januar 2014

ARCHIVE

Dette bildet ble tatt rett før magen begynte å synes ordentlig. Det er fryktelig rart å tenke på nå, at den bare på noen måneder har blitt så stor! Til tross for at jeg er stor tilhenger av snø, rett og slett fordi det er så himla pent, drømmer jeg idag om varmere strøk. Strandliv hadde vært helt perfekt akkurat nå...

 

LYSEROSA

Han Fine: Du ligner på en Marshmallow med den lua der.

Jeg: Synes du ikke den er fin?

Han Fine: Jeg synes du er fin.

Av og til sier han bare de riktige tingene. Idag gjorde han det.

chiffon dress from The Local Firm · boots from StudioG12 · tote from Just Female · beanie from H&M · vintage faux fur · sweater from Samsøe&Samsøe

Photo's: Mike

LOOK DU JOUR

The obsession er definitivt i gang, og akkurat nå snakker jeg selvfølgelig om ikoniske adidas Stan Smith. Må ha dem, bare må ha dem. I alle farger.

Phoebe Philo har, ikke overraskende, kastet seg på sneaker-bølgen for lenge siden og ble spottet med sine Stan Smith mens hun tok sin runway bow under Paris Fashion Week i fjor. På intodust.no kan du lese mer om de hvite tennisskoene, og stjele stilen til Céline's sjefsdesigner. Enjoy!

WEEKEND

Weekend. Før var det uten tvil et ord jeg koblet opp mot coctailkjoler, klissete stiletter, sene lørdagsnetter og høy musikk. Nå forbinder jeg helgen med late søndager med Han Fine og lange hjemmebrunsjer med fantastiske venner. Lørdagskvelden blir fremdeles sen, men det du før kunne banne på at var en rosa drink er nå et glass vin til en bedre middag (minus vin akkurat i disse dager, men du skjønner greia.) Det er rart å tenke på hvor fort en forandrer seg, hvor naturlig det føles underveis, og hvor innmari fint ting som tidligere hørtes ut som det kjedeligste i verden er akkurat nå...

 

For flere firkanter fra min hverdag kan du følge meg på Instagram her!

HOOD

 Behovet for å tenke litt nytt klesmessig meldte seg etter at Acne Pop jeansen min ikke passet lenger. Når magen begynte å bli en ordentlig baby-bump ble jeg raskt tvunget inn i et uvant univers - kle seg etter ny fasong. Det som tidligere var oversized og tilsynelatende henslengt ble plutselig firkantet (not in a good way) og ukledelig. Halvparten av genserene mine ble for korte, mens den andre halvparten føltes skikkelig kjedelig. Topper jeg tidligere kun brukte på ferie har blitt hverdagskost, og bukser med strikk i livet har fått en ny betydning. Jeg har valgt å ikke gå til innkjøp av mammaklær - jeg vil heller prøve å få min allerede eksisterende stil og garderobe til å kle kulen på magen. Så her om dagen gikk jeg for en velkjent look: Casual, svart og grått. Just to prove a point, or something... 

sweater-dress from Just Female · hoodie from Selected Femme · boots from Studio G12 · shearling jacket from Muubaa · bag from Cala&Jade · necklaces from Efva Attling and the perfect gift from Han Fine · rings from Tom Wood and Line&Jo 

Photo's: Polliani

FRIDAY

Går en rolig helg i møte etter en hektisk uke hvor jobb og kropp kom foran lyst og moro. Hvor mye jeg enn elsker at formen min er så bra som den er går det ikke lenger an å være in denial når det kommer til at jeg faktisk er gravid. Kroppen sier ifra lenge før hodet og lysten til å få med seg alt. Og akkurat i disse månedene vinner kroppen. Hver gang... Så hei, taco og gullrekka. We meet again!

skirt from Just Female  · boots from Acne  · sweater from Arnie Says  · scarf from Object  · clutch from Cala&Jade  · rings by Tom Wood

Photo's: Wonderful Marie! Ps: Congrats on the Vixen-award, darling! I love you.

