juni 2013

BAGAGE DROP & ANNIVERSARY

Jeg skal innrømme at jeg har et stort behov for å føle at jeg har kontroll. Joda, jeg kan være impulsiv, men innenfor visse rammer, og foretrekker planlegging og orden i sakene mine. Jeg tror derfor både jeg og de jeg reiste på ferie med var relativt spente på hvordan jeg ville takle å være uten bagasjen min på ubestemt tid. Systemer og logistikk er en del av min hverdag, og jeg kan lett bli vippet av pinnen hvis ting ikke går som planlagt. Dette anses som både en styrke og en svakhet av de som kjenner meg best. Jeg er hun som alltid kommer presis. Ikke for tidlig, men heller ikke for sent. Det hender jo selvfølgelig at jeg også kommer svett og anpusten inn steder, men ikke uten enormt dårlig samvittighet og stor irritasjon overfor meg selv. Jeg forsøker alltid å være respektfull når det kommer til andres tid.

Kofferten min lot vente på seg i én uke. Ingen informasjon eller tilbakemelding ble gitt fra flyselskapet, og jeg måtte selv få noen i reisefølget vårt til å undersøke og hente ut bagasjen min igår. Vi var tilsammen 4 voksne som manglet bagasje, og den store utfordringen forrige uke ble å ikke la det påvirke ferien i for stor grad. Det er klart det er frustrerende at et flyselskap som såkalt relanserer service ikke evner å gjøre nettopp det. Uten å klage mer over det bestemte Vik og jeg for å snu det hele rundt. Det måtte dreie seg om noe annet.

Konklusjonen ble Roma. Vi satt oss på toget for å feire at selskapet vi har startet og drevet sammen snart fyller 1 år! Vi måtte klappe oss selv på skulderen, og for en gangs skyld la det gå innover oss at vi har klart noe som har vært drømmen vår lenge, og faktisk være sykt stolte over intodust's prestasjoner så langt. Det måtte uten tvil feires, og hvilken bedre måte å gjøre det på enn en aldri så liten shopping-spree?! Fra Termini til American Apparel. Fra Amarican Apparel til Céline. Fra Céline til lunsj og etterlengtet venninnetid. Fra lunsj til Zara. Fra Zara til en herrebutikk for å skjemme bort tålmodige kjærester. Fra herrebutikken til Termini og tilbake til huset. Herregud. Av og til må jeg bare innrømme at impulsturer til Roma og feiring av bursdagen til eget firma slett ikke er verst (spesielt ikke når feiringen heter Céline.. Stay tuned..). Det er faktisk ikke verst i det hele tatt!

shorts & tank top: AMERICAN APPAREL 

THE REST OF IT

Vi dro på ferie uten bagasjen. Den ble, som dere nå sikkert har fått med dere, igjen på flyplassen i Roma. Kø og utålmodighet drev oss ut av Fiumicino og opp i høyden til Castel Giorgio hvor Han Fine har hus. Etter én uke sitter jeg endelig og stirrer på den vinrøde kofferten min. Tingene jeg omhyggelig pakket med meg ligger klare, og litt krøllete, til bruk. Laderen er endelig godt plassert i Mac'en, og jeg været ser ut til bare å bli bedre og bedre. Jeg er herved klar for ferieblogging, sol, venner, og familie. Viva Italia, ENDELIG!

Langt på etterskudd, men her er noen snapshots fra ELLE-festen som fant sted dagen før flyplassen spiste opp muligheten til hyppig oppdatering fra denne kanten. Bedre sent enn aldri, eller hva? :)

elle1

photo's by intodust

ELLE + CARVEN = SUNNY DAY!

Elle-festen var en fornøyelse fylt med glade og festpyntede mennesker. Got myself some 60s swag på Gevir's vorspiel de hadde med Kérastase, og make-up av YSL, og ble kjørt ned til Grand av Mercedes. Herregud, for en luksus! På toppen av Oslo fløt drinkene i takt med musikken, mens solen varmet som om det ikke skulle være en morgendag. Morgendagen kom. Etter en times søvn satt jeg på flytoget retning Gardermoen og Italia. Etter det som føles som hundre timer senere ankom vi huset til Han Fine. Uten bagasje. Bagasjen lar vente på seg etter at Mario & Luigi bestemte seg for å streike på flyplassen.   Resultatet blir desperat hurtigblogging før batteriet på Mac'en sier takk for seg. Laderen befinner seg selvfølgelig i en rød koffert et eller annet sted på en flyplass i Roma. Kanskje er det like greit. Kanskje det tvinger meg til å ta noen dager med ufrivillig Mac-fri. Samme kan det egentlig være. For her er det 30 grader, basseng, vin, nydelig mat, og verdens beste real-life selskap!

