november 2012

HOTEL+PINK+STYLEMAG

På onsdag var det lanseringsfest for den nyeste utgaven av STYLEmag! Vik & jeg ble invitert til en intim før-fest på Comfort Hotel, og falt umiddelbart for det lyse Studio 54-ish interiøret! Rosa bobler, fantastisk selskap, og surrealismen ved å se oss selv på trykk i et magasin gjorde kvelden fullkommen! For, ja - det er en sak om oss i magasinet! iiik! Stolte, takknemlige, ydmyke, og veldig happy med resultatet, er vi.

Håper dere kjære lesere plukker opp den nyeste utgaven av STYLEmag for et hav av inspirasjon og en dose intodust <3

photo's: intodust/celine

TODAYS TUNE

Happy day, happy tune! I tilegg har wonderwoman Nanna, bedre kjent som Oh land, en amazing stil, 100% bra inspo!

 

[one_half]

[/one_half]

[one_half_last]

[/one_half_last]

CÈLINE pour CELINE et CELINE

Dagens valg falt på favoritten fra favoritten - tskjorten fra Céline som jeg kastet meg ivrig over i Tokyo. Dagens valg falt på favoritten fra favoritten for STYLEmag's Celine også.

jeans: H&M / pumps: dinsko / tee: Céline / jacket: by Second Female / beanie: h&m

photo: intodust/sigbjørn

FLOWERS WITH LINDEX

Dagens pressevisning føltes surrealistisk. Misforstå meg rett, det var dritfint, men kontrasten fra sludd til en fargesterk spring/summer-kolleksjon ble stor. Jeg lengter etter varmere tider, og stilettene mine føles tunge mot en våt asfalt. Det føles imidlertid lettere idet jeg stepper inn i et varmt univers på White Light Studios.

Lindex viser mye blomster, striper, armygrønt, og azurblått. Kolleksjonen er optimistisk, feminin og hakket tøffere enn vi tidligere har sett. Blusene er florette med brukervennlig snitt. Skjørtene smale, jeansene røffe. Jeg kommer uten tvil til å bli sett i litt Lindex til våren, når snøen har smeltet og tiden igjen er inne for parkliv, sommerferie og fullkommen lykke...

 

photo: intodust/celine

THE (UNREALISTIC) WISHLIST

Hvert år setter jeg opp totalt urealistiske ønskelister før jul. I år er intet unntak, til tross for at Han Fine og jeg har sagt vi skal gi hverandre et bisou til jul i år.

Men, øy... Det er vel lov til å drømme?

 

FLIGHT BY VON

Jeg har en ting for fugler. Egentlig helst Ugler, Ørner og Kolibrier. Dette er ingen av delene, men allikevel noe at det fineste jeg tror kan ligge under juletreet i år. FLIGHT er en Collector's Box fra illustratøren Von. Opplaget er begrenset til 50 stk, og hver håndlagede boks inneholder 5 illustrasjoner fra Von's ongoing Animal Project. Jeg har falt pladask, og forelsket med enda mer i estetikken til fine fugler. De kan jo fly, for God's sake.

Klikk hjem fine fugler til en du er glad i HER

 

THE FLOWER PANTS

Her om dagen var jeg på vareprøvesalg. Der fant jeg fine ting som jeg stappet ned i en pose og tok med meg hjem. Impulsivt. Jo, lykke kan noen ganger kjøpes for penger. Lykken ble jo stappet ned i tøynett fra Just Female på vareprøvesalg hos Storheil Agenturer. Og siden dagene er så korte at lyset såvidt rekker å treffe meg i ansiktet om dagen, og siden det igjen fører til at jeg famler rundt og leter etter en lysbryter som ikke kommer tilbake før til våren, tenkte jeg at det selvfølgelig er helt innenfor å glede novemberhumøret litt. Med blomster. Fra Just Female, selvfølgelig.

pants: just female / boots: isabel marant / shirt: h&m / jacket: muubaa / bag: cèline / scarf: acne

photo: intodust/vik

SUMMARY

De siste dagene har bestått av masse jobbing, en forkjølelse som ikke slipper taket, venninnehygge, og kjærestetid. På tirsdag disket Kine i Diesel opp deilig frokost og minivisning av SS13, og igår drakk vi drinker i Karl Johans gate 12 sammen med BikBok + Costume! I hektiske perioder er det fantastisk godt å kunne senke skuldrene å gjøre det jeg liker (nesten) aller best - forelske meg i klær.

