september 2012

MAGAZINES

Åh. Jeg har en ting for danske motemagasiner. Sverger til Cover og Eurowoman. I tillegg har jeg en kjærlighet for svenske Styleby. For å si det enkelt, jeg digger å drømme meg bort i magasiner som utlukkende gir meg en god dose fashion. Nå har Norge fått en etterlengtet medsøster, og etter å ha bladd raskt gjennom STYLEmag er jeg frelst. Side på side med inspirasjon, fokus på godt tekstarbeid og originale editorials. Spesielt godt liker jeg det internasjonale preget på magasinet - at det finnes et andre å skrive om enn Tone og Jenny. No offence to noen av dem, er bare litt lei av å lese den samme artikkelen om dem begge, hver gang en av dem setter føttene utenfor sin egen dør. Så all cred til min navnesøster Celine i STYLEmag, og resten av redaksjonen, for å ha satt et nytt stjerneskudd på den norske motehimmelen!

THE PERFECT ASS JUST GOT BETTER - SUPER FLEX

Når Never Denim og ThisIs PR inviterer til frokost er det umulig å si nei. Anledningen for dagens morgentreff var perfekte rumper. Rettere sagt - Never Denim's nyeste jeanssatsning - Super Flex.

Den superstretchy nykommeren er en videreføring av forrige sesongs favorittmodell KICK. Denne gangen er det materialet som er i hovedfokus, og ekstrem elastisitet uten at jeansen ligner på en tights er altså stikkordet. Super Flex kommer i alle passformer og ulike vasker. For å styrke lovordet om bevegeligheten i jeansen har merket latt noe så vakkert som ballett illustrere dette. Navnesøster og ballerina Celine demonstrerte og viste trinn som fikk kaffen til å sette seg fast i halsen.

Etter en presentasjon fra Never Denim var det duket for prøving. Og her er den virkelige gladnyheten: Den føles virkelig som en myk tights, men ser ut som en fullverdig jeans. Cred til Never Denim for komfort og bra design! Fikk også en Super Flex favoritt med meg hjem - hvilken får dere se veldig snart.

Konklusjon: Dette er en must-have for alle som har savnet tidenes mest komfortable jeans. Prisene er snille, og valgene mange. Ingen grunn til å la denne passere. Også har de brukt den vakreste formen for dans i kampanjemateriellet. La oss ikke glemme det. Jeans, ballett, kaffe, deilig frokost og fine mennesker. Blir ikke bedre enn det.

photo's: celine/intodust

 

THE ULTIMATE AUTUMN LOVE

Baby, it's getting cold outside. Ironisk nok er det noe jeg gleder meg til hvert år. Ikke fordi jeg digger å tryne rundt på høye hæler når det er glatt, ødelegge en hel dag fordi jeg har glemt votter eller føle at hjertet mitt stopper litt hver gang jeg går ut døren. Nei. Det er høstens motebilde jeg bestandig gleder meg til. En mørkere fargepalett, tykke kvaliteter og store skjerf kombinert med ankelstøvletter og stockings. DET er det jeg applauderer. Når det er sagt skal jeg imidlertid være den første til å si at jeg er guilty as charged når det gjelder comfy koseklær og innetid. Når jeg imidlertid får høstgaver er jeg i himmelriket, og koste hva det koste vil, høstgaver skal luftes og få skinne like one million dollars i høstsola. Han Fine ble lei av å høre meg næge om skatten fra Isabel Marant Étoile, og igår tok han affære. Idag ble derfor, selvfølgelig, kosebuksa med prikker på byttet ut med skinn, peplum, hæler og årets desidert fineste høstkåpe. Kjærestepoengene tar nye høyder. Igjen.

Han Fine- it's getting cold outside, and I love you like crazy.

coat: isabel marant étoile / shorts: gestuz / shoes: d.co / turtle neck & peplum top: h&m / bag: cala&jade

photo's: Han Fine (at han i tillegg gidder å ta 30 bilder av meg til denne posten er jo ganske fantastisk)

POFF, SIER DET.

Poff, sier det. Så er det kveld og jeg skal legge meg og jeg prøver desperat å få nok søvn slik at morgendagen blir perfekt. Tiden kan ikke forskyves, og vi mennesker har kun et gitt antall timer i døgnet til rådighet. Det er reglene. Derfor multitasker jeg. Jeg hører på musikk som fine folk har sendt meg på Spotify mens jeg leser mail, tar kleine mobilbilder av meg selv for å vise dere striper og hatt, svarer på mailene jeg nettopp leste, bytter sang (rekker ikke høre gjennom hele av alle), avbryter den kleine fotoseansen med meg selv for å ringe en venninne (egentlig fordi en fremmed dude ler av meg mens jeg poser for meg selv - hørte ikke at noen var i nærheten pga. musikken), oppdaterer Instagram, sjekker Facebook, sender sms med Vik, endelig ferdig med fotoshoot etter å ha slettet 30 bilder jeg ikke ble fornøyd med, møter Han Fine i døren som er på vei ut når jeg er på vei inn, skrur på TV'en og lager middag og hører på flere sanger og lakker neglene 3 ganger fordi jeg aldri har tålmodighet til å la dem tørke ordentlig før jeg begynner med noe annet.

