september 2014

CRUSHING ON Chloé

Hver sesong, og kanskje spesielt hver aw, tar jeg meg selv i å stoppe opp ved Chloé. Clare Waight Keller leverer nok en gang, og klarer på selvsikkert vis kunsten å mikse stiler, perioder og kvaliteter. Blandingen av det minimalistiske, feminine, gutteaktige og lekne treffer meg, som vanlig, midt i hjertet!

Denne høsten drømmer jeg derfor om en Drew-bag i selskap med eksklusive ullplagg, grafisk silke, lårhøye, sjokoladefargede skinnstøvletter og bohemsk saueskinn.

 

 

"She's wilder and more mysterious, she has an urban mystery." - Clare Waight Keller

 

 

Photo's via: Chloé.com

TOP SHELF

Pulp:Etter å ha brukt Escentric's Molecule 01 i omkring et halvt år bestemte jeg meg for at det var på tide med et sesongbytte. Jakten på den perfekte duft var dermed i gang, og OM jeg fant den. Denne høsten trykker jeg Byredo's Pulp til hjertet og plasserer den elegante flakongen på badet med et smil.

Amande: Jeg får alltid tørre hender når gradene synker og bytter håndkrem oftere enn jeg rekker å skifte veske. Faller imidlertid alltid tilbake på L'occitane's Amande. Jeg bare elsker mandellukt. Foretrekker ofte travel size'en på 30ml så jeg får den med meg absolutt overalt, og i uansett hvilken veske!

Nude & Abricot : Vil også tipse om top coat'en jeg ikke fatter hvordan jeg klarte meg uten - Abricot fra Dior. Lurer på hvor mange som har spurt om jeg har Shellac på etter at jeg begynte med den. Og sist, men ikke minst, en perfekt nude-nyanse. Jeg fant min hos favoritten Chanel. 625 Secret. Pure perfection som passer til alle høstens farger!

 

TEDDY

Den hvite teddyen fikk selskap av en blå en rett før jeg dro til København. Denne høsten blir med andre ord simply en faux fur tirade! Igår tok jeg med meg teddy på rusletur i København, i godt selskap med høstens favorittgenser, sigarettbukser og Stan Smith. Et perfekt post-galla antrekk!

 

Photo's: Line

TO CPH AND BACK AGAIN.

Var borte i litt over ett døgn, men på turen hjem føltes det som så mye lenger. Kanskje fordi de siste 24 timene var så syke, kanskje fordi jeg savnet den lille familien jeg visste ventet på den andre siden av en 1 times flytur.

Våknet iallefall, uthvilt og høy på gårsdagens opplevelser, på hotellrommet. Flippet gjennom noen magasiner, blogget og googlet butikkadresser jeg ville besøke når jeg først var i København. Tok en varm dusj, kledde på meg, pakket, spiste frokost med Line, gikk opp på rommet, pakket ferdig, vandret ut i gatene og nøt noen timer i mitt eget selskap. Kjøpte to vinyler.

Ventetiden på flyplassen føltes lang. Magasiner og kaffe ble kjøpt. Instagram ble sjekket med dyr 3G. Kofferten ble sjekket inn - litt tyngre enn på torsdag. Flyet lettet og turbulensen ristet mens skyene pakket oss inn. Magasiner ble lest. Drømmekjøp klistret til netthinnen. Vil ha, vil ha, vil ha. Skyene forsvant under oss. Alt ble blått. Kaffen min var tom før vi landet. Taxifree'en på Gardermoen føltes som et supermarked på speed. En elektronisk stemme henviste meg til kasse nummer 7. Jeg fant ikke boradingkortet mitt. Ble stressa. Den elektroniske stemmen fortsatte å ramse opp numre til ivrige nordmenn på vei hjem fra Chartertur. Jeg ville bare hjem.

Lette etter bilen min i 15 minutter på parkeringsfelt P4. Fant den idet gnagsåret fra igår gikk fra vannblemme til åpent sår. Kjørte hjem mens jeg snakket med Vik på telefonen. Det var mørkt og jeg bremset hver gang jeg trodde jeg så en elg. Det var ingen elg. Bare vinden som blåste i svarte trær.

