februar 2014

SUCH A CLICHE.

Neida, så... Blir visst aldri lei av snekkerbuksen jeg kjøpte for over 2 år siden nå. Har imidlertid vært litt forsiktig med å bruke den i svangerskapet da det føles som en så utrolig stor klisjé med snekkebukse og bollemage. Igår pakket jeg allikevel på meg både snekkerbukse og flanellskjorte. Ja, for av og til må man bare...

Ps: Legger du forresten merke til den sykt fine iPad-mappa mi, eller? Mer om den senere, så stay tuned!

dungarees from Mango · checked shirt from Whyred · bomber jacket from Vila · scarf from Hunkydory · clutch from American Apparel · iPad case from BIEK · denim shirt from Cubus · shoes from Converse x Comme des Garçons Play · rings from Tom Wood

photo's: Marie 

LOOK DU JOUR

I 1983 begynte Dennis å produsere sko som 13-åring. I 1992 startet han Diemme sammen med broren Maico. I 2014 ble et par leopardmønstrede Verona's spottet i Oslo - på mine føtter. Lord, how I love these babies...

TOP SHELF

Jeg har aldri følt meg mer etablert enn da Han Fine og jeg kjøpte oss et hus som har et vaskerom. Ja, vaskerom. Hello, housewife! En relativt tung kamel å svelge for en wannabe evig ung, nostalgiker som meg selv. I tillegg hater jeg å vaske klær, det er faktisk noe av det kjedeligste jeg vet. Da jeg leste om Filippa K's fasjonable vaskemiddel ble jeg imidlertid hakket mer positiv til hele vaskekonseptet. Ikke mye, men litt. Så hei, vaskerom. Kanskje vi sees litt mer i april når de apoteketrinspirerte flaskene har funnet veien til butikkhyllene?

Les mer om Fine Wash og Fabric Care fra Filippa K ved å klikke på bildet!

BLOWN AWAY.

Mens jeg drømmer om en sekskantet stein fra Tom Wood og glitter fra Rodarte (se innlegget under) lar jeg lyse farger sloss mot vinden idag. Trenchcoat'en fra Burberry er vintage og kjøpt i Paris. Med hull i begge lommer har den rukket å bli en klassiker i skapet, og jeg synes spesielt den kler lyse, hullete jeans, chunky gensere og en god dose mandags-attitude!

Ps: Idag er det nøyaktig 2 måneder til jeg har termin. Goddamn, tiden går fort...

jeans from Cubus denim (style: Tomboy Tracy) · knit and scarf from Object · vintage trench from Burberry · boots from Acne · bag from Cala&Jade

CURRENT

 Just stopped by to wish you all a fabulous Monday. Med disse snapshotsene ber jeg både regn og blå-mandag-humør om å dra til helvete. Og helt ærlig - det funker, gjør det ikke? Look at all that glitter... 

MORE DENIM. MORE LOVE.

The denim-obsession continues! Idag var det Cubus' nyeste denimkolleksjon som sto for tur, sammen med pannekaker, jeans stablet i Montana-reoler, ferskpresset juice og ordentlig god stemning hos House of Communication. Nydelige Camilla Abry står for designet av totalt 8 modeller i ulike vasker - totalt 54 jeans for dame. Jeg falt pladask for en helt lys og hullete boyfriend-variant som i tillegg til å være helt rå i passformen fikk baken stemplet med en prikkete stoffbit! Det var nemlig et DIY-verksted med noen fantastiske skreddere fra Tyrkia tilstede på eventet, og jeg gleder meg til å vise dere min boyfriend slash super-chic'e jeans! Until then, her er noen snapshots.

COTTON CANDY PINK.

Look du jour ble en blanding av alt mulig. Jeg slang rett og slett bare mange favorittplagg oppå hverandre. Solbrillene er nye, etter å ha stått på ønskelisten siden i høst. Definitivt my cup of tea. De tvang seg på selvom grått erstattet gårsdagens sol. Så fete er de jo, faktisk.

sunnies from TRIWA · cardigan from Just Female · dress from Zara · hoodie from Selected Femme · clutch from Cala&Jade · boots from Studio G12 · rings from Tom Wood · tote from Cubus Denim

Photo credit: My sweet Marie <3

NAMADENIM.