Snakkes senere - nå skal jeg bli brun! :)

 dress: CARVEN / boots: WHYRED / bag: SAINT LAURENT / 60s hair by GEVIR & KERASTASE / make-up by YSL

OH, THE BASICS

Kun få timer til jeg sitter på flyet retning Italia. Kom akkurat hjem fra Elle's sommerfest - bilder kommer selvfølgelig imorgen :) Nå pakker jeg koffert. Det tar alltid tid. Jeg er nemlig en sånn håpløs pakker. En sånn som gjerne bruker litt ekstra tid på å prøve alt før det ganske klønete puttes ned i en koffert som skriker overvekt.

Ok. Tilbake til saken. En av mine nødvendigheter her i verden er gode basics. Fant igjen en gammel yndling fra T by Alexander Wang idag. Den ligger nå i kofferten - klar for nye eventyr. Akkurat som jeg er. Etter iallefall en haltime til med pakking, og en søvnløs natt fylt med reisefeber.

Arrivederci, folkens. Vi snakkes i Italia <3

THE PARTY OF ELLE

Og....DER var det plutselig sommerferie. Solen skinner over byen vår, og om bare få timer starter vi for alfor ferien på beste vis. Vi snakker selvfølgelig om sommerfesten til ELLE!

Vi lader opp med den nyeste utgaven, som vi er så heldige å være en del av. Herregud, det er faktisk litt surrealistisk å se seg selv på trykk. Bildene er tatt av fantastiske Isabel Watson, og vi storkoste oss i studio med høy musikk, carbomat, latter, og skikkelig girlpower!

Tusen, tusen takk til Elle for at dere ville ha oss med :)

-

A while ago we got photographed by the amazing Isabel Watson for ELLE, Norway. The result is now out, and we're both humble and crazy-happy to be a part of it with so many fabulous other bloggers! Now, off to the Elle summerparty at the top of our fair city. Tomorrow, Italy! Hello, vacation - we love you!

photo's: Isabel Watson for Elle Norway

WELCOME TO THE CANDY STORE

60-tallet dominerte min dag idag.Hos Presskontakterna tok La Redoute og Courrèges oss med på en reise tilbake i tid - til det som antageligvis er tiåret jeg finner aller mest inspirerende. Franske Courrèges hadde sitt gjennombrudd i 1964, og ble verdenskjent for sine futuristiske plagg i hvitt og sølv. Det var starten på korte kjoler med lommer i front, knehøye støvler i PVC, og grafisk mønstrede topper.

"My style accompanies a silhouette, a way of moving through life." - André Courrèges

Nå i 2013 ble samarbeidet mellom La Redoute og Courrèges lansert, og 1.juli skal jeg derfor definitivt klikke hjem "den lille hvite." Kolleksjonen består av alt fra ikoniske kåper, korte kjoler, flate ankelstøvletter, strikkede turtle-necks, og den klassiske 60-talls-shortsen. Fargepaletten er hvit og lys gråblå med innslag av en knall cerise-rosa.

Yes! Det er bare å glede seg. Jeg bruker kvelden til å sette stemningen med en rykende fersk MadMen-episode, mens jeg sikler etter a-formede plagg, runde solbriller, og 60-tallssveis ala Megan. Mon dieu, c'est magnifique!

photo's: celine/intodust & pressemateriell fra La Redoute/Courrèges

KNIT & OLIVE

Fant du veien til utsalget til Cala&Jade igår? Det gjorde jeg. Og det traff hardt. Min sorte Gumma har vært en selvskreven følgesvenn i over 4 år nå, og det er ingen hemmelighet at jeg digger det norske merket. Igår gikk med andre ord hardt for seg. Gumma fikk selskap av Ciel - olivenfarget drøm som kicker ass'en til mine noe slitte, dog høyt elskede, tøynett. Dagen idag tilbringes i comfy strikk fra Object. Har drømt om denne genseren siden jeg så den på pressevisningen til Bestseller, og igår fant den veien til meg! Vi er en perfect match, og har det veldig, veldig bra sammen.