Hjemme. Han Fine lager spareribs og coleslaw mens jeg legger meg inntil Oliver som sover i sengen vår. Maten er klar. Vi ser på gamle episoder av House of Cards. Innser at jeg har glemt halvparten og blir gira på å se hele på nytt. Oliver våkner. Jeg løper opp. Smiler. Han smiler tilbake. Løfter armene opp mot meg. Jeg plukker han opp. Han ler. Jeg ler. Legger han ned igjen. Legger meg ved siden av. Han strekker hele kroppen sin. Vrir hodet sitt bakover så det blir most inn i en pute. Jeg flytter litt på puta så han får puste fritt. Så sovner han. Jeg snuser han på kinnet før jeg går ned til Han Fine og forsvinner inn i Underwood's verden.

Herlighet, for et døgn det har vært. Og herlighet, det er deilig å være hjemme igjen!

 

OH, JACKIE.

Jeg falt fullstendig pladask for den nye Jackie Soft kolleksjonen til Gucci etter en tur innom butikken deres i København.

I 1948 så Gucci's hobo-veske dagens lys for første gang. I 1968 fikk ble den ikonisk og Jackie O.'s faste følgesvenn. Hun bar den in fact så mye at vesken til slutt fikk hennes navn. Nå, høsten 2014, pryder en minimalistisk re-make Gucci's blanke butikkhyller. Jackie Soft Leather Flap shoulder bag er etter min mening pure perfection og desidert mitt neste veskekjøp.

Da gjenstår det bare å velge farge... Anyone?

 

THE BLACK DRESS

Etter sneak peek'en her om dagen lovet jeg jo at dere skulle få se hele kjolen fra Tom Wood. Tommel opp for norsk design! Kombinert med en fargeklatt fra Missoni på hodet og min splitter nye fuskepels fra Sand følte jeg meg strålende fin i Københavnsola!

 

dress & jewelry from Tom Wood · shoes from 3.1 Phillip Lim · bag from Saint Laurent · turban from Missoni · coat from Sand

I WON!

For en gårsdag det ble! Her er en update.

Det hele startet med noen tårer på vei ut i bilen hjemme. Å dra fra Oliver var vanskeligere enn jeg trodde. Vel fremme på Gardermoen var tårene tørket, sminken (nesten) på plass igjen og humøret på oppadstigende kurve. Sjekket inn en koffert, som egentlig fikk plass på flyet, på grunn av en parfyme jeg antok var over 100ml. Den var ikke det. Landet i København til strålende sol og slang teddy-jakka over skulderen. Sa sikkert fem ganger at jeg var dritvarm. Ankom hotellet før rommet var klart. Stakk på 7-eleven for å kjøpe Cola Zero. Kom tilbake. Fikk rommet. Hang opp kveldens antrekk. Leste nyeste Cover som jeg fikk damen på 7-eleven til å ta opp av en eske før de var plassert ut i butikk. Dusjet og gjorde meg klar. Smatt inn i kjolen fra Tom Wood og nye sko. Innså allerede da at det kanskje ikke var det lureste å gå inn nye sko akkurat idag. Trakk på skuldrene, slang teddy-jakka over skuldrene og tok heisen ned for å møte de andre.

Lokalet og musikken var i typisk København-stil ute ved et havnelager. Rått uten å bli for kaldt. Pyntet uten å være trashy. En minimalistisk lysekrone overvåket det hele, mens fantastisk mat og drikke gikk ned like fort som konfettien ble blåst rundt i lokalet. Etter forretten var det klart for min kategori, Best Newcomer. Ante fred og ingen fare, regnet med at dansken eller finnen kom til å ta seieren med seg hjem. Marianne Jemntegård entret scenen, vi klappet for alle finalistene. "And the winner is..."

Jeg skjønte ingenting. Hun sa noe om "a yummy mummy" etterfulgt av navnet mitt. Jeg skjønte ingenting. Gikk på autopilot opp på scenen og priset gud og gudene vet hvem ellers for at jeg dro på litt ekstra med pudder idag. Jeg må ha vært rød som en hummer. Jeg skjønte ingenting. Hadde derfor ikke forberedt noenting. Klarte å si "Oh, now I'm a bit shaky. I don't know what to say, but thank you so much!"

Jeg skjønte ingenting. Jeg vant Best Newcomer i Zalando Nordic Blogger Awards 2014. Hvor sykt er ikke det?!