Confession time. Det er altså ikke ofte jeg starter dagen med en treningsøkt - en kopp kaffe i Missoni-morgenkåpen min trumfer som regel strev og svette. Når Never Denim inviterte til yogafrokost hos Leela Yoga fikk jeg imidlertid fart på svansen. Et denimskift og noen hvite singleter senere inntok vi kobrastilling hele gjengen. Iført Never Denim's nyeste jeans, Super Soft. Jeg er jo allerede stor fan av Super Flex modellen, hvilket Super Soft er en videreutvikling av. Mer komfort, enda bedre hold. Det er det jeansen lover, og vet dere hva? Etter dagens tøy, bøy og solhilsner, med baby-bump og hele pakka, er jeg solgt. Denne jenta gleder seg herved til å flytte inn i splitter nye jeans... Og kanskje en brand new morgenrutine?

 

 

IT'S NOT A HOUSE, IT'S A HOME.

Etter at Han Fine og jeg valgte å kjøpe et hus utenfor byen som lignet på en hytte og herved går under navnet Hobbithuset på grunn av sin lave inngangsdør, som by the way kan forveksles med en stalldør, har det dukket opp mange spørsmål rundt hvordan vi har det her ute i suburbia. Da solen endelig fikk sneket seg inn gjennom vintertunge vinduer idag ble lyset plutselig helt amazing. Jeg benyttet derfor anledningen til å ta noen snapshots slik at dere kan få se hvordan vi bor. Ok, det gir kanskje ikke helt den store oversikten, men jeg er vel heller en av dem som mener at hjemmets hjerte ligger i de små detaljene - Her er noen av våre...

1 : Da vi flyttet bestemte jeg meg for å slutte og være så redd for å bruke litt sterke farger på små detaljer. Den gule roboten fikk Han Fine av meg til Valentines i år.

2: Magasiner, kaffe & Eames = Oppskriften på en perfekt morgen. 

3: Designletters by Arne Jacobsen. En kopp til hver i den lille familien min.

4: Kjøkkenbordet vårt har oldefaren til Han Fine laget. Jeg elsker hvordan det gamle treet står i kontrast til Verner Panton's Flowerpot, og at Han Fine sørger for hverdagsromantikk med matchende blomster.

5: Kameraet er gammelt og noe jeg har fått av mamma og pappa. Den lille elefanten fra Lucie Kaas kjøpte jeg dagen etter at jeg fant ut at Han Fine og jeg skal bli foreldre til lille O.

6: Sofaen vår fra Bolia kjøpte jeg på salg uten å måle at den faktisk kom til å passe. Den har nøyaktig 1mm å gå på... Puter og pledd er fra HAY.

7: Lanternene fra Holmegaard ble jeg totalt forelsket i høsten 2013. Et bilde på Instagram resulterte i at vi fikk 4 stk til jul, etter å ha kjøpt 2 selv. The more, the merrier - disse er like perfekte inne som ute!

8: Pinocchio-teppet kjøpte lillebroren min til oss til jul, mens den lille trekatten etter sigende er bestilt på Internett av katten du ser bilde av lenger ned - som en gave til lille O. Plakaten har vi som du ser dratt med oss hjem fra Paris uten en skramme.

9: Første hint om vår er gule blomster + en blid og kosete katt! Akkurat nå er vi så heldige at vi har begge deler! Tess er 16 år og hele min families trofaste venn.

10: Vi valgte å ta bort noen skapdører på kjøkkenet for å få åpne hyller. De er nå fylt med alt ifra risboller kjøpt i Tokyo til te og granola.

