februar 2013

THAT BIANCO FEELING.

Idag var vi på frokost. Hos Bianco i Torggata. Omringet av vårstemning og shoe-mania! Bianco viser en svært happy kolleksjon denne våren. Se for deg følgende: Makroner og bakverk i Sofia Coppola's Marie Antoinette, bohemske hippie-blonde-kjoler mot Cowboyinspirerte boots, Gaga-metalliske detaljer, hvitt støv, pony-hair, og hestehovgult!

Nei, shit. Nå må det faktisk bare bli vår!

photo's: celine/intodust

SURFACE TO SUN

Jeg tror det var i 2009. Et bilde av Mary-Kate Olsen med Ray-Ban Clubmaster på nesetippen. Håret hennes var bustete. Jeg likte det umiddelbart. Solbrillene hadde selvfølgelig ikke kommet til Norge enda, og dermed var the obsession et faktum. Jeg MÅTTE ha dem. Jeg skrev om dem, på min daværende blogg, i håp om at noen ville fange opp desperate signaler rett før bursdagen min. De ble plukket opp. Av lillebror, selvfølgelig. I all hemmelighet trålet han Internett for å få tak i dem. Kampen var like hard som bossen i Super Mario, spesielt med tanke på at bursdagen min var en uke unna, leveringstiden på minimum tre. Lillebror rundet til slutt Internett. Han fikk kjøpt og tilsendt brillene før tiden var utløpt. Resultatet var en bursdagsprinsesse på gråten.

Nå, fire år senere, er solbrillene fremdeles en kjær favoritt. De har riktignok fått selskap av andre kompiser, men de står fremdeles igjen som et aldri så lite hjertebarn hos meg. Idag leker de sammen med snekkerbuksa fra Surface to Air som jeg fikk kjøpe vareprøven av i fjor, Isabel Marant, en ny clutch fra Emil Arctander, og strålende sol!

snekkerbukse: Surface to Air / boots: Isabel Marant / genser: H&M / solbriller: Ray-Ban / beanie: FWSS

PINK OMBRE & PANTS OF LACE.

Ok. Jeg får ikke sove. Klokken er 0215. Hadet. Benytter derfor anledningen til å si tusen takk til alle som gav oss en stemme med kjærlighet til Årets Moteblogg/Vixen Blog Awards. Vi måtte se seieren løpe av sted til Ulrikke, men hey - det er VEL fortjent!! :) Jeg feiret finaleplass med verdens beste venninne (som også selvfølgelig er min partner in crime, Viktoria), og en rosa ombre-sveis som drysset på både meg og andre. Jeg valset stivfrossen hjemover i verdens fineste bukser fra Selected Femme, og med favorittskinnjakken over alle jakker. All black. And with a hint of pink. Det var Blog Awards, tross alt.

pants: Selected Femme / leather jacket: Second Female / top: Mango / pink ombre hair: ColorBug

THE WILD WEST, HEARTS & MARIE!

Jeg har hørt at det er Alle hjertes dag. Eller torsdag.

På forsiden av Cover stirrer Caroline de Maigret på meg. Jeg plukker det ned fra bladhyllen, betaler, og putter det ned i Cala&Jade'en min. Viktoria og jeg gjør en spennende pitch for intodust CREATIVE. Vi kjører Mini'en hennes. Snakker i munnen på hverandre, og er smånervøse. Det er sånn en vet at et oppdrag virkelig betyr noe. Du kjenner dine egne hjerteslag.

Jeg kjente mine hjerteslag på alle hjerters dag. Eller torsdag. I tillegg møtte jeg hun med et at de fineste og mest positive hjertene jeg vet om. Dere kjenner henne nok fra før. Marie heter hun. Marie med sitt hjerterøde hår og flare-jeans møtte meg med smilehull og juice på Joe & the Juice. Jeg kom diltende i min nye kjærlighet - en oversized college-west fra Selected Femme.

Torsdagen er over. Jeg tar av meg hjertet som har hengt rundt halsen min i hele dag. Natten har såvidt begynt. Nå står oversettelser til engelsk og CSS for tur. Og Cover, da. Og Han Fine. Han Fine som bestilte take-away til meg, og som ventet på meg hjemme etter en lang dag.

OG, jeg har gått til anskaffelse av noe prikkete. Stay tuned. Imorgen.

shorts: levi's (vintage) / west: Selected Femme / sweater: Arnie Says / boots: DNA / necklace: farmor sin gamle julepynt omgjort til smykke

 

LE BERET.

Jeg har lenge vært fan av en fin Béret. Det er noe klassisk over det. Noe Fransk. Det samme med prikker. Og tynne, stripete skjerf. Idag kombinerte jeg alt. Selve looken ble kanskje ikke så klassisk, ettersom jeg slang over favoritt-collegen fra NN.07, but still. A hint of something French. Akkurat sånn jeg liker det på late søndager. Da er både Kitten-heals, fastelavensboller, familie og Han Fine det aller beste jeg vet.