BLK

For noen dager siden sa en venninne til meg at jeg ikke hadde en bestemt stil, men at det allikevel alltid var noe typisk meg over det jeg har på. Jeg liker striper. Svart. Sterke farger. Mønstermiks. Minimalisme. Skarpe snitt. Oversized og posete. Penny-loafers. Biker-boots. Ja. Jeg liker rett og slett det jeg liker, uten å tenke så veldig mye over om det er "typisk meg". Jeg klarer aldri å planlegge hva jeg skal ha på meg dagen etter, og det oppstår derfor totalt kaos hver gang jeg skal pakke en koffert for å reise et sted.

Her om dagen kjørte jeg en litt Lisbeth Salander-aktig look. Helsvart, med skinnbukser, røffe boots og en altfor stor hettejakke. Det var en sånn dag. Imorgen kan det hende jeg kjører 60s-chic med silkeskjerf fra Hermés og Parisiske snitt. Hvem vet.

 

 

 

 

leather pants from Gestuz · hoodie from BLK DNM · boots from The Last Conspiracy · necklace from Efva Attling

Photo's: Marie 

PALE PINK

 Jakten på the perfect flats er avblåst. Fant disse fra 3.1 Phillip Lim hos Story.

På salg. Hei, lykke.

De blir definitivt med i kofferten til Køben imorgen!

AT LAST!

Jeg og halve kongeriket har hatt en massiv craving etter en viss kremhvit teddy coat fra Arnie Says. Igår ble den endelig min. Etter å ha hatt et godt øye til den siden i våres under merkets pressevisning var det med bankende hjerte og stor iver jeg dro den opp av posen her hjemme i stuen igår. Da jeg våknet opp med frosne tær idag morges ble gleden enda større. Det var jo kaldt nok til å lufte den nye bestekompisen! Så da dro jeg på meg min definisjon av casual høst. Skinn, en hoodie & verdens diggeste teddy. Herregud, jeg digger høsten!

Åja, forresten. Håret fikk en short cut vol.2 mot slutten av forrige uke. Denne gangen ble det, som du ser, pannelugg edition...

 

 

 

 

 

 

 

Photo's: Marie <3

 

SNEAK PEEK

Før jeg ble mamma har jeg alltid tenkt at det er viktig å ikke miste seg selv når det først skjer. Jeg bestemte meg tidlig for at barn er noe jeg ønsket meg, men har alltid hatt en visjon om å klare å kombinere mammarollen med Celine. Nå, snart 5 måneder etter at jeg ble mamma, står jeg fast ved det - så godt det lar seg gjøre. Det er merkelig. Hver gang jeg er sammen med Oliver føler jeg meg klar til f.eks å skulle reise bort fra han i 1 døgn. Han er så trygg og blid og omgjengelig. Nå, to dager før jeg faktisk skal reise bort i 1 døgn, kjenner jeg allerede på et savn jeg ikke trodde skulle være mulig. Jeg klemmer litt ekstra på han hver gang jeg bærer han, smiler og ler litt ekstra sammen med han når han får mat, ligger litt ekstra tett inntil han mens han tar en lur på dagtid. Det viser seg altså å være vanskeligere enn jeg trodde å kombinere. Mamma og Celine. For jeg er plutselig begge deler. Den ene delen som bare vil være sammen med han, og den andre delen som gleder seg enormt til å reise bort, bare være meg selv alene - og kle meg opp i verdens fineste kvaliteter uten å være redd for å bli sikla på.

På torsdag stikker jeg til København. Som finalist i Zalando Nordic Bloggers Award i kategorien "Best Newcomer". 100% Celine. 100% alene. Oliver blir igjen hjemme sammen med Han Fine. Han gleder seg. Bestemmer meg derfor herved for at jeg gleder meg, jeg også. Gleder meg til å være bare meg. Gleder meg til å være med på prisutdeling og middag. Gleder meg til å få ha på meg norsk design i Danmark. Gleder meg til å være sykt stolt over det!

 

 

 

Er så heldig at jeg har fått låne med meg en all black, totalt nydelig sak fra Tom Wood til reisen. Her er en sniktitt. Jeg gleder meg til å vise dere the whole thing!

