desember 2012

NYTTÅRSHILSEN!

I 2012 gikk intodust.no gjennom en make-over som tok lenger tid enn ti damer på 50 som healer etter en Botox gone wrong. I 2012 bygget vi intodust.no med en visjon om ikke kun å være en blogg. I 2012 ble onlinemagasinet intodust.no til. Med 5 Editorials bak oss, fine samtaler med folk vi digger i WHO THE HELL IS, ubekvemme foto-sessions rundt hvert gatehjørne, og 3 semifinaleplasser i Vixen Blog Awards oppsummerer vi av 2012 som et fabulous år! Vi er evig takknemlige for hver eneste hilsen, alle tilbakemeldinger, og all inspirasjon fra dere. Vi ser nå frem imot å brake inn i 2013, og håper vi gjør det sammen med deg.

Love,

AUDREY ET MOI

Jeg vil ut, men blir inne. Gradestokken viser masse minus og blått, så jeg gir etter. Tenner i kakkelovnen og kjenner at ståpelsen legger seg ned. Den gir opp, den også. Teppet mitt lar meg være hvem jeg vil når jeg kryper under det, og idag vil jeg være Audrey Hepburn. En varm Audrey Hepburn som ikke er forkjøla, og som ikke har spist litt for mye Ribbe de siste dagene. Audrey vil ikke ha kaffe, men te. Så da drikker vi te, Audrey og jeg. For faktum er at jeg ikke er Audrey, men hun dritforkjøla med fyr i peisen, som bruker dagen på å skjemme bort seg selv, og viser frem fine julegaver og detaljer fra leiligheten sin til dere.

Han Fine gav meg Audrey til jul. Søsteren hans gav meg Vogue. Ultimate coffee-table-bøker! Bildene på veggen vår er tatt av flink kompis og malt av Sverre Malling. Fargen på veggen er av kalk og kommer fra Pure Original. Mamma og pappa kjenner sin datter og la denne røde herligheten under juletreet i år - den er Mac'ens nye bestevenninne. Pantone-kopper samler vi på. Denne fikk vi av mammaen og pappaen til Han Fine, og den får nå stå ytterst i skapet. Peisen vår er vanskelig å tenne opp i, men idag klarte jeg det helt selv. Stolt! Vinterhuden fikk også omsorg idag, og den nye favoritten kommer fra norske Kremfresh. Jeg elsker lukten av Jojoba - den minner meg om da jeg var liten. Han Fine slang på en tur til Paris i tillegg til Audrey. Flere kjærestepoeng går det ikke an å få. Ferdig snakket. I tillegg håper jeg at lillebror aldri gifter seg, slik at jeg til evig tid kan stå øverst på listen over hvem han gir finest gave til. Det er nemlig meg, og han er dritflink til å velge ut gaver til sin materalistiske søster. I år lå Chloé ved siden av juletrestammen. Trenger vel ikke si noe mer om det. Og mens forkjølelsen min herjer fritt holder jeg varmen i verdens beste ullgenser. Hjemmestrikket, myk, god, og gir fra seg en "jeg tar den aldri av igjen" følelse.

2012 KAVALKADE!

4 årstider. 12 måneder. 2012. I år har jeg elsket alt ifra store stråhatter og coctailkjoler til røffe skinnbukser og gensere med dyreprint. Jeg har funnet skatter både i Italia og Tokyo, forelsket meg i Penny-loafers, og byttet stil sikkert 10 ganger. Jeg har latt være å kaste meg på sneakers-hypen, til fordel for mine alltid elskede Converse. Vekslet mellom stramme jeans og silkebukser i blomsterprint. Jeg har bodd i en snekkerbukse, hatt minimalt med bomkjøp, vært trofast til veskene mine fra Cala & Jade og Céline, og lekt med farger og patterns. 2012 ble året jeg bestemte meg for å bare ha det dritgøy med favorittene jeg allerede har, kombinert med nye kjærligheter jeg bringer med meg inn i 2013.

Tusen takk for at dere har vært med på intodust-reisen i år. Jeg håper virkelig dere er med til neste år, også :)

photo's: intodust

LILLE JULEAFTEN

Neglene er lakket julerøde. Alle gavene er pakket inn. Imorgen bærer det hjem til julestemning hos mamma og pappa. Jeg ønsker dere alle en magisk jul, og håper dere, som jeg, vil bruke tiden på dem dere er glad i <3

sweater: Arnie Says (julegave til meg selv) / leather shorts: Gestuz / necklace: Fshnlgy / nail polish: Deborah Lippmann

IN, IN, INSTAGRAM UPDATE

Jeg er ikke morsom nok til å være på Twitter. Jeg har Instagram. Jeg elsker Instagram. Her er noen kvadrater fra den siste tiden.

