april 2013

ANALOG WITH SNEAKERS

Idag har jeg gjort noe spennende sammen med Fotograf Sigbjørn Borud. Ut ifra bildene kan det se ut som jeg har posert, men det har jeg altså ikke. Overlot det til en dude. Jeg stylet.

dress & jacket: Just Female / sneakers: Adidas (fra Nilson i Karl Johans gate) 

Photo's: Sigbjørn Borud

PRESS, BABY.

Description:

1: Whyred's farger & kvaliteter. Dreamy!

2: Min høyre hånd, iPhone

3: BikBok goes French hos ThisIs PR

4: Sofistikert & rocka fra Whyred hos Kaare Lund

5: Coffeé-table cravings hos Gambit

6: Mer... Whyred. Can't help it

7: Missoni Home hos Gambit fra Milla Boutique

8: Ringer fra Marie Zabel hos ThisIs

To be continued...

PENCEZ DE MOY

Denne uken har vært smekkfull av høst. Ironisk nok, siden våren endelig har begynt å gi lyd fra seg. Jeg har flydd rundt, funnet nye høstfavoritter jeg gleder meg til å vise dere, jobbet sene kvelder, og vært ordentlig varm for første gang på mange måneder. Dagen idag startet på fasjonabelt vis med frokost på The Thief sammen med Efva Attling og et knippe flotte damer. Kolleksjonen var knallfin, og jeg falt spesielt for den bittelille serien kalt Roots. Inspirasjonen er hentet fra en annen tid. Tiden da armbånd ble formet og laget ut av ett stykke materiale, og selvfølgelig for hånd. Det røffe og ruglete appelerte til meg umiddelbart, og nedenfor ser du to favoritter jeg gjerne vil at skal flytte inn på håndlettet mitt. Til høsten, altså. For nå er jeg mer enn fornøyd med den subtile medaljongen min med påskriften "Pencez de moy", gammelfransk for "tenk på meg."

-

This week has been all about autumn collections. Kind of ironic as the sun just started playing with my skin. Today I started my day at the hotel The Thief with the fabulous jewelry designer Efva Attling and some other great people. Got some favourites, as you can see underneath. Hope you've had a fantastic week!

trench coat: vintage Burberry / penny loafers: DinSko / pants + sweater: H&M / bag: Saint Laurent / sunglasses: RayBan / necklace: Efva Attling / bracelet: Trois Petit Points

I'M JUST A GIRL.

Anh-Marthe hos Storheil Agenturer vet å levere pressevisninger! Etter fredagens tur har jeg bestemt meg for å gå høsten i møte med franske bokstaver, patchwork-denim, casual strikk, chunky smykker, sort/hvitt-striper, og Sushi. Masse Sushi.

Storheil Agenturer huser merker som Just Female, Second Female, Coster, Sofie Schnoor og Black Lily - hvorav førstenevnte er min favoritt. Her får dere en bitteliten sneakpeak på mine høstfavoritter fra Just Female, samt et par totalt ville ankel-boots fra Sofie Schnoor!

Ha en super mandag, folkens.

Tusen takk for en strålende dag, Anh-Marthe & co! :)

THE ROSES

En obsession jeg har hatt en stund går under navnet BLK DNM, med Johan Lindeberg i spissen. Det subtile, men rå treffer meg midt i hjertet - det er en verden jeg blir dratt inn i, og har lyst til å pakke rundt meg. I klær. Svart og mørkeblått, skinn og silke. Tidløse snitt med overraskende momenter. Sylskarp skreddersøm, og en evig kjærlighet til hvite roser. Akkurat sånn jeg liker det. Igår fikk Vik og jeg blåst liv i forelskelsen til merket da vi besøkte Me&My Brothers-gutta. I tillegg til plaggene fikk jeg en ny favoritt - i en firkantet flakong med den gjenkjennelige, harde fonten til BLK DNM smekket opp på midten. BLK DNM Perfume 11 lukter Celine. Tvers igjennom, og jeg elsker den.

[one_half]

[/one_half]

[one_half_last]

[/one_half_last]

dress: The Local Firm / cardigan: H&M / scarf: American Apparel / bag: Saint Laurent / sunglasses: RayBan / shoes: Acne 

UNE FILLE NORVEGIENNE A PARIS, vol.2

Jeg liker ikke snegler. Jeg tror iallefall ikke at jeg gjør det. Jeg sier til Han Fine at jeg vil ha noe fransk til middag. Ikke snegler, altså, men noe som har ligget i en kaserolle og godgjort seg en hel dag, for eksempel. Han Fine legger inn en bestilling på Internett. Hos en resturant han spiste på med familien sin da han var 12 år eller noe sånt. Vi overrasker de andre vi reiser sammen med. Sier at middagsplanene er i boks. At vi har bord til kl.21, og at det blir et fransk måltid.