OLIVER'S DÅP

Siden le blog har fått lide av min dåps-obsession den siste tiden synes jeg det er på sin plass å dele noen snapshots med dere. Ok da, så er jeg i tillegg ganske stolt over opplegget, så er vel mest for å vise hvor fornøyd jeg er med resultatet.

Å planlegge en dag for personen som betyr aller mest for deg er vanskelig. Spesielt når han ikke skjønner at dagen er hans. Oliver gjorde oss imidlertid til verdens stolteste foreldre med eksemplarisk oppførsel både i kirken og under dåpsfesten etterpå. Igår var altså dagen vi fylte stuen vår med 36 mennesker som vil bety mye for sønnen vår i tiden som kommer. 8 faddere og nær familie. 6 kaker og 48 makroner fikk endelig fylle kjøkkenbordet. På komfyren sto 3 kasseroller med gryte fra Marie. I gangen toppet gavehaugen seg med alt i fra sølvtøy til eventyrbøker og Vitra-klassikere.

Idag, dagen derpå, er mammahjertet så stolt og takknemlig at jeg ikke helt vet hvilket ben jeg skal stå på. Å fylle det lille huset vårt med så mye varme og kjærlighet kommer til å sitte igjen som et av de beste minnene i mitt liv. Oliver og jeg har hatt en rolig dag med kos, lek og masse left-overs. Nå sover han trygt i sengen sin mens Han Fine og jeg smiler og skryter hemnigsløst av den lille gutten som vi mener er verdens aller fineste lille menneske.

Lurer du på hvor ting er fra finner du svaret her:

servise fra Rosendahl · blomster og vaser fra Mina Milanda · duker fra Åhlens · Eames-elefantene er et diy-prosjekt med papir fra Norway Designs · servietter fra Kremmerhuset · pomponger fra Linnea's hage  · kake fra Kakemannen

PINSTRIPE BLUE

Akkurat nå føler jeg meg som super mom. Med god hjelp av svigers har vi idag fikset og stelt i stand alt det siste til morgendagens begivenheter. Vi hadde lyst til å få klart så mye som mulig slik at dagen imorgen rolig kan tilbringes med hedersgjesten, uten stress og last minute mas. Bord og stoler er på plass, pynten er klar, kaken står i kjøleskapet og sølvtøyet er pusset. Jeg gleder meg til å vise dere alt, as for now får dere nøye dere med gårsdagens blå pinstripes på fortauskanten.

 

pants from Twist&Tango · sweater from Arnie Says · rings from Tom Wood · bag from Cala&Jade · sneakers from Adidas Stan Smith

CONTROL.

Igår kveld satt Han Fine og jeg i hver vår del av stuen. Jeg klippet ut elefanter til dåpen med Twin Peaks på Mac'en og dagens tredje kaffe på bordet.

"På fredag, etter at jeg har vært i Oslo, skal jeg pynte et av bordene til dåpen," sa jeg til Han Fine mens han var på vei mot kjøkkenet. "Som en slags mal!"

Han Fine så på meg. Jeg merker at han syntes jeg var litt gal og litt søt. "Gjør det du, skatt. Det blir sikkert kjempefint!" svarte han.

Confession time. Jeg er en skikkelig kontrollfreak. Noe av det verste jeg vet er å føle at tiden ikke strekker til. Så denne uken har jeg sett meg nødt til å pick my battles. Le blog kommer dessverre litt i skyggen av elefantklipping og planlegging. Det beklager jeg, men det er ikke min skyld. Døgnet har tross alt bare 24 timer.

BLAZER

Det er ikke ofte du ser meg i blazer. Du ser meg mest sannsynlig aldri i klassisk drakt. I'm not that kind of girl. Jeg føler meg innmari voksen i blazer, og har vel aldri funnet en jeg har følt meg helt vel i. Kanskje fordi jeg er såpass lav, mest sannsynlig fordi jeg for det meste er å se i litt mer oversizede overdeler eller skinnjakke. Denne høsten vil jeg forøvrig prøve å utfordre komfortsonen min litt. So, here we go. Day one: Pinstriped blazer.

 

blazer from Zara ·  jeans from Never Denim ·  boots from The Last Conspiracy · sunnies from Céline ·  sweater from Samsøe&Samsøe ·  necklace from Tom Wood

Photo's: Polliani

PREPARATIONS.