Vil du følge meg? Da klikker du på bildet eller søker meg opp på iPhonen din :)

 

FUEL & MINT

- Hei, sa jeg.

- Hei, sa Skinzee, og fortsatte.

- Kan jeg få være med deg hjem?

- Kanskje. Kan jeg tenke på det? svarte jeg.

- Ja, men ikke så lenge. For jeg går snart.

Skinzee ble med meg hjem, og den samme kvelden debuterte vi sammen ute på byen. Jeg ble forelska. Skikkelig. På mystisk vis endte Skinzee alltid opp ytterst i skapet, skrek etter oppmerksomhet, og jeg gav etter. Hele tiden.

- Idag vil jeg på intodust, sa Skinzee.

- Ok, svarte jeg mens jeg tok den på. - Ok

jeans: diesel, skinzee / sweater & coat: h&m / beanie: fwss / boots: geztuz / gloves: becksøndergaard / bracelet: glitter

IDAG

Idag er det du som har latt det snø etter at det ble mørkt. Ikke mye, men litt. Akkurat sånn jeg liker det.

Idag er det du som bestemte at dagen skulle bli fin. Ikke den aller beste, men ganske nærme.

Idag er det du som gjemte Tragant'en for mamma så hun måtte bake Peppermynter uten.

Idag er det du som lot henne finne den igjen, ved en tilfeldighet, da jeg spurte om hun hadde noe ekstra.

Idag er det du som holdt bakken bar der jeg gikk, så jeg ikke falt sånn som igår.

Idag er det du som ler av meg fordi jeg ikke greier å finne igjen bilen min rett etter at jeg har parkert den.

Idag er det du som synes jeg bruker for mye penger, men som kjefter mens du ler.

Idag er det du som ikke egentlig vet hva jeg jobber med, men som støtter meg fordi du vet at det er viktig for meg.

Idag er det du som vanner juletreet mitt så det ikke skal falle sammen før jul.

Idag er det du som insisterer på at fiolett er penere enn rosa, og du som gjør at jeg er enig.

Idag er det du som sørger for at jeg smiler - du sier at jeg må, og jeg hører alltid på deg.

Idag er det du som sier at det går fint. Og det gjør jo det, tross alt.

STAIRWAY

Har du oppdaget den nye butikken i Voga's gamle lokaler? Med en god make-over og et hav av diggheter fra bl.a. Rag&Bone og Ann Demeulemeester topper dette listen over butikker for trendløven med et trent øye. Jeg faller alltid pladask for nisjebutikker hvor interiøret løfter plaggene ut av galaksen, og Paragon holder ord. Hadde jeg kunnet kjøpe julegaver til meg selv hadde dette vært en selvskreven butikk å besøke. Vik & jeg fryser idag, og etter spennende aktivitet med intodust CREATIVE trakk vi inn i dette hvelvet (les:Paragon) for å få vist dere dagens apparel.

sweater: Arnie Says / pants: Gestuz / shoes: Converse / bag: Cala&Jade / bracelet: Efva Attling (tusen, tusen takk til vakreste Camilla for nydelig gave!)

A SNEEKPEAK

Siden det er desember skal dere få en teaser.

12 timer. 6 dritbra folk. 1 studio. 2 pizzaer. 3 spillelister. 1 hund på besøk.

Ny Editorial kommer om ikke så lenge. På intodust, selvfølgelig.

photo's: intodust/celine

CHRISTMAS TIME

"Vårt første juletre" sa Han Fine når vi hadde pyntet ferdig.

Jeg begynte å gråte.

Det sto der når jeg kom hjem igår kveld. En Edelgran. Treet jeg alltid har hatt lyst på. Plutselig hadde vi startet egne tradisjoner, bare Han Fine og jeg. Han er fin sånn, Han Fine. Han skjønner når ting virkelig betyr noe.

photo's: intodust/celine

COZY DRESSED

Jeg er av den sorten som slenger på meg koseklær i det sekundet jeg setter bena innenfor hjemmets fire vegger. Det er utenkelig for meg å skulle leke dress-up i sofakroken. Kveldens gjøremål består av to ting: jobb, og oppdatering av intodust. To-do listen min er i ferd med å krympe, men det er fremdeles en liten vei å gå før jeg kan unne meg selv litt fredagsro. I skrivende stund leter jeg etter Mac-laderen min, organiserer styling til søndagens Editorial-shoot, rydder i mailen min, og lurer på om jeg er sulten eller ikke. Og sånn går nå fredagstralten. Nå er det kun 10% igjen før batteriet på Mac'en takker for seg, så jeg trykker publish, jeg. Så er iallefall én av ti ting gjort. Om jeg bare finner den jævla laderen nå, så går ting så meget bedre... :)

Ha en fredfull fredagskveld!

sweater: NN.07 / shorts: american apparel

THE SWEATER!

