april 2014

SUNNY SELFIE

Idag byr jeg på noe jeg aldri hadde trodd jeg ville gjøre - en selfie dagen før termin. Nå gleder jeg meg til at mini flytter ut og at jeg får tilbake kroppen min. For, herregud, let's face it - klær er så sykt mye morsommere uten baby-bump!

UTÅLMODIG.

Dagen etter imorgen skal han egentlig komme til verden. Bare 5% av alle babyer kommer til verden akkurat på termin. Jeg mistenker derfor at mini venter litt til, til tross for at både Han Fine og jeg begynner å bli passe spent og utålmodig. Plutselig kjennes alle de ekstra kiloene jeg nå veier skikkelig tunge, og den ferdigpakkede sykehusbag'en som står ved døra nærmest håner meg hver gang jeg tror det kanskje skjer noe, for så at det gjør det ikke allikevel. Nysgjerrighet, redsel, spenning, glede og mer redsel gjør at det er vanskelig å finne noen form for ro. Huset er ferdigvasket, barnerommet klart, klærne hans nyvasket med skånsomt vaskemiddel. Alle sa at jeg kom til å bli så drittlei på slutten at fødselen vil virke mindre skummel. Jeg gir delvis etter. Nekter ikke for at jeg fremdeles er så redd at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. Nekter heller ikke for at jeg nå er såpass lei, spent og klar for å bli kjent med mini at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. 50-50 med andre ord. Det må da være godt for noe...?

WOOL

Fant denne digge jakken på høstens pressevisning hos ThisIs PR i forrige uke. Så gjennom resten av kolleksjonen og ble forelsket i stort sett hele greia. Ull, spennende snitt og en behagelig fargepalett. Kolleksjonen trekker meg mellom Skandinavia og Tokyo. Passe enkelt, passe snodig. Kommer til å vise dere mer av WITH & WESSEL - det er et løfte.

HAGEPRAT MENS VI VENTER.

Jenta sa til gutten at hun har elsket dem siden før hun visste hva de het. Tynne trær med rosa blomster. Kirsebærtrær. Gutten sa til jenta at han synes det kanskje var litt irriterende at de rosa blomstene flyr, lander på bakken og lager tykke tepper på plen og asfalt. Jenta latet som hun ikke hørte det.  Flere måneder senere kom gutten hjem bærende på en plante med tilhørende blomsterpotte. Jenta spurte hva det var.

Gutten svarte: "Det er et kirsebærtre til jenta jeg elsker." 

-

Ja. Denne helgen fikk jeg et kirsebærtre av Han Fine. Akkurat nå står det i en grå blomsterpotte på terrassen vår. På lappen som fulgte med står det at det skal blomstre i mai eller juni. Mens jeg venter på rosa knopper smiler jeg fra øre til øre over at han dro til et eller annet hagesenter, tenkte på meg, plukket ut et tre og tok det med hjem. Om mulig smiler jeg enda mer ved tanken på at vi sammen sitter trippende og venter på noe enda større om dagen. 1,5 uker til termin. En halv uke inne i perioden de sier at "det nå kan skje når som helst." Snart blir jeg mamma til gutten jeg har laget sammen med mannen som denne helgen kjøpte et kirsebærtre til jenta han elsker.

Ikke for å gni det inn, men hvor himla fint er ikke det?

I SMILED BACK.

jeans from MOM by Lindex · tee & jacket from Just Female · bag from Ecco · scarf from Object · necklace from Tom Wood · sunnies from RayBan · sandals from Birkenstock

 

hits