Oversized knit: OBJECT / tote: CALA&JADE / boots: ACNE / tee: GANNI / necklaces: EFVA ATTLING / nail polish: MAXFACTOR (burgundy crush)

INSOMNIA & PINK LIPS

Rosa lepper er the shit. Det fant jeg ut idag. Igår natt var nemlig en sånn natt hvor søvn ikke var et alternativ. Sånn fungerer jeg noen ganger. Jeg kan gire meg noe voldsomt opp, til et punkt hvor jeg rett og slett ikke klarer å legge meg. Det er som å være koffeinhøy med en dæsj sukker oppå der igjen. Kanskje det er reisefeberen som har kicket inn. Kanskje det er det faktum at jeg måtte snike meg til en lur midt på dagen pga.murrende migrene. Ikke vet jeg, men det endte nå iallefall opp med et perfekt ryddet klesskap, fire episoder av Desperate Housewives, klesvask, og tørking av støv. Kreativiteten var derfor kanskje ikke helt på topp ved valg av antrekk idag, men øy. Gi meg litt credit for å skjule både poser under øynene og flirete overtrøtthet under et lag med rosa og trill runde RayBan's... Nå skal jeg sove. Natta!

 

Dungarees: MANGO / sweater: SECOND FEMALE / cardigan: NN.07 / penny loafers: DINSKO / sunglasses: RAYBAN / agenda: MULBERRY / iPhone cover: PANDA / bag: NICK CAVE (from Norwegian Wood last week)

THE SUMMER SUIT

Han Fine og jeg flotter oss idag. Vi spiser Alex Sushi til lunsj. Imorgen reiser han i forveien til Italia. Mot slutten av uken følger jeg etter. Da legger jeg vekk turtle-necks og lar vinden blåse over Oslo uten meg. Nyt søndagen, folkens! Neste uke venter siste innspurt, Elle-fest, pakking, og heavy tanning for min del!

Og, du? Husk å kjøpe Elle denne måneden! intodust er representert sammen med et knippe fantastiske damer :)

Jumpsuit: ZARA / loafers: THE LAST CONSPIRACY / sunnies: CELINE / cardigan: HOPE / ring: CHLOE

BLURRY PINK-ISH

Idag tror jeg solen skinner fordi jeg skal på konsert. Jeg tror den skinner fordi Marie og jeg hadde en etterlengtet lunsjdate, og jeg tror den skinner fordi Han Fine kommer hjem en tur.

jeans: NEVER DENIM / tee: HOFMANN COPENHAGEN / sunnies: CELINE / tote: BLK DNM / jacket: H&M trend

ALL THAT GLITTER

Igår var det duket for fest på Grims Grenka. Rettere sagt, Polhem PR's sommerfest! Topp stemning og i vidundelig selskap. Kveldens antrekk ble, no kidding, en jumpsuit. For dere som har fulgt intodust hele veien, eller som kjenner meg personlig, vet at det er så ting jeg liker så godt som en god jumpsuit. Gårsdagen ble dekket av glitter mot hvitt, og prydet med chunky stiletter, Saint Laurent, og en frisyre jeg klarte å mekke selv med ghd-tangen min. Simple, chic, and  just the way I like it.

A PLAYLIST

Jeg har hjemmekontor og titter ut på norsk sommer. Regn. Det er helt grått ute, og jeg venter en halvtime til med å gå ned på butikken. Geneva'en i vinduet spiller med stor iver. Jeg tenker at jeg trenger en ny spilleliste, så jeg lager en. En som passer til grå dager, men uten at du får lyst til å ta turen ned i kjelleren. En blanding av noe sart, optimistisk, gammelt og nytt. Den får navnet Mixtape, og klikker du på bildet får du den også. Så lenge du har Spotify, da ;)

Håper den faller i smak!

DENIM & SILVER

Jeg har nye sandaler. De er sølvfarget og skikkelig fine. Vik og jeg er midt oppi ferieinnspurten, og i enden av den ser vi sol og varme i Italia.  På kontoret hører jeg på den nye låta David Lynch og Lykke Li har laget sammen. Henger meg opp i teksten, synes den er umåtelig vakker. Gleder meg til en annen musikkopplevelse - Nick Cave på Norwegian Wood til fredag. Herregud, det blir jo bare helt sinnsykt!