I en liten sidegate med dunkel belysning ligger Brasserie Flo (7 cour des Petites Ecuries, 10th arrondissement). Allerede før vi rekker å gå inn i resturanten lukter det fantastisk. Sjømat. Det lukter sjømat og utenfor ligger dagens fangst delikat på is. Vel inne trekkes vi langt tilbake i tid. I et hjørne står en slags lirekasse, lyset er gult, taket bæres av massive trebjelker mot dekorert himling. Langs veggene er det festet hattehyller og knagger. Dukene er hvite og tykke, bestikket rustikt. Det er en umiddelbar god stemning som treffer oss, og den forsterkes når kelneren vår ligner på René i "'Allo 'Allo." Jeg bestiller løksuppe til forrett, kamskjell-risotto til hovedrett, og sorbét til dessert. Det er det desidert beste måltidet jeg har spist på lenge. Så, neste gang du er i Paris - avslutt en uforglemmlig tur med en fransk fest, og bestill et bord på Brasserie Flo.

On our last night in Paris, we decided to get some French dinner at Brasserie Flo in the 10th arrondissement. This place is known for it's traditional Sea Food, and nostalgic interior. It's like being drawn back in time. So my advice to you - visit this fantastic place next time you're in Paris! Book your table online and move your ass to this adress: 7 cour des Petites Ecuries.

Åja. Ps: Jeg hadde på meg dette siste dagen i Paris. Total crush på min splitter nye tank-top. David Lynch ftw.

pants: Mardou&Dean / tank top: Wildfox / shoes: Acne / cardigan: H&M / coat: Isabel Marant

JE T'AIME

Macbook Air'en min la seg til å sove i Paris. Det gjør den fremdeles. Derfor kommer det en bonanza av Parisisk oppdatering her på intodust.no om dagen. Jeg har mye å ta igjen, og altfor ivrig til å vente. Jeg er litt sånn. Utålmodig og fan av at ting skjer. Helst hele tiden. Det samme gjaldt for mitt opphold i Paris. Jeg liker at det skjer noe. Hele tiden. Når solen endelig tittet frem var jeg derfor svært lite vanskelig å be når det ble foreslått tur til Sacre-Cæur! Jordbær ble kjøpt, solbrillene plassert på nesetippen. Og jeg, jeg var selvfølgelig storfornøyd!

coat: Isabel Marant / shoes: Acne / shorts: Geztuz / sweater: Lindex / shades: H&M (old) / bag: BLK DNM

UNE FILLE NORVEGIENNE A PARIS, vol.1

Når en dreper kalorier ved gå i butikker hele dagen er det helt klart innenfor å spise kake. Masse kake. Tilbake i Oslo sitter jeg i sofaen med sukker-abstinenser og lengter etter fransk bakeverk med bismak av kaffe.

Er du som meg, bør du rette kursen mot hjertet av Marais neste gang du er i Paris. Ikke nok med at de aller beste vintagebutikkene befinner seg her, men jeg har i tillegg oppdaget det perfekte pausestedet hvor dårlig shopping-samvittighet får hard konkurranse av verdens beste ostekake! Caféen heter Le Voltigeur og du bør bestille Chocolat Chaud (varm sjokolade som er husets spesialitet - du blander melk og flytende sjokolade selv) og New York Cheesecake med bringebærsaus og krem! Nam! Adressen er 45, Rue des Francs Bourgeois. 

Når kaken har gjort deg mett bør du gå mot, eller tilbake til, FREE'P'STAR. Fantastisk trang, og fantastisk stappfull, og fantastisk herlig vintagebutikk! Vi var innmari heldige med en nylig ankommet varelevering og svært snille priser ved ett av våre besøk, men god tålmodighet kreves (som alltid på vintageshopping.) 8, rue Sainte-croix de la Bretonnerie er adressen til butikken jeg presset meg vei rundt i, og hvor jeg gikk til anskaffelse av en klassiker som heter Burberry trench! Og når vi først er inne på sukkersøte kaker og fashion - her er første le outfit fra The city of Lights!