UKER OG MÅNEDER

5 er antallet måneder det er siden Han Fine og jeg fant ut at det 8 måneder senere vil være en til i huset vi ikke visste at vi kom til å kjøpe sammen i august. 3-4 er antall uker jeg var på vei når vi fant det ut. I uke 18 var vi på ultralyden som viste oss at det er en liten gutt. Jeg sa at til jordmoren at jeg så det, jeg også, selvom jeg ikke gjorde det... Jeg tittet bare hypotisert, og en smule redd, inn i skjermen som viste oss en liten skapning inni magen min. Etter ultralyden fortalte jeg Han Fine om løgnen min. Jeg sa at jeg ikke så at det var en gutt. Han lo. Så tok vi trikken ned til sentrum mens vi ringte spente besteforeldre for å fortelle at jordmor sa alt så perfekt ut, og at det er en gutt vi har i vente. Den dagen kjøpte vi en strikket, rød elefant som heter Littlephant til han. Den kan trekkes opp slik at den spiller Somewhere over the Rainbow.

Nå, 26 uker på vei, er det en skikkelig baby-bump som til enhver tid rager noen gode cm foran meg. Navnet er bestemt. Det begynner på O og gjør oss skikkelig glade. Ingen kjipe assosiasjoner, som en kompis sa. O har allerede fått kallenavn av ivrige tanter. Han har fått klær og kjærlighet - er med andre ord bortskjemt og høyt elsket før han har klart å åpne øynene. Han lager mest liv om kvelden når jeg legger meg. Spesielt hvis jeg ligger på ryggen, holder hendene på magen og puster dypt. Da sier han hei. Han Fine og jeg sier hei tilbake. Vi lurer på hvordan han ser ut, hvem han er, hvordan vi best skal ta vare på han og hva han kommer til å like best av Spaghetti Bolognese og Pizza.

134 er minimum antallet av babyrelaterte nettbutikker, blogger, magasiner og forumer jeg har vært innom siden jeg fant ut at O er på vei. Utstyr plukkes ut og veies opp mot hverandre. Jeg har lest om utallige vogner, bilseter, senger, going-home-klær, stellevesker, must-haves, do's & dont's, produkter og vippestoler. 4 er maks antallet uker før jeg kanskje gir dere O sin utstyrsliste. Noen ganger tar jeg sparkene hans som ja eller nei i utvelgelsesprosessen - alt ettersom hva jeg synes er finest, mest praktisk eller tror er best.

10 er antallet ganger jeg har prøvd å skrive dette innlegget. Jeg er jo ikke kjent for å være den mest utleverende her inne. Men, når det først skjer noe så stort, spennende, skummelt, fint, stressende, herlig og spesielt i livet mitt ønsker jeg å dele glimt av det med dere. Jeg håper dere synes det er ok.

Bittesmå bodyer og sokker flytter inn på rommet til O. Et fantastisk gavetips er porselenserviset fra ikoniske Kay Bojesen, klassikern Sophie the Giraffe eller nydelige plagg fra Minirodini og Petit Bateau. Hjemmespa og rolige kvelder er blitt en fast helgerutine. Helst sammen med Han Fine. Magen koser seg helst med olje fra Estelle&Thild, mens morgenkaffen drikkes iført verdens diggeste badekåpe fra Missoni Home i senga.

LITTLE BLACK DRESS

Lørdag. Tar bilen inn til Oslo for å feire en av mine aller nærmeste venninner sin bursdag, etter å ha prøvd minst ti antrekk som ikke passer lenger. Jeg er forsinket. Sender en melding til bursdagsbarnet. Beklager at jeg blir sen samtidig som jeg svinger den lille bilen min ut av garasjen. Snøen pisker mot frontruta og fjernlyset får snøflakene til å fly mot bilen på en nesten hypnotisk måte. Mens jeg kjører sparker mini inni magen. Han sier hei. Jeg sier hei tilbake. Vi sier hei til hverandre hver dag nå. Mini, Han Fine og jeg... Det føles litt rart og innmari, innmari fint.

 

dress from Just Female

HELGENS HEITESTE TIPS!

