desember 2013

THIS YEAR!

Ok, so here we go with a whole lot of me...

Året 2013 var stappfullt av overraskeler, store avgjørelser, ambisjoner og kjærlighet. Det viste seg rett og slett å bli et av de mest innholdsrike årene jeg har opplevd til nå, med gode utsikter for et enda mer spennende 2014. Tusen takk for alle gode, dårlige, store, små, fine, stygge, inspirerende og kjedelige øyeblikk. Tusen takk for varme vennskap, House of Cards, den milde høsten, Instagram og Han Fine. Tusen takk for blanke ark og nye mål. Tusen takk for latter. Tusen takk for all kjærlighet. Tusen takk for det som må bli et helt vidunderlig 2014, og tusen takk for at nettopp du er innom her - Håper du vil følge med meg videre.

 

 

COVERED.

Titter innom for en romjulsrapport! Til tross for at snøen meldte avbud på selve julaften ble det jammen meg jul i år også. Tre nøtter til Askepott, ribbe med sprø svor, familie og masse, masse latter. Akkurat slik det bør være. Jeg føler meg alltid heldig når det er jul. Han Fine overrasker med en skinnende stein som nå henger rundt halsen min. Målløs og rørt pakket jeg opp gaven fra mannen i mitt liv. Han som sier at jeg fortjente noe ekstra fint i år og at jeg er verdens fineste hver eneste dag. Selv nå, med alle kroppens, og hodets, forandringer. Ja, jeg er helt utrolig heldig... Nå nytes late romjulsdager. Sjekk forresten ut intodust.no for vår stay inside-guide! Gode råd til skikkelig god innestemning, pluss mye mer :)

skirt & sweater from Just Female · beanie from Acne · the necklace is a Christmas present from my love

JULEHILSEN

Akkurat nå surrer Reisen til Julestjernen på TV'en i bakgrunnen. Det lukter grøt og det ligger en katt på fanget mitt. Det er den siste julen som vil være slik den "alltid har vært." Neste år er det julaften med Han Fine og mini som gjelder, forhåpentligvis med en god dose gamle tradisjoner godt ivaretatt. 

Jeg ønsker dere alle en magisk jul med masse kjærlighet og varme!

 

Ps: intodust.no tar ikke juleferie og vil selvfølgelig være stappfull av herlig lesestoff og inspirasjon i romjulen. Enjoy!

ARCHIVE STUFF

Kom plutselig over disse kampanjebildene og ble i skikkelig godt humør! 

Givenchy, spring 2006. Mariacarla Boscono i en hvit blondebluse med en diger ballong, fanget av Inez Van Lambsweerde og Vinoodh Matadin.

Love, love, love!

-

via: fashiongonerouge

DEAR SANTA!

 Julestemningen er på vei inn i hjertet mitt. Han Fine og jeg har pyntet tre, bakt og vasket huset. As we speak står han på kjøkkenet og lager middag mens stuen er fylt med stearinlys og kongerøkelse.

Skal du, som jeg, tilbringe kvelden innendørs med julehygge og god stemning forelår jeg at du besøker intodust.no. Idag byr vi nemlig på fantastiske cocktail-oppskrifter, masse glitter og årets ønskelister fra Mike og meg! :)

Hvis du klikker på bildet får du se hele listen min, og kanskje en aldri så liten mini sin også... 

HOUSEWIFE POINTS.

Vet ikke med deg, men når det nærmer seg jul går jeg all housewife. En av mine juleforberedelser, som en god housweife, er selvfølgelig baking. Er du som meg, har du mest sannsynlig ikke tid, eller redskaper, til å bake sju slag du heller. Mest sannsynlig kjøper du en boks pepperkaker som du pynter med melis og kaller bakst. For du er jo ikke en ekte husmor. Du er en 2013-skalpådødoglivfåtilaltpåengang-husmor. Når en allikevel skal få creds for å ha tatt frem bakebollen har jeg ett tips. Lag noe enkelt!

