september 2013

THE LAST DAY

Husker dere middagen jeg var i sammen med Vivikes for en liten stund siden? I tillegg til å se høstens nyheter fikk vi også en sniktitt på hva vi har i vente de neste månedene. En av mine favoritter var et sort skjørt som skrek Carrie Bradshaw i episodene "An American girl in Paris, part une & deux." Når Paris-antrekkene skulle lines opp var det derfor svært liten tvil om at det herlige skjørtet måtte med i kofferten. Herlighet, hvor amazing-Paris-chic er det ikke?!

HJEMME BEST

Dere som kjenner meg vet at jeg ikke er den mest personlige bloggeren som finnes. Dere vet også at Han Fine ikke akkurat er overrepresentert her inne. På fredag gjorde han imidlertid noe så fint at jeg faktisk ikke klarer å la være å dele det med dere.

-

"Siden jeg ikke kunne komme til Paris har jeg tatt med Paris hjem hit til deg."

Han Fine åpner dørene til kjøkkenet i leiligheten vår. Det massive trebordet er dekket med ting han vet jeg liker. Croissanter, marmelade, ostekake, Orangina og Brie. Han Fine lager Espresso og setter på musikk. Stearinlys er tent. Hele kjøkkenet er pyntet med franske flagg. Han Fine har tørkle i halsen og Berét på hodet. Den perfekte franske lunsjen flyttet plutselig inn til meg midt på natten.

"Du blir jo alltid så lei deg når du kommer hjem fra Paris. Så denne gangen ville jeg prøve å gjøre det litt hyggeligere for deg å komme hjem."

Det er den fineste gaven jeg noensinne har fått.

 

CASUAL IN PARIS

Det er bare å innse det, Celine. Du har ikke privatsjåfør, ergo kan du faktisk ikke gå rundt på 10cm høye hæler hele dagen uten at føttene får lide. Og, nei. Det hjelper ikke at du har med deg verdens beste fotkrem som du pakker dem inn med om kvelden. Det som derimot ER superfett: at sokker i Birkenstock akkurat nå er så fett at det funker sammen med svart chiffon og en oversized beanie, og når Teen Vogue i tillegg også synes at det er superfett, ja, da er det vel det, da!

 

dress: THE LOCAL FIRM / beanie: ACNE / sandals: BIRKENSTOCK / top: SELECTED FEMME / blazer: JUST FEMALE / necklace: EFVA ATTLING / bag: CELINE / sunnies: RAYBAN

SPOTTED: INTODUST

Jeg gidder ikke late som jeg ikke synes det er gøy at streetstyle-fotografer gir en high-five, nikker anerkjennende og spør om de kan knipse et bilde. På onsdag matchet Vik og jeg ufrivillig. Igjen. Det synes Vogue Brazil var så flott at de bestemte seg for å forevige to hvitkledde piker i Marais.

Klikk på bildet for mer Vogue Brazil streetstyle!

photocredit: Ana Clara Garmendia

 

SOON.

Minnekortet og Mac'en snakker ikke sammen. Streetstyle-inspirasjon fra The city of light lar derfor vente på seg, men det kommer. Jeg lover! Må bare nyte den siste dagen, spise noen Makroner, prøve å få med meg overvekten hjem, og tilbringe noen timer i et fly først.

photocredit: intodust / celine

 

WHITE PARTY

Klokken er 11.30. Vi sitter ute på en café i Marais. Damir Doma har akkurat hatt visningen sin like ved. Ved siden av oss sitter en brite med rødt hår. Når telefonen hennes ringer nærmest skriker hun "Hi, DARLING! How ARE you?" Hun snakker mens hun taster ivrig på Mac'en sin. Kaffekoppen har hun for lengst drukket opp. Nå lurer hun på om DARLING har en plus one til en av kveldens mange eventer. DARLING svarer nei. Hun og DARLING snakker om et par briller og en iPad DARLING tydeligvis forla sist de så hverandre. Jeg drikker eplejuice og myser mot sola.

En halvtime senere kaster vi oss inn en taxi. Mens hun med det røde håret snakket med DARLING fikk vi nemlig vite hvor Dries Van Noten's visning ville finne sted. Drosjesjåføren kjefter fordi vi kun vet location, ikke adresse. Han veiver med armene mens jeg åpner vinduet for å få inn litt frisk luft.

Utenfor Halle Freyssinet flokker hele verdens streetstylefotografer seg rundt velkledde skikkelser. I hånden har de en invitasjon laget av tynt gullpapir. De gestikulerer, kommer for sent, løper gjennom blitzregnet, smiler og poserer før de forsvinner inn i den dype bassen fra Van Noten's SS14-visning. Utenfor står jeg og angrer på at jeg ikke bare prøvde å løpe inn... Dette er jo uten tvil årets største sirkus. Og herregud, så gøy det er!

 

 

A NEW ERA

For litt over ett år siden startet Vik og jeg intodust.no. Nå idag er det klart for starten på noe nytt. Ok, så har det for oss ligget i planene en stund. Vi har jobbet hardt og lenge mot det som nå er i ferd ned å skje. intodust.no skal relanseres! I den forbindelse tar Vik og jeg hver vår sving fra hverandre, men fremdeles mot et felles mål. Fra hverandre fordi vi nå blogger hver for oss. Mot et felles mål med intodust.no - Norges beste coffeetable-magasin på web! Ble du nysgjerrig? Det håper jeg. Mer info konmer, så stay tuned...

Jeg håper du liker den nye bloggen min. Hvilken bedre måte å feire på enn med ferske updates fra Paris!!