Alle som har fulgt meg en stund har sett denne vesken hengende på armen min opptil flere ganger. De som kjenner meg i virkeligheten vet at det er én veske jeg aldri går lei. Den heter Gumma og kommer fra norske Cala&Jade. Jeg har den i flere fargekombinasjoner som enkelt lar seg kombinere med hverandre, og jeg elsker at den rommer alt jeg bestemmer meg for å drasse rundt på. Inkludert Macbook Air, sminke, papirer, speilrefleks, filofax og, ja. Alt, egentlig!

Ja. Alle som kjenner meg vet at jeg digger Gumma. Og det er derfor sykt moro at vi akkurat nå lodder ut en på intodust.no! Det er ikke vanskelig heller.

1: Klikk på bildet under, følg oss på Instagram og finn konkurransebildet

2: Kopier bildet og del det med dine følgere. Bruk #intocontest og @intodustno i bildeteksten

That's all! ;) Lykke til og god helg!

LOOK DU JOUR

Jeg er egentlig ikke kjent for å være en paljett-jente, men akkurat dette antrekket fra La Redoute tiltaler meg på alle mulige måter. Det må være kombinasjonen av det elegante og sporty - litt Sex & the City. Jeg ville kanskje byttet ut pumpsene med noen strappy sandaler eller Converse, but still. Skulle gjerne gått bar asfalt i møte akkurat sånn her. 

Photo via La Redoute

EVENTUALLY...

 Utenfor herjer snø og vind. Inne har jeg hjemmekontor. Det betyr å starte dagen med en lang, varm dusj og en kopp kaffe. Frokost og snømåking etterfulgt av lett make-up og klesskift. Det er aldri en god idé å ha hjemmekontor i joggebuksa. Å la seg inspirere av vårens undertøystrend og rekke tunge til kulden utenfor er derimot helt ok. Eller hva?

kimonoen byttet jeg til meg fra fineste Vik · shorts fra Just female · singlet fra Lindex

KEEP IT COOL

Hodeplagg er noe av det morsomste jeg vet, og akkurat nå er denne capsen i semsket skinn en stor favoritt. Lot meg ellers inspirere av gårsdagens look du jour og fant frem fuskepelsen da jeg skulle til en avtale med jordmor tidligere idag. Kan ellers melde om kuldegrader, hjemmekontor og babyforberedelser.

sweater from HOPE · vintage faux fur · caps from Lulu's Accessories · shoes from Converse x Comme des Garçons Play

LOOK DU JOUR

Idag digger jeg Chloé's look fra resort-14 kolleksjonen og lar herved tilfeldig bustete hår, strappy, nude-fargede sandaler, monokrome detaljer med spill og tofargede ankelbukser være ledene inspirasjon når jeg planlegger våren og sommerens must-haves!

SPRING FEVER

 I 2013 så jeg vårkolleksjonene for 2014. Med andre ord - det går nesten en hel sesong fra første øyekast til etterlengtede items kan bli med hjem. I 2013 så jeg denne herligheten av en jakke fra Lindex Extended, kjedens nye satsning for våren. Nå i 2014 gleder jeg meg til den blir å finne i butikk, og forhåpentligvis i mitt klesskap!

LOOK DU JOUR

Det er ingen hemmelighet at jeg er svak for alt som er fransk, stilen til damer som Sofia Coppola og Francoise Hardy inkludert. Simple, cool & oh, so chic!

Karl Templer har strøkent stylet Coppola for Interview, mens Craig McDean står bak fotoapparatet. 

 

WHITE

Endelig! Snø! Jeg liker når hvitt pudder gjør alt rundt meg lysere enn dagen før. At det knirker under skoene og at kinnene blir skikkelig rosa uten rouge. Dro derfor med meg Han Fine ut i winter wonderland idag, rett utenfor døra, langs vannet og inn i skogen der vi bor...

Nå står gryterett, cola zero og Sopranos på agendaen! Åh, som jeg digger søndager.

anorakk fra Barfota  ·  bukse fra Petit Bateau  ·  beanie fra Acne  ·  Uggs til føttene

 

ALMOST BACK ON TRACK

Fikk sånn lungebetennelse, jeg. Var pjusk på bursdagen min, noe som utviklet seg til en sengeliggende tilstand og ekstreme doser selvmedlidenhet. Idag har jeg stablet meg på beina igjen, og etter tidenes Sex & the City-maraton de siste dagene var det uendelig deilig å ta på seg noe annet enn pysjbukse og kosegenser.