Håper dere har hatt en fin dag :)

SYRINER

Ikke ofte, men av og til elsker jeg superfeminine plagg med hippe-vibber! Idag ble en sånn dag. Barbeint og lag-på-lag. Skjørtet var en gang en kjole, nå omgjort til to deler - skjørt og topp. Variasjonsmulighetene blir mange fler, og jeg måtte bare være så ærlig med meg selv å innse at overkroppen min rett og slett er for kort til den gamle kjolens snitt. Negler på både tær og fingre er fra Essie's sommerkolleksjon. En optimistisk lillafarge jeg har falt pladask for. Kanskje nettopp derfor falt valget idag på romantikk, femininitet, og med et lite hint av typisk Celine, selvfølgelig.

dress cut to skirt: VANESSA BRUNO ATHE / cardigan: H&M / top: GESTUZ 

DEEP, SEA, BABY.

Helgen går med til jobb. Det er ikke lenge til intodust CREATIVE tar seg en, etter vår mening, velfortjent sommerferie i Italia. Ukene frem til da handler derfor om lange to-do lister, planlegging, og kribling i magen. Han Fine kom akkurat inn døren. Eller, ok. Jeg dro han med ut igjen med en gang for å ta bilder. #lifeasabloggersboyfriendmustbehard. Tålmodig som alltid holdt han knappen inne mens genseren min matchet døra i bakgården vår. Fin, og en typisk, start på en kveld fylt med skalldyr, den nyeste MadMen-episoden, og den fantastiske kjæresten min!

sweater: ARNIE SAYS / hat, singlet & shorts: H&M trend / ancle boots: OASIS / necklace: EFVA ATTLING / nail polish: ESSIE

RUNNING UP THAT HILL

Det føles som en evighet siden jeg bodde i en leilighet med walk-in-closet, himmelseng, og rosa detaljer på Skillebekk i Oslo. Sengen min var fylt av store, hvite puter, og jeg så på The O.C. før jeg skulle legge meg. Jeg drakk Bacardi Razz blandet med Sprite, gikk med coctailkjoler på byen, og hadde langt hår.

Idag tok jeg en trip down memory lane mens Placebo spilte for fullt i den lille, hvite bilen min. I takt med bassen fra Running up that hill kom minner om blurry kvelder og gamle hemmeligheter tilbake. Som den gangen Vik og jeg smilte oss inn på etterfesten Timbaland hadde på Cosmo (Gud, hjelpe meg), løp barbeint i regnet på vei hjem til Skillebekk, mens hodene våre var fylt med låta The way I are.

 

Shit.

 

Tiden går så sinnsykt fort.

jumpsuit: SAMSØE&SAMSØE / penny loafers: DINSKO / turtle neck: H&M / cardigan: HOPE

Lyrics: Kate Bush / Placebo (alt ettersom hvordan du ser på det)

ALL THE FLOWERS

Jeg er nok ikke kjent for å være den mest jentete i klesveien lenger. På 90-tallet fløy jeg rundt i altfor små, babyrosa, korte topper med "Angel" skrevet i glitter på. Gjerne kombinert med Miss Sixty bukser og Buffalosko. Jepp, jeg lignet på sukkerspinn og var en skikkelig girly-girl. Av den rosa, way over the top - to much, typen. Nå trives jeg aller best i jeans, en blå- og hvitstripete genser, bustete hår og solpudder. Og Converse. Tidligere denne uken tok imidlertid nostalgien og det superfeminine genet mitt overhånd, da jeg fikk en blomsterkrans på Gina Tricot's aw13-kolleksjonsvisning. Og da Han Fine i tillegg kom hjem bærende på verdens største bukett med lyserosa roser var det som om hele verden ble fylt med den mest optimistiske fargen jeg vet om. Denne helgen lot jeg meg derfor inspirere av nettopp det - gamle dager med en dæsj rosa.

Håper dere har en jentete helg, dere også!

dress: GANNI / penny loafers: DINSKO / sunglasses: RAYBAN  / necklaces: EFVA ATTLING

(tee used in the firste picture: Ganni's AW13 collection)

NIGHT

Han Fine og jeg møter venner. Det er Musikkens Dag i byen vår, og det lukter sommer. Jeg går barbeint i skoene mine. De er kongeblå, treffer hvit marmor, blir sølt litt is på, og stirrer ned i stillestående sjø. Jeg sier at jeg får lyst til å være på sjøen. Han nikker og er enig. Vennene våre leier hverandre, og alt er skikkelig, skikkelig fint.

dungarees gone playsuit: SURFACE TO AIR / loafers: THE LAST CONSPIRACY / tee: H&M trend / bag: BLK DNM

hits