A HOTEL STORY

Når du er i Paris og hotellrommet ditt er som en liten drøm med delikat mørke, gulldetaljer, egyptisk bomull og L'Occitane-produkter på badet... Den følelsen.

My room at: Hotel Armoni, 7 Villa Berthier 75017 Paris.

 

AUJOURD'HUI A PARIS

Den Parisiske høsten er varm og jeg lurer på hvorfor i all verden jeg synes det var en god idé å prioritere tunge ytterjakker som kofferfyll. Høye hæler og røde lepper fungerer som en hyllest til byen jeg har verdens største crush på. Det frankofile hjertet mitt banker i takt med stilletter som treffer steinhellene på Place de la Concorde, og jeg føler meg så hjemme at å flytte hit virker som eneste utvei. Jeg lever meg inn i rollen som en ekte Parisienne, og tenker at for meg er det ingen by i hele verden som kan måle seg med akkurat denne. Paris. Herregud, så fin du er.

 

 

 

 

pants: ZARA / ancle boots: OASIS (old) / sweater: SECOND FEMALE / mesh: H&M / bag: CELINE / sunnies: RAYBAN / necklace: DYRBERG/KERN

BLUE LEO, LOVE

For noen helger siden ryddet jeg i skapet mitt. Det var da jeg fant både blå og leopardmønstrede overraskelser gjemt bak noe som blir brukt mer i en hylle. Sikkert noe svart. Svart funker alltid, sånn er det jo. Rydding ble til en dag på Vestkanttorget og stappfulle poser til Fretex og Uff. Det som lå bakerst i skapet ligger nå plutselig lett tilgjengelig, og glemte skatter får endelig leke med nye favoritter.

 

MK&A FOR BIK BOK

Som dere nå garantert vet fordeler Olsen-tvillingenes samarbeid med Bik Bik seg over 3 drypp. Nå er det ikke lenge til nr.2 er ute på stativene, og jeg har allerede funnet et par favoritter! Pencil-skjørtet i skinn, og den korte Kimonojakken. Den 24.oktober er godbitene å finne i butikk og i mitt klesskap!

 

photo's: Bik Bok

POP & A BIKER

Jeg har virkelig gått inn i høstmodus. Er drithappy over endelig å kunne bruke den nye favoritt-bikeren fra Just Female, og for at chunky luer erstatter stråhatt. Jeg er en sucker for høsten, før den blir for våt og mørk vel og merke. Fargene grått, blått og sort står mitt hjerte nærmest akkurat nå, og vil uten tvil følge meg inn i høstsesongen!

 

leather jacket and sweater: JUST FEMALE

jeans, boots & beanie: ACNE

bag: SAINT LAURENT

rings: TOM WOOD

A NEW START

Vivikes er kanskje en butikk du forbinder med et sted moren din handler. Dersom du besøker den nye flaggskipbutikken på Sandvika Storsenter, vil du umiddelbart skifte mening! På onsdag var vi, sammen med et knippe andre bloggere, invitert til middag i det nye universet - servert med wow-effekt, latter og et helt nytt inntrykk av Vivikes.

"Vi bestemte oss rett og slett for å begynne å ha det GØY med designet, og innrede butikken på en mest mulig inspirerende måte," sier administrerende direktør, Johan Jakobsson.

Høstens kolleksjon er preget av lange snitt i kombinasjon med korte, røffe jakker. Skinn og blomsterprint står høyt i kurs, og collegegenseren kommer i utallige varianter. Kimonoer står for det orientalske, mens denimen representerer det anvennelige. Jeg skal ærlig innrømme at jeg tidligere ikke har vært innom Vivikes, med mindre det omtrent har vært ved en feil. Det jeg så på onsdag endret dette betraktelig! Ikke bare likte jeg mye av det jeg så, jeg ble sittende igjen med den typiske "shit, det der MÅ jeg faktisk bare ha!" følelsen opptil flere ganger i løpet av presentasjonen og ved å titte på høstkolleksjonen.

"Never judge a book by it's cover!" Er det ikke det folk sier? Det stemmer iallefall når du hører navnet Vivikes om dagen. Ta turen innom, det er virkelig verdt det!

 

 

photo's & text: Celine, intodust

 

STRIPETE SNAPSHOTS

Øy, vet dere hva? På lørdag står vi på Vestkanttorget sammen med Marion Celine og Thea! Vi kan friste med masse godbiter, snille priser og (forhåpentligvis) strålende vær! Sees vi?

 

leather pants: GESTUZ / shoes: CONVERSE / coat: CATHRINE HAMMEL / sweater: SELECTED FEMME / bag: CELINE / rings: TOM WOOD / tote: WHYRED

Photo's by: Janka <3

CRISPY AIR

Noe av det beste jeg vet er crispy luft. Du vet, når det verken er varmt eller kaldt men akkurat passe. Når du kan ta frem høstjakken din, men fremdeles gå barbeint i penny-loafers. I disse dager er det en sånn stemning i Oslo. Ikke for varmt, ikke for kaldt, men akkurat passe.

Status ellers: Intens jobbing mot noe vi håper du vil digge senere denne høsten, opprydding i klesskapet som resulterer i storsalg på Vestkanttorget førstkommende lørdag, desperat leting etter kvalitetstid med Han Fine og maks cravings etter Fårikål - hvilket etter min mening er en grunn i seg selv til å glede seg over at høsten er her. Jeg simpelthen elsker Fårikål!

 

 

dungarees: MANGO / vintage trenchcoat: BURBERRY / penny-loafers: DINSKO / top: H&M trend / sunglasses: CELINE / camera bag: BLACK LILY / bag: CELINE

hits