Dere som kjenner Han Fine fra før vet at han er en skikkelig skjortegutt. Hans side av Walk-in'et er stappfull av dem. Idag tok jeg motet til meg. Kibba en lyseblå italiener og presset den over mini i magen. Jeg dro inn til Oslo på noen ærender, og tok mine første skritt utenfor døren på mange dager iført androgyne snitt og splitter nye Converse x Comme des Garçons Play! Og vet du hva det aller beste er? Jeg luktet parfymen til mannen i mitt liv gjennom hele dagen... Digg!

 

pants from Epilogue · shirt from Boggi, borrowed from my boyfriend · the shoes are a birthday gift from wonderful Marie - Converse x Comme des Garçons Play · top from H&M · cardigan from HOPE

Photo credit: Marie

PLAY AVEC LOVE!

Det er ikke hver dag en får POST. Ikke regninger, ikke reklame fra Coop, men POST. Som i pakke. Idag fikk jeg imidlertid en stor overraskelse av verdens beste Marie. Bursdagspakke i posten! Jeg hylte av glede. Fremover skal disse brukes til alt! 

BLACK ON BLACK

 Oslo. Bursdagen ble stappfull av doble lattér på Soya, planer som skal bli til virkelighet, gratulasjoner, helsort antrekk og smil. Forkjølelsen kom som lyn fra klar himmel natt til idag og gikk fra håndterbar til dritt i løpet av ettermiddagen og kvelden. Halvveis planer om middag ute ble byttet ut med Harestua, Han Fine og Sopranos-maraton. Altfor mye Sushi, kake, feber, vond hals, Cola Zero og pysj. Sånn har dagen min vært. Han Fine passer på både meg og mini og bursdagen endte opp med å bli akkurat sånn jeg ønsket meg, minus tett nese og varm panne, selvfølgelig.

 

sweater from Epilogue ·  leather pants from Just Female ·  necklace from my love ·  rings from Tom Wood

OH, HAPPY DAY!

Idag blir jeg intet yngre enn 28 år, og jeg er i strålende humør. Jeg er med andre ord ikke en av dem som tynges av å ha bursdag, heller tvert imot - jeg elsker det! Han Fine vekket meg med te, hjemmelaget muffins og bursdagslys på sengen. Han fant frem morgenkåpen min og ønsket meg verdens beste dag før han dro på jobb. Herregud, du får det jo ikke bedre enn det. Når hele familien din i tillegg stiller opp til familiebursdag kvelden før - med middag, kaker og godt humør kan jeg ikke gjøre annet enn å tenke at jeg er verdens heldigste jente, i år også!

DREAMS ON SALE

Er det én ting jeg er dårlig til så er det å spare opp en god slant penger før det årlige januarsalget braker løs. Og er det én ting jeg har skikkelig lyst til å kunne labbe rundt i når sommeren kommer, så er det denne playsuit'en fra Stella McCartney. Og, gjett hva... Den er på salg. Joke's on me, da...

Playsuit fra Stella McCartney

MAKE A WISH

Tradisjonen tro feirer Han Fine og jeg nyttårsaften på Harestua med et knippe fabelaktige folk. Leppestiften er rød. Jumpsuiten glitrer. Saint Laurent-pumpsene skinner for anledningen. Mini og jeg holder ut til godt over midtnatt før vi drar med oss slitne føtter og det som føles som en gigantisk mage hjem. Vi kryper ut av glitter og trange sko. Vasker ansiktet for sminke. Hopper inn i koseklær og smyger opp i sofaen sammen. Jeg vurderer å begynne på en ny tv-serie men ender opp med gamle episoder av Sex & the City. Det er helt mørkt ute, og jeg gleder meg til lyset vekker meg og sier at det er starten på et nytt år. 2014 - here I come.

 

 

hits