mai 2013

THAT FEELING

Tilbrakte kvelden med to av de flotteste jentene som finnes. Vi spiste fiskesuppe. Vi snakket om kjærligheten, hverdagen, og hemmeligheter. Vi lo. Masse. På veien hjem snakket jeg med en venn jeg ikke har sett med på lenge. Vi snakker om å bli voksen, attituden til Bradley Soileau, og genetikk.

Vel hjemme igjen er jeg for en gangs skyld ganske tom for ord. Kanskje er det følelsen av å kunne prate med gode venner totalt uten filter? Uten tvil en av de beste følelsene jeg vet om.

dress: JUST FEMALE / bag: SAINT LAURENT / shoes: CONVERSE / rings: BYME and LINE&JO

DARK HAIRED

Byen min er skikkelig fin når solen skinner på den. Ekstra nydelig er den akkurat i det sekundet været veksler mellom tungt regn og blå himmel. Du vet, når det fremdeles lukter regn, og solen skinner på våt asfalt.

Jeans, sweater, necklace: JUST FEMALE / boots: ACNE

THE SPOTTED DRESS

Det beste jeg vet er å finne hverdagsplagg med en twist. Når jeg så denne kjolen fra Just Female oppsto det raskt søt musikk. Idag trosset den mørke skyer og småregn sammen med meg.

Dress: Just Female / Leather jacket: Second Female / Necklaces: Efva Attling

ROSA

Han Fine og jeg går kveldstur. Jeg har på meg en rosa drøm av en genser, mens favorittkjedene mine dingler rundt halsen min. Han Fine holder meg i hånda, sier at det er sinnsykt digg å kunne gå uten jakke. Jeg nikker og smiler og plutselig blir jeg nyforelska i han på nytt. Kanskje fordi han gadd å gå tur sammen med meg og kameraet mitt, kanskje fordi han laget middag til meg idag, kanskje fordi vi har vært sammen i 3 år denne måneden, kanskje fordi han alltid her her for meg. Uansett!

pants: vintage / sweater: BLK DNM / shoes: H&M / necklaces: Efva Attling

THE PANAMA HAT

Noe av det første jeg gjør når solen skinner er å finne frem denne panamahatten. Den er egentlig litt for stor, og jeg har ingen anelse om hvor jeg egentlig har fått tak i den, men fast plass har den altså. På hodet mitt. Om våren. Sammen med årets nyeste plagg og blek hud.

boyfriend jeans: Vila / sweater: American Apparel / loafers: The Last Conspiracy 

hits