Jumpsuit: H&M / Kitten-heals: DinSko / Sweater: NN.07 / Béret: Husker ikke, den er så gammel / Skjerf: Mads Nødgaard

MATCH AW13 - THE TREND REPORT.

Sjefsdesigner Frank Remme sparer ikke på kruttet når Match lanserer din AW13-kolleksjon. Med hovedinspirasjon fra den forførske kultfilmen "Eyes Wide Shut," samt kunstnere som Chad Wy, Aleaxnder Kosolapov og Marilyn Minter, trekkes vi inn i et mørkt univers med mystiske undertoner. Androgyne snitt flørter med klassisk eleganse. Dristigheten, kvalitetene, samt valget av modeller understreker hans internasjonale erfaring, og setter et couture-preg på det hele. Naturmaterialer som ull, skinn, og jersey står i fokus. Fargepaletten er mørk med innstikk av burgunder, flaskegrønt, mørk marine, og rusten orange. Det hele danner en sammensatt og spennende kolleksjon - forsterket av soundtracket fra Kubricks legendariske kultfilm som eneste støy.

photo&edit: celine/intodust

THE DENIM OUTFIT!

For en tid tilbake siden vant jeg noe amazing. Jeg vant et gavekort på en jeans fra Mardou&Dean! Hvordan, spør du. Jo. Det har seg nemlig sånn at temaet var denim på forrige STYLEmag-lansering. Jeg tolket det dithen at snekkerbukse, beanie, og prikker derfor var helt på sin plass. Det var det. Jeg vant gavekortet for "beste denim outfit", og det er jo veldig cool. Spesielt når en befinner seg i et rom fylt med denim-fine fashionjenter! Så, tusen takk til STYLEmag og Mardou&Dean! NÅ blir det jeans, nå!

snekkerbukse: Mango / skjorte: NN.07 / beanie: FWSS / veske: Céline

Bilde 1+3: Lånt av STYLEmag

OH, MON DIEU! J'ADORE!

Helt siden NN.07 lanserte damekolleksjoner har jeg vært hooked. Merket, som beskriver seg selv som dedikert til den perfekte passformen, unikt håndverk, og oppmerksomhet til enhver detalj, holder ord også denne gangen. In fact - de trekker det enda lenger! Bevismaterialet hang som perler på en snor i det lyse showrommet på Solli idag. Jeg var så heldig å bli invitert på kaffe av den fineste selgeren i Norge, Marie :)

Nå, vel hjemme igjen, klarer jeg egentlig ikke tenke på noe annet enn fargesprakende ullplagg, pinstripe-bukser, prikkete jeans, og marineblå høstkåper. Jeg klarer heller ikke glemme deilig baseplagg i melerte toner, myke cardiganer, og kosete collage. My God. It's just that good. It's just that good... Sjekk f.eks ut kåpa jeg har på meg. Pure perfection.

ps: Visste du at NN.07 ALDRI har produsert et sort plagg, og at damedesigneren er et stortalent som tidligere har jobbet med merker som Acne og Whyred? Watch out, ladies. This is the new it-brand! I promise.

photo's: celine/intodust

THOSE JEANS

Vi tar igjen for lost times - jeansen og jeg. Den har vært borte en god stund. Det vil si, innerst, bortest, nederst i skapet. Jeg er tilgitt for å ha glemt at den eksisterer. Den har tross alt bodd på bena mine den siste tiden. Kan kombineres med alt, men best med black & some killer cowboy-boots!

Og når vi først er inne på det. Å bo i favoritter. Bootsene har jeg cravet etter siden DNA-visningen vi var på i 2012. Nå er de endelig mine. Meget godt brukt allerede, og med en lysende framtid kombinert med hvitt og solbrun hud til sommeren. Jackpot!

jeans: samsøe&samsøe / boots: DNA / top: samsøe&samsøe / shearling jacket: muubaa / nail polish: h&m (pink macaroon)

ALL THAT HAIR!

For syvende år på rad gav Berit Olimb noe tilbake til samfunnet igår. For syvende år på rad gikk Mote med Mening av stabelen. Årets arena var Rockefeller. Årets tema: Asia. Hver år får pengene til et veldedig formål, og i år var det "Education for life" som fikk oppmerksomheten de fortjener.

Norge er ikke akkurat kjent for Charity Benefits, så jeg synes alltid det er noe fantastisk flott med engasjementet til Oslos beste frisørkjede, når de sparker i gang show år etter år. Så idag er jeg stappfull av Geisha-inspo, og litt ekstra stolt over å klippe meg hos de råflinke frisørene hos, ja nettopp, Olimb & co! :)

hits