Det ligger en nesten gjennomsiktig tåke over vannet rett utenfor huset vårt. Klokka er sju og Oliver får grøt til frokost. Vi triller tur mens tåka letter og solen titter frem. Oliver er høstkledd i 2 stk nye, litt for store, UGG's han har fått i gave. Det er onsdag, hvilket betyr at halve uken allerede har flydd avsted. På søndag er det dåp. Vi prøver å gjøre litt hver dag så Oliver, og vi, ikke skal bli stresset av alle gjøremålene. Det funker. 36 folk. Oliver's nærmeste. Familie og faddere. Invitasjoner er sendt ut og besvart. 48 makroner fra Pascal er bestilt. Dåpskake skal plukkes opp på fredag. Pomponger i 3 forskjellige farger ligger på gulvet og venter på å bli hengt opp. 6 miniatyrer av Eames' Elephant er klippet ut og satt sammen. Minst 12 til skal lages. Det nyinnkjøpte servise vårt fra Rosendahl testes med digg høstmat mens vi ser 10 episoder av Band of Brothers under hvert vårt Dot-pledd fra HAY.

 

 

 

Følg meg på Instagram for flere oppdateringer!

PENNY

Loving me a good pair of penny loafers, og dette paret fra The Last Conspirancy er simply amazing! Sammen med høstens storhet culottes-bukser og en hvit, croppet strikk danner de et behagelig, men chic ensemble. Perfekt til høstens mange begivenheter.

Denne uken står siste del av dåpsplanlegging på agendaen, sammen med oppladning til neste ukes finale i Zalando Nordic Bloggers Award i København. Shit, som jeg gleder meg!

 

penny loafers from The Last Conspiracy ·  culottes & sweater from Just Female · rings from Tom Wood

KEEP IT SIMPLE

Jeg får meg ikke til å bli lei av striper. Opp gjennom årene har det blitt en slags uniform. De passer liksom alltid og føles akkurat passe parisisk casual. Spesielt godt egner de seg i kombinasjon med løse boyfriend-bukser og hvite tøysko på varme høstdager sammen med den lille familien min. Håper dere nyter sol og helg like mye som oss.

jeans from Acne · shades from RayBan · sweater from Comme des Garçons PLAY · sneakers from Superga

 

PALE BLUE

Fredag. For meg er det som en hvilken som helst annen dag, bortsett fra at jeg er himla støl etter gårsdagens treningsøkt. Fredag. Han Fine kommer hjem. Han klipper gresset mens Oliver og jeg ser en halv episode av Drømmehagen. Det er nok ikke så altfor mye han får ut av det, men han hyler av glede hver gang han ser et romskip eller noe sånt med masse blinkende lys og forskjellige farger. Når Han Fine er ferdig med å klippe gresset kommer han inn og sier at skiftet mitt er over. Jeg går på butikken. Taco. Fredag. Vi får besøk. Leker litt med Oliver.

"Vil du legge eller lage mat?" spør jeg Han Fine

"Legge," svarer Han Fine.

Så går de inn på badet. Vasker av dagen og skifter til pysj. Gir nattakos til alle. Han Fine holder hånden hans opp så han vinker.

"Natta skatt," sier jeg.

Så lager jeg Taco sammen med besøket. Dekker bord mens Oliver sovner. Han Fine kommer ned. Maten er klar. Vi spiser. Det går ikke på skift lenger. Vi er i samme rom, gjør det samme samtidig og samtalen dreier seg plutselig om noe annet enn logistikk og baby. Det er fint.

Oppe på rommet ligger en liten gutt og sover. Han har lagt seg for kvelden og avløst både Han Fine og meg fra dagens babyskift. Jeg går opp for å hente en genser. Legger meg inntil han og snuser han på kinnet. Nede hører jeg Han Fine og gjestene våre kose seg med en øl og Call of Duty. Jeg kryper tettere inntil Oliver, snuser litt mer på han, hvisker at jeg er glad i han og har nesten egentlig mest lyst til å bare bli liggende akkurat sånn.

Det er fint.

