vanity

TOP SHELF

Pulp:Etter å ha brukt Escentric's Molecule 01 i omkring et halvt år bestemte jeg meg for at det var på tide med et sesongbytte. Jakten på den perfekte duft var dermed i gang, og OM jeg fant den. Denne høsten trykker jeg Byredo's Pulp til hjertet og plasserer den elegante flakongen på badet med et smil.

Amande: Jeg får alltid tørre hender når gradene synker og bytter håndkrem oftere enn jeg rekker å skifte veske. Faller imidlertid alltid tilbake på L'occitane's Amande. Jeg bare elsker mandellukt. Foretrekker ofte travel size'en på 30ml så jeg får den med meg absolutt overalt, og i uansett hvilken veske!

Nude & Abricot : Vil også tipse om top coat'en jeg ikke fatter hvordan jeg klarte meg uten - Abricot fra Dior. Lurer på hvor mange som har spurt om jeg har Shellac på etter at jeg begynte med den. Og sist, men ikke minst, en perfekt nude-nyanse. Jeg fant min hos favoritten Chanel. 625 Secret. Pure perfection som passer til alle høstens farger!

 

TOP SHELF

Om sommeren bruker jeg minimalt med sminke. I denne varmen renner den jo bare av uansett, og jeg liker at huden får puste uten at jeg skal skryte på meg å være hundre prosent sminkefri. Denne sommeren, som alltid, går jeg for en naturlig look, og dette er produktene som står mitt hjerte nærmest:

I tillegg til at Les Beiges-serien fra Chanel har en umåtelig lekker innpakning, har jeg blitt avhengig av flere produkter fra Les Beiges Healthy Glow-kolleksjonen. Dagkremen og Detox masken fra REN gjør underverker og sørger for tilstrekkelig med fukt uten at huden blir fettete og shiny. Og når ansiktet er på plass får halsgropen selskap av Molecule 1 eller No title av Margiela, mens øreflippen blir pyntet opp med cuffs fra Lola's Project i perlete Chanel-stil med en twist.

Ahhh, you gotta love the simpleness of summer!

TOP SHELF

Vinteren krever litt ekstra på jålefronten. Fuktighet og stæsj som gir elastisitet sier jeg ja takk til. Når sakene kommer i fin innpakning og lukter godt i tillegg smiler jeg skikkelig. Akkurat nå har jeg dilla på disse produktene:

1. Kiehl's Skin-Softening Body Cleanser, Fig Leaf & Sage, har blitt en favoritt i dusjen. Hver eneste morgen... Han Fine har også falt for Kiehl's-produktene, og har begynt å bruke Facial Fuel-serien for herre. Et godt tips hvis typen din også vil jåle seg litt, eller hvis du bare vil at han skal lukte litt ekstra digg.

2. Kremfresh Helt Fett, Jojoba & Rose, skal forebygge og bedre uelastisk hud. Jeg velger å tro på lovordene fra den norske produsenten, og klæsjer på i håp om å unngå strekkmerker!

3. CND's Vinylux er "hjemmeserien" til den gigantiske shellac-produsenten. Legg den i flere, tynne lag for best resultat. Den er enkel å påføre, tørker fort og varer leeenge. Ps: Kjøp Top Coat'en også for et shiny resultat. Akkurat nå er det fargene Overtly Onyx og Studio White som står top shelf hos meg.

4. Christian Dior Crème Abricot, ble først lansert tilbake i 1963, og har siden da vært en reddende engel for stygge negler og neglebånd. "The Cult-favourite Magic Multi-tasker" som den også kalles, bruker jeg slavisk 2 ganger i uken. Den gir fukt og mykgjør kalde vinterhender.

5. Etter en tur innom Heaven Scent, en perle av en nisjebutikkbutikk for duft- og kroppspleiegeeks, forelsket jeg meg i Aesop Resurrection Aromatique Hand Balm. Jeg har ikke gått noe sted uten at den er med i veska, ever since. True story.

6. Rodin Lip Balm lukter digg. Også ser den enda diggere ut. At den funker dribra i tillegg er egentlig bare et pluss. For let's face it - innpakningen er jo bare så lekker at den hadde fått bli med overalt, uansett!

hits