Åh. Jeg hater når folk sier at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær. Eller hvordan den regla der går. Jeg har kanskje aldri helt fått det med meg, heller ei lyttet ordentlig når snusfornuftige folk sier sånt. For jeg beklager. Jeg får ikke plass til stilongs under jeansen jeg i utgangspunktet kjøpte litt for liten. Jeg takler heller ikke gå med lag-på-lag til jeg ligner Michelin-mannen. Da fryser jeg heller. #Firstworldproblems

MEN, når noen går hen å lager plagg som både varmer og er dritfine, DA blir jeg glad! Så glad blir jeg faktisk at jeg tvinger Han Fine ut av COD-tåka, slenger vinterkåpa på bakken og stiller meg opp for å bli fotografert. For når noen mekker en ullgenser bestående av 100% ull som ikke klør, fortjener de ros på intodust!

Noen, i dette tilfellet, er NN.07! Fantastiske NN.07 som lar meg være både såkalt chic og varm, samtidig!

knitted sweater: NN.07 / jeans: mango / boots: isabel marant 

CHRISTMAS CAROLS!

Åjadda. Desember har ankommet. Jeg fryser i hjel, spiser klissete Mandariner, og varmer meg på julemusikk og gløgg. Jeg er som vanlig utålmodig og skulle gjerne satt opp et juletre igår. Jeg må vente, sier Han Fine. Hvor lenge da, spør jeg. Jeg pakker inn gaver, ja jeg er godt i gang med gaveshopping allerede, pynter med rødt silkebånd og skriver til og fra med rød tusj. Jeg kjøper Disney-kavalkader og spør om jeg kan få med byttelapp selvom det er til meg selv. Det er dog for flaut å fråtse i julenostalgi som om jeg fremdeles skulle vært 6 år og akkurat har lært meg at det finnes en and som heter Donald. Når en stusser ved at Donald aldri har på seg noe nedentil er en vel strengt tatt blitt for gammel.. Eller?

Anyways. Jeg har laget en Spotifyliste fylt med julestemning. Å synes at julen er noe magisk har jeg alltid gjort. Å dele iveren min med dere gjør jeg mer enn gjerne. Så, ta for deg. Og har jeg glemt noen gode slagere, skrik ut! Jeg adder dem fortere enn Nissen presser seg ned pipa di.

ARNIE SAYS: HEI CELINE.

Jeg har en ny favorittgenser. Den er fra Arnie Says. Miksen er alpakka, merino og nylon. Fargen er knall. Passformen akkurat passe for alle. Jeg kjøpte min litt stor, siden ja. Jeg liker jo ting litt stort. Skaff deg en du og. Verdt det, jeg lover!

sweater: arnie says / boyfriend pants: h&m / boots: isabel marant

photo's: intodust

 

KLOKKER, PRIKKER & ET BLIKK MOT VÅREN

Jeg har sagt det før, men sier det igjen: Se opp for NN.07 til våren! Jeg forelsket meg helt i den blå fargepaletten etter å ha sett kolleksjonen, og nå banker hjertet så sterkt at det rett og slett snart bare må bli vår slik at kolleksjonen kommer for salg. Ok. Først må det bli jul, så bursdagen min, men etter det kan våren gjøre sitt inntog. Prikkene, snittene, og kvalitetene er helt opp min gate. Passe casual, og femininitet gjort på en røff og nedpå måte. DET liker jeg.

I tillegg til å levere en fantastisk vårkolleksjon har merket designet og utviklet herre-og dameklokker sammen med Sjöö Sandström. Det er andre året på rad urene er å finne på markedet - i et svært begrenset opplag, selvfølgelig. Remmen er laget av ubehandlet kalveskinn, urskiven er en solbørstet sølv-skive med påførte markeringer i rustfritt stål, og selve kassen består av børstet og polert rustfritt stål.

Jeg har lenge lett etter en maskulin og minimalistisk klokke. Denne er faktisk det nærmeste jeg kommer perfeksjon. Om enn jeg bare hadde hatt 18.000,- stående på en hemmelig konto. Det har jeg ikke. Hvis du har, er du heldig! Da kan du enten stikke til Stockholm og NK Juvelsalong, eller klikke hjem en via NN.07's webside.

photo's: NN.07

 

hits