I simply love walking around in Paris searching for new (or old) wardrobe treasures. In Marais i combined two favourites - vintage shopping and cake loveliness. The places to visit, among so many others in the area, is the store calles FREE'P'STAR (8, rue Sainte-croix de la Bretonnerie). Found my beloved and classic Burberry trench at this store. Crowded but SO worth it. And when you need to replace way to much shopping-guilt with something else - may I recommend a darling café called Le Voltigeur (45, Rue des Francs Bourgeois). Seriously - the best Cheese cake I've ever tasted! 

shorts: H&M trend / sweater: Arnie Says / bag: Céline / necklace: Efva Attling & fashionology.nl / leather jacket: Second Female

 

LET'S GO TO PARIS

Paris. Byen hvor mørkeblå v-hals genser og vin til lunsj er like selvsagt som matpakka for nordmenn. Paris. Byen jeg har romantisert og satt på en pidestall siden jeg var liten. Byen jeg lover meg selv å flytte til hver gang jeg er der. Ikke for alltid, men for en stund. Paris. Byen hvor fashion er altoppslukende men pakket inn i en arrogant holdning hvor ingen innrømmer at de følger trender. Paris. Byen der it-vesker blir it, og hvor du kan drikke deg drita på samme sted som Hemingway på sin tid gjorde. Byen hvor verdens vakreste språk dyrkes og læres. Paris. 

- Oi! Vi har utsikt til Eiffel-tårnet, sier Han Fine fra vinduet på hotellrommet vårt. Han prøver å ta noen bilder, men innser at iPhonen kanskje ikke strekker helt til.

- Jeg vil dusje, sier jeg etter at vi har sett på Eiffel-tårnet sammen. Lukten av fly og stress forsvinner ned i sluket sammen med en hotellsåpe. Jeg surrer et håndkle rundt hodet og går rundt på rommet i bare undertøyet. Jeg tømmer ut alle klærne til Han Fine og meg ut på senga, bretter og henger dem opp.

- Se! Nå har jeg pakket ut for oss, sånn at vi kan late som vi bor her.

- Ja. Pariserne har jo ikke noe særlig større leiligheter enn dette uansett, sier Han Fine og blir engasjert. - Visste du at café-kulturen her er så sterk nettopp på grunn av det? Små leiligheter, altså. Folk møtes jo heller ute enn hos hverandre. Jeg liker det.

photo's: Celine

THE TRENCH

Tilbake i Oslo etter noen trés magnifique dager i Paris! Gårsdagen var spekket av inspirerende samtaler, fin utsikt, kulinariske opplevelser, og overraskelser. Lana Del Rey sjarmerte oss i senk under konserten sin, og designerne bak Dyberg/Kern overbeviste oss om at vi går en smykkefull sommer i møte! Mer om dette senere, så stay tuned :)

jeans: Diesel Skinzee / sweater: Han Fine sin fra American Apparel / trench: vintage Burberry / bag: Saint Laurent / shoes: Acne / shades: RayBan

SPOTTED

Tar med meg Han Fine, gode venner og speilrefleksen til Paris imorgen. Og overvekt, da... Både til, og definitivt, fra. Så håper dere er klare for litt Parisisk obsession - det er iallefall jeg!

Leaving for Paris tomorrow with my boyfriend and good friends. Looking forward to show you some real Parisian obsession here on intodust.no! 

pants: H&M / jacket: Second Female / sweater: American Apparel / boots: Acne / bag: BLK DNM 

SMILE, GODDAMN IT.

Du lever lenger hvis du smiler. Ferdig snakka. Idag har jeg smilt meg til sikkert 10 ekstra år sammen med Viktoria, Marie, Han Fine og morfaren hans! ... Og et par nye deiligheter fra Acne. Og når intodust CREATIVE i tillegg har masse å gjøre smiler jeg jaggu på meg 10 år oppå der igjen. Shit, as.

If you smile, you'll live longer. I promise!

boyfriend jeans: H&M / mesh cardigan: Just Female <3 / boots: Isabel Marant

Thanks to Marie - one of the most beautiful people I know for snapping these pictures of me over a Juice.

SOON, BABY... SOON.

Idag, og alltid, hører jeg på Nick Cave & the Bad Seeds. Også er jeg dritfornøyd med å være tilbake på jobb etter en perfekt ferie sammen med Han Fine. Også stikker jeg til Paris på fredag. Også fikk jeg Makroner av verdens beste Vik idag. Goddamn, denne dagen er bra!

Today, and always, I listen to Nick Cave & the Bad Seeds. Totally happy about being back at the office today, especially when Vik surprised me with French Macaroons from Pascal. Marvellous... Absolutely marvellous! And speaking of France.. Guess where I'm going on Friday?

hits