Helt siden jeg var liten har vi laget peppermyntekonfekt hjemme, en tradisjon jeg har tatt med meg videre inn i voksenlivet. De er enkle å lage, smaker dritgodt, er dekorative på et fat og passer perfekt som enten vertinne- eller en personlig julegave laget med kjærlighet.

Det hele tar ca. et kvarter. Et kvarter er noe alle har. Så værsågod. I år kan du friste med noe hjemmemekka, du også:

ca. 300 gram melis

2 kryddermål indisk tragant (fås på apotek)

1 eggehvite

ca. 20 dråper peppermynteolje

Moccabønner til pynt

Sikt melis og tragant. Tilsett halvpisket eggehvite og peppermyntedråper. Bland det hele sammen til en jevn masse. Trill små kuler i passe størrelse og dytt en moccabønne på hver konfekt. Bruk konditorfarge på litt av deigen hvis du vil ha flere farger.

Et Voila!

photo: private 

SPOTTED WITH A BUMP.

Tilbrakte gårsdagen hos fantastiske F5 Concept Store. Solgte unna noen garderobeskatter mens soundtracket til Home Alone, smaken av svart kaffe og fantastisk godt selskap kept me smiling all day long! Mini i magen har begynt å breie seg, og plagg jeg tidligere trodde var et bomkjøp har plutselig blitt favoritter. Som denne kjolen. Stretch FTW!

dress from Zara ·  jacket from H&M ·  hoodie from Selected Femme ·  rings from Tom Wood ·  necklace from Efva Attling

THE DAY AFTER...

Det er alltid litt antiklimaks dagen derpå. Spesielt når det er dagen etter at en har lansert et online-magasin. Det gjorde vi igår. Vik og jeg. Jeg gleder meg til å fortelle dere alt. Vise dere hvor hardt og engasjert vi har jobbet for å få det til. Men, det må bli imorgen. For idag er det dagen derpå. Dagen hvor kribling i magen blandes med en slags dysterhet over at the big shabam nå er over. Jeg er litt, ok - veldig, tom for ord idag. Imorgen kommer jeg sterkere tilbake. Nye intodust.no er herved lansert. Den er oppe. Den er, etter vår mening, blitt himla fin! Håper du er enig!

Gårsdagens dresscode var black&white. Jeg og magen gikk for prikker og Saint Laurent! ;)

top&pants from Just Female · shoes from Oasis · bag form Saint Laurent · sweater from Coster Copenhagen · hat from Fifth Avenue Shoe Repair

WEEKLY DETAILS

Mandag! Dagen før dagen av intodust.no's store relansering. Imorgen fyrer vi løs med lanseringsfesten, og på onsdag er vi online med vårt eget motemagasin på nett. Hvor sykt er ikke det?!

Og mens jeg desperat forsøker å vri hodet mitt rundt alt på en gang, inkludert hva jeg skal ha på meg på vår egen lanseringsfest, drømmer jeg om litt hverdags-high-street fra Zara. God mandag til dere alle!

-

Ok. So tomorrow's our big launch-party for intodust.no, and I'm totally excited, scared and.. yeah.. basically filled with every emotion possible. Imagine that much feelings on top of a pregnancy! All while letting myself get inspired by some everyday high-street from Zara! Enjoy a snowy Monday everybody!

 

photo's via: Zara

FIRST PICTURE

Ok. Kanskje ikke det helt første, men det er iallefall et av de første after-detaljene fra huset til Han Fine og meg. Si hei til Pinocchio og Spiff - to nye venner av oss. 

-

Re-decorating our new house, my boyfriend and I. It's finally starting to look like our dream-home, and I couldn't be more happy to say hello to two new interior friends: Pinocchio and Spiff.

 

 

 

blanket from HAY · lamp from Northern Lighting · along with some of our favourite coffee-table books

THE WINNERS ARE...

Kjære alle sammen!

Tusen hjertelig takk til alle som deltok i Norway Designs-konkurransen, både i kommentarfeltet og per mail! Jeg har nå trukket 10 vinnere som har fått en e-post. Gleder meg til å se dere på onsdag :) 

God adventstid! Og igjen, tusen takk til alle som meldte sin interesse, og beklager at jeg ikke får tatt med meg alle. Next time? ;)

hits