DONE THE HERMES WAY

Idag er en av de første dagene på dritlenge hvor jeg ser antydning til skikkelig lys. Ikke bare liksom-lys som snøen klarer å lage av halvhjertet, grått lys. Nei, jeg snakker om sollys. Ordentlig sollys. Du vet, sånt lys som faktisk blender Mac-skjermen din og gjør at du får energi selvom du egentlig ikke har det. Sånt lys som gjør at du finner frem en lysegul genser istedenfor en svart en. Et optimistisk lys, om du vil. Med et hint av solbriller, silkeskjerf og bar asfalt. Vår, kom. Jeg lengter etter deg.

sweater from American Apparel · silk scarf by Holzweiler (mine's by the fabulous Celine aka. Hippiehippemilkshake)

ps: Dagens tips er å laste ned Hermès Silk Knots til iPhonen din. Marvellous tutorials når det kommer til the oh, so trendy silk scarfs...

THE SQUARES. STILL.

Små, daglige oppdateringer finner du fremdeles, tro det eller ei, på Instagram. En salig blanding av cravings, selfies, hverdagsliv og kattebilder. Der har du meg. Klikk på bildet under for å se hva jeg foretar meg akkurat nå.

Drømmer om denne kjolen fra Cos og masse marmor mens jeg tar selfies. Velkommen til Instagram.

 

LIGHT BLUE MONDAY.

 

Vet dere hva, folkens? Jeg gidder ikke lyve. Å være mange, mange kilo tyngre enn man pleier er ingen dans på roser. Joda, det er jo en helt nydelig grunn til at omkretsen har økt, but still. Jeg synes det til tider både er demotiverende, plagsomt og besværlig. Når det er sagt hjelper det med humor, at lille O gir livstegn fra seg i form av akrobatikk og det å kunne pynte seg litt på en ellers ganske grå mandag. Jeg kan check'e av all the above fra listen idag etter en kaffedate med Marie & Janka.

dress from Just Female · cardigan from Cubus · shearling jacket from Muubaa · bag from Céline · boots from Acne · tote from Arnie Says · rings from Tom Wood

Photo credit: Janka

MUMMI FOR MINI

The soon to be mum i meg lot seg rive skikkelig med på klesfronten i helgen. I år ville Tove Jansson, forfatteren bak Mummitrollet, ha fyllt 100 år.  Lindex har i den anledning akkurat lansert en jubileumskolleksjon for Mummi, og jeg klarte selvfølgelig ikke la lille O i magen gå tomhendt hjem... Da er det bare å håpe at mini kommer til å digge Mummi like mye som jeg gjorde som liten.

Her er mine favoritter fra kolleksjonen:

 

 

 

MIXED PATTERNS

Pysjbukse, loafers, leomønster & en beanie. Da snakker vi lørdags-casual. Shopping til mini og lunsj med venner på dagtid. Dinner and a movie med Han Fine på kveldstid. Håper dere har hatt en like bra dag som meg.

pajamas pants from Second Female · loafers, jacket and singlet from H&M · hoodie from Vivikes · beanie from Acne · bag from Céline

FEATURED.

My, oh my for en god start på helgen! Jeg er nemlig i denne ukens utgave av KK! #stoltogglad. Det har rukket å bli en stund siden Han Fine tok disse bildene av meg, og det er snodig å se hvor mye mini har fått magen til å vokse siden da. Jeg har gledet meg skikkelig til å se resultatet, og ikke minst dele det med dere.

I saken, hvor andre venninner og bloggere som Vik og Marie også er representert, er det vårens trender som står i fokus. Lurer du på hva som er våre favoritter og tips bør du plukke med deg magasinet neste gang du er i butikken.

God lesning og riktig god helg! :)

Skrivebordet mitt er for øyeblikket vårlig inspirert og klart for lysere tider. Hvitt, magasiner, sterke farger, minner med affeksjonsverdi, treverk, coffe table-bøker og Apple-gadgets er essensielle. Trelastebilen har jeg fått av verdens beste lillebror, den lille Mangafiguren kjøpte jeg for typ 3 kroner da jeg var i Tokyo med NN.07, de neonfargede pennene har blitt et samleobjekt jeg kjøper hver gang jeg er på Merci i Paris, Babushka-dukken hadde Han Fine med seg hjem fra en reise til Moskva, mens Kay Bojesen-apen er en gave til lille O fra tante-Marie.

top and pants from Just Female · pumps from Saint Laurent · bag from Céline · rug and boxes from HAY · books from all over the world 

HOW I'LL SPEND MY VALENTINES...