 

 

 

 

 

· sweater from Cathrine Hammel 

TBF: PARIS

For litt over ett år siden fant jeg ut at jeg var gravid. For litt under ett år siden booket Vik og jeg billetter til årets fashion happening - Paris Fashion Week. Lunsj på Café de Flore med Grace Coddington på nabobordet, strålende sol, makroner i Marais, shopping på Saint Laurent, snapshot'a av Teen Vogue. Herlighet for en tur. Nå, cirka ett år senere, savner jeg favorittbyen min helt sinnsykt. Enn så lenge byr jeg på et tilbakeblikk fra motesirkuset. Cathrine Hammel, Whyred, HOPE og Saint Laurent.

Paris, je t'aime.

ALL YOU NEED IS...

Jeg elsker høsten. Crispy luft, fine farger og koselig innetid sammen med den lille familien min. Hva da bedre enn å feire en ny sesong med en grå college-genser som både funker sammen med hullete jeans, strøkne sigarettbukser og pysjbuksa? Hjertet mitt har banket hardt for denne kjærligheten siden jeg så den for første gang. Fra og med nå kommer den til å være klistret til overkroppen min. I simply LOVE it.

CUT

"Klipp det rett av og gjør det litt fransk-ish," sa jeg til Doan - verdens flinkeste frisør hos Oslo's beste salong, Olimb&co. Og så klippet han. Det gikk som antatt. Jeg klippet håret. Lei av sparehår. Innså at jeg liker kort bedre. 

 

 

 

jeans from Acne · jacket from Lindex · sneakers from Superga · sweater from COS · bag from Saint Laurent

FLASHBACK: TOKYO

Oliver bestemte seg for at det var morgen klokken 0530. Utenfor øser regnet ned. Før jeg skal til Oslo senere idag er det derfor innafor med en skikkelig joggebuksetirsdag og altfor mange kopper kaffe. Og litt reiselyst, selvfølgelig. Det er snart 2 år siden jeg var i Tokyo for aller første gang. Det er 2 år siden jeg bestemte meg for at jeg må tilbake dit. Sammen med Han Fine.

Så mens regnet detter ned fra himmelen utenfor. Mens Oliver tar seg en lur. Mens jeg lakker negler og drikker enda mer kaffe. Da tenker jeg, og lengter jeg, tilbake til byen jeg til nå synes er det nest fineste byen i verden. Tokyo.

 

 

Hvis du vil lese mer om turen kan du ta en titt i arkivet her og her!

EXCITING NEWS!

Det er ikke hver dag spennende e-poster treffer innboksen. I et hav av spam fra et eller annet idiotselskap det er umulig å bli kvitt, meldinger om at e-fakturaer nå ligger klare i nettbanken, mer spam og bilder jeg sender til meg selv fra telefonen fordi jeg ikke gidder å koble den opp via iTunes, er det ikke ofte jeg virkelig sperrer øynene opp og blir skikkelig glad over plinget som signaliserer ny e-post.

I august, mens jeg svettet bort på ferie i Italia, fikk jeg imidlertid en svært hyggelig e-post. Fra Zalando. Det viste seg at jeg var nominert til "Best Newcomer" til Zalando Nordic Blogger Awards! "Wow," tenkte jeg.

Etter å ha sett de andre nominerte tenkte jeg at det ikke var noe særlig til håp om en finaleplass. DET endret seg på fredag da mailen om at jeg er plukket ut som den norske finalisten tikket inn. Shit, shit, shit!

Ydmyk, glad og en smule stolt vender jeg derfor nesen mot København den 25.september for finalen. Mer om det kommer definitivt senere! Nå venter armkroken til Han Fine, en episode av Band of Brothers (ja, vet jeg er typ 6 år for sent ute..), et stort glass Cola Zero og en stor, digg collegegenser. Det synes jeg nemlig at jeg har fortjent.

WEEKEND

Han Fine sender en melding og sier han er trygt fremme i Tromsø. Jeg svarer at det er godt å høre mens jeg ligger på sofaen. Oppå magen min har jeg Oliver's føtter. Armene mine støtter kroppen hans mens han fornøyd sier "gooo".