Poff, sier det. Så er det kveld og jeg skal legge meg og jeg prøver desperat å få mer søvn enn dagen i forveien. That's life, hvis du lurte. Og jeg er ikke alene, det vet jeg. Du har det sikkert sånn, du og. Jeg ville bare informere om at vi er flere. Sånn hvis du skulle snuble litt på veien.

i-D 321

Åh. Er det ikke perfekt når magasiner stjeler oppmerksomhet med, ikke ett, men hele 16 ulike covere? Mine favoritter er uten tvil de fire bomshell-blondinene med norske Iselin Steiro i spissen, her etterfulgt av Candice Huffine,  Jourdan Dunn, og Aymeline Valade. Graceful er stikkordet, basert på i-D's fashion editor Edward Enninful's to favoritt-Graces: Grace Enninful og den levende legenden Grace Coddington. Dolly Parton har bidratt som inspirasjonskilde til stylingen, og coverbildene er fantastisk levert av Emma Summerton.

“An inspirational man or woman is anyone who has achieved the right balance between their personal and professional lives. My role models are the two Graces – Grace Enninful and Grace Coddington. Both taught me about excellence, commitment, dedication and striving for only the best.” - Edward Enninful, fashion editor i-D Magazine

The Role Model-issue er å få kjøpt her online, og vil finnes i magasinhyllene mot slutten av september. Make sure to get yourself a copy. Perfekt kaffebord-glam.

source: i-D online

MOONLIGHT SONATA

Av og til skriker føttene etter omsorg. For meg innebærer ikke det Nike Shox eller slike helsesandaler som er runde i kantene. For meg er omsorg synkront med Converse. Igår ga jeg føttene mine fri. Ikke fra å gå, men fra 10 cm. Kompromisset ble en hatt. Når en kun rager 162 cm over bakken er det viktig med illusjoner som kan gi en følelse av å iallefall kunne se folk inn i øynene. Blusen er et impulskjøp fra H&M. Peplum og malingsflekkblomster er det i mitt hode absolutt ikke noe galt med.

photo's: Han Fine for intodust

COME AUTUMN

Det er torsdag, høstkaldt og en perfekt dag å dele musikk på. Her er en elektronisk, digg blanding - perfekt til sene middager, høstfarger og kjærlighet.

Klikk på bildet for å stjele litt høstsjel.

A TASTE OF RAW

Jeg har alltid vært glad i god mat. Til tider, kanskje litt for glad i god mat (fail to say, men let's face it...). Igår ble den første norskproduserte boken om Raw Food lansert i regi av Funky Fresh Foods. Den fantastiske fotografen Lisa Westgaard sto for bildene til den, og i den forbindelse var jeg på lanseringsfesten og fikk mitt første Raw Food-måltid.

Personlig har jeg alltid tenkt at en umulig kan bli ordentlig mett av å spise halvkaldt gress. Jeg har tenkt at Raw Food er en fancy middag for kaniner, og at det aldri kan smake like godt som f.eks Taco. Der tok jeg feil. Lanseringen fant sted på Elsker, og brett på brett med rå fingermat lå delikat rundt om i lokalet. Oppskriftene er enkle, sjokoladekaken HELT amazing (hallo, du kan spise så mye du vil av den uten å bli feit). Jeg anbefaler alle å gi det et forsøk- om enn ikke for å bli 100% raw, er boken stappfull av superdeilige oppskrifter du kan kombinere med kokte ting. Hvis du vil bli med på hypen er boken å få kjøpt i utvalgte helsekostbutikker under navnet RAW.

Igår lærte jeg altså mye nytt om meg selv. Jeg er skap-Missoni-fan, og skjønner at jeg har tatt feil av konseptet Raw Food. Jeg har innsett at det ikke er noe galt i å prøve noe nytt, men at Celine alltid vil være Celine. Jeg kommer aldri til å ikle meg Missoni fra topp til tå, eller leve kun på Raw Food. Jeg er heller jenta som mikser et Missonimønstret skjørt med en oversized, grå hettegenser, og later som jeg er supersunn ved å servere Raw Food til en medium stekt biff.