Neste fredag er det Valentine's Day! Neste fredag er forbeholdt spare ribs og serie-maraton. Og forhåpentligvis blomster, kort og en liten gave fra Han Fine da selvfølgelig (hvis du leser dette, anse det som et tydelig hint...)

Har du ikke sett House of Cards anbefaler jeg at du burer deg inne denne helgen. Været er jo så shitty uansett. Det er verdt det. Sånn skikkelig, skikkelig verdt det!

 

NEW IN

Her om dagen innså jeg noe. Baby-bump og høye hæler er ikke en god idé. Det er derimot disse. Quiltede loafers til 249 spenn. Jeg, som alle andre, har jo hatt særs lyst på et par ponyhair-drømmer fra Céline i en evighet nå, men let's face it. H&M's "copycat" er jo et sykt mye bedre alternativ når det kommer til de med skrante lommebøker... Fine, er de ikke? Jeg elsker dem iallefall allerede!

KNOT

 Har funnet noe belly-fect. Et skjørt som er elastisk, svart, passe langt, passe høyt i livet, passe edgy og superbillig. Fra hvor? Gina Tricot, vel. Passer perfekt for den gravide, men tipper det ser himla bra ut på dere andre også!

skirt from Gina Tricot · singlet from American Apparel · cardigan from Samsøe&Samsøe · rings from Tom Wood · nail polish from CND, Vinylux

MIXTAPE

 Fikk denne EP'en til jul av et vennepar som vet at Han Fine og jeg sparer til ordentlig anlegg nå som vi bor i suburbia og kan spille så høyt vi vil. I påvente av platespiller spilles Lorde sjukt mye på Spotify om dagen. Jeg må vel egentlig innrømme at jeg ikke hører på stort annet. Sjekk henne ut, du også! Klikk på bildet.

 Tusen takk, Thea & Christian. Julegaver som denne får meg til å smile.

TOP SHELF

Vinteren krever litt ekstra på jålefronten. Fuktighet og stæsj som gir elastisitet sier jeg ja takk til. Når sakene kommer i fin innpakning og lukter godt i tillegg smiler jeg skikkelig. Akkurat nå har jeg dilla på disse produktene:

1. Kiehl's Skin-Softening Body Cleanser, Fig Leaf & Sage, har blitt en favoritt i dusjen. Hver eneste morgen... Han Fine har også falt for Kiehl's-produktene, og har begynt å bruke Facial Fuel-serien for herre. Et godt tips hvis typen din også vil jåle seg litt, eller hvis du bare vil at han skal lukte litt ekstra digg.

2. Kremfresh Helt Fett, Jojoba & Rose, skal forebygge og bedre uelastisk hud. Jeg velger å tro på lovordene fra den norske produsenten, og klæsjer på i håp om å unngå strekkmerker!

3. CND's Vinylux er "hjemmeserien" til den gigantiske shellac-produsenten. Legg den i flere, tynne lag for best resultat. Den er enkel å påføre, tørker fort og varer leeenge. Ps: Kjøp Top Coat'en også for et shiny resultat. Akkurat nå er det fargene Overtly Onyx og Studio White som står top shelf hos meg.

4. Christian Dior Crème Abricot, ble først lansert tilbake i 1963, og har siden da vært en reddende engel for stygge negler og neglebånd. "The Cult-favourite Magic Multi-tasker" som den også kalles, bruker jeg slavisk 2 ganger i uken. Den gir fukt og mykgjør kalde vinterhender.

5. Etter en tur innom Heaven Scent, en perle av en nisjebutikkbutikk for duft- og kroppspleiegeeks, forelsket jeg meg i Aesop Resurrection Aromatique Hand Balm. Jeg har ikke gått noe sted uten at den er med i veska, ever since. True story.

6. Rodin Lip Balm lukter digg. Også ser den enda diggere ut. At den funker dribra i tillegg er egentlig bare et pluss. For let's face it - innpakningen er jo bare så lekker at den hadde fått bli med overalt, uansett!

hits