Feberen er et faktum. Før baby betydde det å krype under dyna med Sex & the City på Mac'en og et glass iskald Cola Zero på nattbordet. Nå betyr det sov når Oliver sover og bruk bunnskrapet av energien du har igjen på han når han er våken. Eller, ok. I min verden betyr det i tillegg: Få mamma og pappa på besøk. La dem mekke høstens første Fårikål og passe på babyen din mens du selv ligger som et slakt på sofaen, for så å føle deg mye bedre på søndagen slik at du kan stikke til Oslo sammen med "svigersøsteren" din for å drikke dritgod shake på Fresko.

Ja. Så ble det helg after all. En god helg, that is!

 

 

 

 

dungarees from Mango ·  bag from Cala&Jade ·

 sneakers from Superga ·  sweater from COS ·  turban from Missoni

Photo's by Marie

A FASHION NIGHT OUT IN PJ'S

Tirsdag kveld turned out to be en helt fantastisk en. Sammen med et knippe andre bloggere ble jeg invitert til Skøyen og A Fashion Agency's nydelige showrom. Sushi, vårkolleksjoner, godt selskap og et hav av favoritter var på menyen. Til tross for at høstens snadder akkurat har truffet butikkhyllene har jeg nå begynt å glede meg til neste sesong fra merker som Twist & Tango, Lola's Love og Storm & Marie! En av kveldens absolutte favoritter var denne trenchen fra Twist & Tango. Et absolutt must til våren!

Kjære A Fashion Agency. Tusen takk for en herlig kveld.

pinstripes & trench from Twist & Tango · bag from Saint Laurent · shoes from Oasis

DÅPSINVITASJONEN

Forrige helg var det ganske stille her på bloggen. Jeg byttet nemlig ut eple-x, eple-v i Photoshop med fysisk klipp og lim. Oliver er så heldig å ha en AD i livet sitt. Dere vet jo hvem hun er - Viktoria. Gudmoren som sitter oppe til langt på natt, ved siden av fulltidsjobben sin, for å lage en vektor-elefant til Oliver's invitasjoner. Venninnen som kjenner min forståelse av estetikk bedre enn de fleste, og som ikke bare fullfører mine setninger, men også selvfølgelig treffer på første utkast når invitasjonen skal lages.

Og det er selvfølgelig ikke en tilfeldighet at det nettopp er elefanten som ble valgt - inspirert av Eames Elephant fra Vitra, som jeg vet at Oliver har ønsket seg siden før han ble unnfanget. Eller, ok. Det er kanskje en overdrivelse. Han har bare ønsket seg en siden han ble født. Han skjønner det bare ikke selv enda...

 Min oppgave oppi det hele var papirinnkjøp, klipp, lim, kutt, klipp, lim, kutt, og litt klipp og lim og kutt til.

20 invitasjoner. Ingen er like. Nesten alle er sendt eller levert. 

SOMEONE ELSE

Jeg er jo ikke bare meg lenger. Han Fine og jeg er ikke bare oss. Vi er alltid plus one. Oliver er riktignok verdens beste plus one, men det er som nevnt tidligere fremdeles en stor overgang - på godt og vondt. Før var jeg livredd for å gå glipp av noe. Jeg sov heller 3 timer per døgn enn å føle at det var noe jeg burde vært med på, eller skulle ha gjort. Jeg er fremdeles den første til å ville være med. Fortsatt like glad i å være sosial. Forskjellen er at jeg nå blir tvunget meg til både å prioritere og tenke litt annerledes. Som idag, for eksempel.

Jeg hadde gjort meg flid i antrekksvalget. Jeg hadde planlagt det perfekt og fikk både tid til en lang dusj og til å legge en etterlengtet eyeliner. Alt var pakket og klart i bilen. Vi skulle til Oslo etter helsestasjonen. Sånn ble det ikke. Idag snudde Oliver og jeg i døren. Ikke bokstavelig talt, men etter å ha fått sine første vaksiner hos helsesøster var han litt pjuskete. All dressed up and ready måtte jeg innse at en bytur ikke hadde vært det beste for han idag. Så vi svingte av til Harestua igjen, mens skiltet med Oslo på forsvant i speilet bak oss. Vel hjemme igjen kledde jeg av oss byantrekkene til fordel for supermyk pysjbukse og sofakroken med et varmt pledd.

Og vet du hva? Det var helt sinnsykt koselig, akkurat idag.

 

 

 

 pants from Epilogue · sweater from Arnie Says · penny loafers from DinSko · scarf from Hérmes · document folder from BIEK

hits