That's just me.

photo's: celine for tinagent

 

FINE HEMMELIGHETER

Det er et faktum at hemmeligheter på et eller annet tidspunkt ikke er en hemmelighet lenger. Noen sladrer, ting glipper ut, en eller annen random plukker opp noe du mistet på gata, venninnen til venninnen din hørte deg snakke i telefonen osv. Listen er lang, og du vil bli avslørt - en eller annen gang, på en eller annen måte.

Vår hemmelighet har vært rablet ned over hele Molskinen og iPhonen min en lang stund nå. To essentials jeg forøvrig ikke går noe sted uten, og derfor aldri mister. Hemmeligheten er med andre ord godt bevart. iPhonen har blitt venn med en brun bamse, Molskinen med intodustklistremerker. Ok, det der var en digresjon. Tilbake til hemmeligheten. Det fine med vår hemmelighet, er at den er ment for å sladres om. Vi vil at den skal plukkes opp, overhøres, videresendes osv. På søndag avsløres hemmeligheten, og den bærer navnet: editorial!

Gossip away, people.

 

ALL THE WAY FROM MISSONI TO LINDEX

Alle er litt sure tidlig om morgenen. Det er det ikke noe vits å legge skjul på. La oss bare være enige om det. Men, når en starter dagen hos This Is PR  finnes det ikke noe å klage på. Anledningen var samarbeidet mellom Missoni & Lindex. Kolleksjonen er bred og i velkjent design. Missoni har ikke glemt hvor de kommer fra, og hva mengden higer etter. Samarbeidet med highstreet-kjeden Lindex gjør de ellers stive prisene svært vennlige. Vi snakker at en ullkåpe (som btw er freakin' amazing) til 1299,-! I tillegg går 10 prosent av Lindex Missoni-kolleksjonens totale salgsinntekter direkte til Kreftforeningens Rosa sløyfe-aksjonen og kampen mot brystkreft.

Jeg er i utgangspunktet ikke en utpreget Missoni-fan, men falt pladask for såpass mange styles at jeg ikke lenger vet om jeg kan kalle meg moderat fan. Fargene er fulle av optimisme, kvaliteten er bra, frokosten This Is sto for var himmelsk, og jeg gikk derfra med en dritkul minnepinne og et skikkelig happy face! Så takk, Katrine, Hanne og resten av gjengen, for en innmari fin start på dagen.

PS: Lindex Missoni kommer i butikk 25.september. Vær tidlig ute, det blir garantert kø ;)

photo's: celine/intodust

 

BLANKE ARK.

Noe av det beste jeg vet er følelsen av å starte med blanke ark. Flere enn én gang har jeg tenkt at det må være noe tilfredsstillende ved å kicke ut alt jeg har i skapet og bygge opp en brand new garderobe. Fra scratch. Med noen få unntak, vel og merke. Jeg overfører lett ønsket om en slik følelse til andre små og store ting i livet. Lukten av nye møbler, tanken på et nytt prosjekt får hjertet til å pumpe litt ekstra, en ny bok hvor permen lager brekkelyder når jeg åpner den for første gang, en ny lønning, når folk finner det i seg  gi andre folk en ny sjanse, osv. Pro-listen til blanke ark er mange, og igår startet intodust, igjen, med en bunke.

Er du nemlig litt tålmodig nå, og følger hyppig med, vil du snart kunne se vår lansering av et helt nytt kapittel her på intodust. Vi kaller det "editorial" og igår gjorde vi vår første shoot sammen. Vi gleder oss helt sinnsvakt til å vise dere resultatet. Så stay tuned, og bruk høsten til å finne frem noen blanke ark, du også. Det er verdt det - jeg lover.

snekkerbukse: surface to air / genser: étoile isabel marant / cardigan: hope / peter pan-krage: H&M / ring: marc by marc jacobs

LEATHER AND PINK

Oh, wow. Lørdag formiddag, dagen etter åpningen av nye Høyer Eger. Gårsdagen bestod i jobb, kø på vei hjem, klær overalt pga.en slags kleskrise, en litt for stor skinnshorts, skeiv eyeliner, nudler på badet mens jeg sminket meg (rakk hele 3 biter), raske med meg favorittvesken fra Cala & Jade, møte Vik og programmereren vår på Eger café, and then.... Fashion Heaven! Fy flate, så fint det har blitt på nye Høyer!

Resten av kvelden ble brukt til å sikle etter den nye Marant-kolleksjonen, vurdere å selge en nyre for å få kjøpt en veske-loveliness fra Chloé, drikke bort sorgen med vin fordi jeg ikke kunne prioritere å kjøpe noe nå, og snakke med så og si hele Oslo's moteinteresserte.

Jeg gratulerer så mye til mine kjære venner på Høyer med et fashionunivers to die for!

skinnshorts fra Gestuz / genser fra Étoile Isabel Marant / jakke og smykke fra H&M / veske fra Cala&Jade / skjerf fra Acne

photo's: intodust

hits