mixtape

DESKTOP

Vi er fremdeles hjemme og prøver å gjøre det beste ut av ventetiden. Med den nye skiva til Sohn på øret har jeg idag planlagt en dritfin give-away til dere, plantet ut blomster i hagen, ommøblert på terrassen og gitt Mac'ens desktop en etterlengtet opprydning. Nå står reker i sola sammen med Han Fine på menyen. Søndager, je t'adore.

Klikker du på bildet får du søndagsmusikk, du også. 

MIXTAPE

Er det én ting jeg er avhengig av så er det musikk på øret når jeg går, sitter på trikken, kjører bil alene, skriver om natten osv. Idag leste jeg at lille O nå kan kjenne igjen sanger han har hørt inne i magen når han om litt over en måned kommer ut fra hiet sitt. Oi, tenkte jeg. Da begynner han sikkert å bli skikkelig lei av de gamle listene mine. På tide med en ny. Thorbjørn Egner og co får vente litt til, enn så lenge er det nemlig en total Celine-stil som får regjere. Trenger du påfyll? Klikk på bildet og stjel hemningsløst hvis du finner noe som faller i smak!

MIXTAPE

 Fikk denne EP'en til jul av et vennepar som vet at Han Fine og jeg sparer til ordentlig anlegg nå som vi bor i suburbia og kan spille så høyt vi vil. I påvente av platespiller spilles Lorde sjukt mye på Spotify om dagen. Jeg må vel egentlig innrømme at jeg ikke hører på stort annet. Sjekk henne ut, du også! Klikk på bildet.

 Tusen takk, Thea & Christian. Julegaver som denne får meg til å smile.

A PLAYLIST

Jeg har hjemmekontor og titter ut på norsk sommer. Regn. Det er helt grått ute, og jeg venter en halvtime til med å gå ned på butikken. Geneva'en i vinduet spiller med stor iver. Jeg tenker at jeg trenger en ny spilleliste, så jeg lager en. En som passer til grå dager, men uten at du får lyst til å ta turen ned i kjelleren. En blanding av noe sart, optimistisk, gammelt og nytt. Den får navnet Mixtape, og klikker du på bildet får du den også. Så lenge du har Spotify, da ;)

Håper den faller i smak!

CHRISTMAS CAROLS!

Åjadda. Desember har ankommet. Jeg fryser i hjel, spiser klissete Mandariner, og varmer meg på julemusikk og gløgg. Jeg er som vanlig utålmodig og skulle gjerne satt opp et juletre igår. Jeg må vente, sier Han Fine. Hvor lenge da, spør jeg. Jeg pakker inn gaver, ja jeg er godt i gang med gaveshopping allerede, pynter med rødt silkebånd og skriver til og fra med rød tusj. Jeg kjøper Disney-kavalkader og spør om jeg kan få med byttelapp selvom det er til meg selv. Det er dog for flaut å fråtse i julenostalgi som om jeg fremdeles skulle vært 6 år og akkurat har lært meg at det finnes en and som heter Donald. Når en stusser ved at Donald aldri har på seg noe nedentil er en vel strengt tatt blitt for gammel.. Eller?

Anyways. Jeg har laget en Spotifyliste fylt med julestemning. Å synes at julen er noe magisk har jeg alltid gjort. Å dele iveren min med dere gjør jeg mer enn gjerne. Så, ta for deg. Og har jeg glemt noen gode slagere, skrik ut! Jeg adder dem fortere enn Nissen presser seg ned pipa di.

TODAYS TUNE

Happy day, happy tune! I tilegg har wonderwoman Nanna, bedre kjent som Oh land, en amazing stil, 100% bra inspo!

 

[one_half]

[/one_half]

[one_half_last]

[/one_half_last]

COME AUTUMN

Det er torsdag, høstkaldt og en perfekt dag å dele musikk på. Her er en elektronisk, digg blanding - perfekt til sene middager, høstfarger og kjærlighet.

Klikk på bildet for å stjele litt høstsjel.

TORSDAGSMUSIKK

Vet ikke hvordan det er med dere, men jeg kan ikke leve uten musikk. Når det er sagt får jeg mer enn ofte hang-up på flere sanger som jeg dytter inn i alle spillelistene jeg har. Jeg hører på dem på Geneva'en, iPhonen på trikken, iPhonen i bilen, iPhonen på trening, iPad'en på sengen, Mac'en på café osv osv. You know the drill. Så, hvis noen av dere trenger litt påfyll - vær så god.

Klikk på bildet for link til litt torsdags-hang-up-musikk.

Håper jeg får noen tips tilbake. Jeg trenger nye tunes å spille om og om igjen, overalt, og hele tiden.

 

 

hits