Diesel's vårkolleksjon er en favoritt, og jeg gleder meg til late jeansdager, blomsterprint, håndlaget makrame, og tøff army! Dette vil jeg kombinere med en stor crush fra BikBok + Costume-kolleksjonen, nemlig skinnshortsen - og helst de sorte pumps'ene på toppen av det hele. AHHH...

photo's: intodust/celine

 

FORKJØLA FOSSIL MED RØDE LEPPER

Jeg er forkjøla. Sånn skikkelig. Det er ikke med vilje at blikket mitt tilsier at jeg snart detter av kloden. Det er fordi jeg er dopa. På iBux. Kompansering er jeg god på. Kveldens juks ble rød leppestift. Den er fra Bobbi Brown, og den er dritfin. Fant også frem noen gamle favoritter fra skapet! Jumpsuiten er fossilgammel, skoene enda eldre enn det igjen. Jeg har visst ikke gitt bort alt til Fretex, allikevel...

jumpsuit: h&m / shoes: oasis / bag: cèline / leather jacket: muubaa

photo: intodust

WHEN TWILIGHT HIT INTODUST

Det hele startet da vi delte en leilighet på Majorstuen. Vik og jeg. Vi bodde i en loftsleilighet som ble dritvarm om sommeren, dritmørk om vinteren. Huseier gadd ikke investere i spesiallagde persienner til skråvinduene, så vi sov aldri til lenger enn at det var blitt lyst i den leiligheten. Vi koordinerte bøker etter farge, Vik laget soppsuppe til middag, vi så på Grey's Anatomy, og lånte klær av hverandre. Vi diskuterte fremtidsplaner og var venninner. Og vi så på Twilight.

Neida, det er ikke døbra, og nei, det er ikke intellektuell kvalitet over noen Vampyrer som løper rundt i skogen og ikke spiser menneskeblod. Det er heller ikke naturlig at når en gutt kler av seg blir han til en varulv. Men, samma det. Det er ikke det som er poenget. Poenget er at det av og til er dritdeilig å sluke en verden som ikke finnes. Pene mennesker, evig kjærlighet og alle klisjeer som eksisterer, samlet i én film (ok, fire, da). Not too shabby en kald og regntung kveld i en loftsleilighet hvor løvet ligger så tungt på skråvinduene at du ikke lenger ser himmelen.

Nå, tre år senere, bor vi sammen med noen sånne karer. Vik har et barn. intodust er blitt et AS og vi er såkalt voksne. Vi ser hverandre hver dag, og alt og ingenting er forandret. Igår tok vi med oss hverandre på Colosseum kino, rad 13, sete 31 og 32. Vi spiste Sushi og diskuterte hva slags superkrefter vi helst ville hatt. Ukomplisert er ordet, og det trengs en gang i blant.

Du kan ikke alltid være voksen, for noen ganger føles det så usannsynlig digg å være barn.

shirt: by second female / leather shorts & boots: gestuz / necklace: vintage

photo: intodust

COLLAR AROUND MY NECK

Igår hadde vi besøk av STYLEmag på kontoret! Så i desember kan du lese om oss, Vik & Cel, i magasinet. I den anledning fant jeg denne kjolen på MagMaLou. Vintage, mønstret og dritfin!

dress: MagMaLou vintage / beanie: nn.07 / loafers: dinsko

photo's: intodust / vik

TOKYO // NN.07 // VOL.2

For en uke siden kom jeg tilbake til folk som dytter på t-banen. Til beinhard vind og regn. På denne uken har jeg rukket å lande, og vende tilbake til virkeligheten. For en uke siden så jeg japansk teater, mistet hodet mitt minst fem ganger, satt det på plass igjen og fortsatte dagene i Tokyo. Det ble mange inntrykk, og trangen etter å oppleve alt var tilstede. Hele tiden. Jeg var livredd for å gå glipp av noe, for å miste akkurat det bildet, eller å skulle angre på at jeg ikke kjøpte akkurat den genseren. Det er rart, det. Hvordan hjernen blir hysterisk når den opplever noe nytt og spennende. Det er akkurat som om den tror det er en once in a lifetime sjanse rundt ethvert gatehjørne. Det er det kanskje også, for hvor ofte vinner man en konkurranse hvor premien er en tur til Tokyo? Det skjer jo aldri, tross alt. Den realistiske delen av hjernen min sørget derfor for ekte hysteria der borte. Jeg kunne bare ikke gå glipp av NOE.

Så, takk til NN.07 for litt ekte magi.

photo's: intodust / celine

FOX

Ok, da. Jeg skulle ikke bare hjem å kysse Han Fine før DAY-åpningen. Jeg skulle skifte også. Til genseren med rev på. Min nye favoritt. Rett fra Tokyo!

sweater: from Tokyo / leather pants & boots: Gestuz / bag: Céline

 

THE DAY WHEN NEW STORES OPENED!

Som jeg sa for noen innlegg siden var 1.november en dag for butikkåpninger. Dagen ble slik: Først klarte jeg å kræsje med bilen min. Jeg kjørte inn i en annen bakfra. Ding, ding. Ikke spør meg om hvordan jeg klarte det en gang. Heldigvis ble det ingen store skader, og heldigvis var herremannen bak rattet i den andre bilen svært hyggelig, og han ønsket meg både god helg og sa ting som "det kan skje den beste" når vi fylte ut sånt et skademeldingsskjema. Så, ja, det var den starten på dagen. Hvis du ser en liten, hvit Fiat 500 med skiltet i frontruta, så vink. Det er meg. Til jeg (les: min far) rekker å fikse det.

Uansett, bulking eller ei, the show must go on, som de sier. Plukket opp Vik og satt kursen mot Sandvika Storsenter med blomster og kamera. Butikkåpning for en av kundene våre- Olivia's Verden. Og hvilken jobb de har gjort! Butikken så dritfresh ut, og jeg hamstret Voluspa-lys som om det ikke skulle vært en morgendag. Hei, vinter. Jeg er herved klar. Etter en kort pit stop i heimen for å gi et kyss til Han Fine, dro jeg videre til Sjølyst for å være med på åpningen av DAY-butikken og STYLEmag's lansering av utgave nr.2! Flotte Jeanette fra DAY så smashing ut, det var stappfullt av folk, og Vik og jeg koste oss med STYLEmag, makroner og hyggelige folk.

Etter vel en time slang jeg meg i bilen med skiltet i frontruta igjen. Hjemme ventet Han Fine sammen med fine venner, vin og poker. Perfekt avslutning på dagen!

 

photo's: celine/intodust

STYLE JOURNAL - TOKYO // NN.07

Tokyo er full av inspirerende mennesker. Jeg, som en relativt lav person, fant spesielt masse spennende snitt og muligheter jeg tok med meg hjem til Norge. Jeg fant blant annet ut at det faktisk går an å gå med skjørtelengder de korteste av oss kanskje ikke våger å benytte seg av. Det gjør meg skikkelig glad, og innmari shoppingsyk! Her er min styledagbok fra Tokyoturen med NN.07!

Jeg tror alle japanske jenter har minst 5 par knestrømper. De kombinerer dem med skjørt, og de skal helst være a-formet og superfeminine.

Casual-grunge-chic er en annen vri, ofte sett i Tokyo's gater. De små kroppene pakker seg inn i oversized snitt, skinnloafers og tøynett!

Her er min stil i Tokyo! Snekkerbuksen fikk en sentral plass i kofferten. Sammen med nettet fra NN.07, loafers, hatt og høstens polo-favoritt fra NN.07! Striper is the shit. Alltid.

Butikkvinduene skriker. Skiltene roper. Alt er så himla forseggjort i Tokyo.

Dag nummer én kjøpte jeg som nevnt Céline t-skjorten jeg har hatt våte drømmer om siden i våres. Ahhh.... Sammen med cardigan fra NN.07, skjørt fra H&M og Converse er det akkurat passe casual for meg. Vesken er fra Cala&Jade. Dro litt ekstra på med biebrillene fra helvete. De er vintage.

Herremenn i Tokyo er også velkledd! De fokuserer på den litt preppy looken med en hverdagslig vri. Hipsterbriller er ofte sett, og slips eller sløyfer er et must. Litt Don Draper møter Wall Street, egentlig.

Har fått meg en haug med rever mens jeg har vært borte, også. Som print. På en genser. Når jeg kjøper noe nytt må det på, med en gang. Samme kveld, helst. Pyntet den opp med boots fra Whyred, blondeskjørt fra Cubus, skjerf fra Acne og skjorte fra NN.07!

Herremennene finner nok plenty av inspo når de vandrer rundt i japanske butikker. Dresser i grov ullkvalitet og freshe farger. Trenchcoats, myke skinnsko og flashy tilbehør.

Andre favoritter fra Tokyo Take! Lue er kanskje det mest brukte tilbehøret - jeg har sparesveis, tross alt. Luggen er litt for lang, men øy, jeg har jo brukt opp alle pengene mine på klær. Denne grå collegegenseren er supermyk, superboxy og dritdigg. Hvor fra? Fra NN.07, selvfølgelig. Luen også, forøvrig. Og den stripete skjorten med kinakrage. Ingen tvil om hvilken høstkolleksjon jeg falt totalt for i år. Discobuksene er fra American Apparel.

photo's: intodust

DOTS & INTODUST CREATIVE

Det er ikke høst lenger. Bare sånn at dere vet det. Det er kaldt, og det er mest sannsynlig en av de siste dagene jeg kan gå med loafers. Vik og jeg kjører bil til Sandvika Storsenter for å gratulere en av kundene til intodust CREATIVE med åpning av butikken Olivia's Verden! Vi har bl.a. laget websiden deres, som dere bør sjekke ut HER! For ja. Vik og jeg driver et bittelite reklamebyrå sammen. Hun er Art Director. Jeg er Copywriter. Vi er begge stolte jente-gründere som liker å levere det lille ekstra. Vi har kontor i Akersbakken 12. Der har dere den informasjonen, sånn en gang for alle.

Fikk forresten masse meldinger om at trynet mitt var på forsiden til Aftenposten.no igår, og det var jo veldig stas - og ganske surreal. Uansett, takk til både Costume og Oslopuls for veldig hyggelig oppmerksomhet :)

Det er kaldt ute, men jeg er en happy camper. Prikker står derfor sentralt i dagens style, for hva er vel mer happy enn prikker? Ps: Vik hadde også på seg prikker idag. Hennes får dere se litt senere. Nå står det litt mat på agendaen, før DAY-åpning med StyleMag om bare noen timer!

cardigan: nn.07 / dotty shirt: nn.07 / loafers: dinsko / shorts: american apparel / necklace: just female

photo's: intodust

 

hits