januar 2013

CONCRETE JUNGLE

Varmegrader! Ok, kanskje ikke helt, but still. It feels like it. Når jeg kan gå i skinnjakke, høre hælene klikke mot asfalten, og solen skinner antar jeg at det er varmegrader. Det føles fantastisk.

Noe annet som føles fantastisk er å bevege seg ut i ukjent terreng. Det gjorde vi idag. Som lærere på School of Fashion Industry her i Oslo. 20 elever, 2 intodust-jenter, research som fag, og en begynnelse på et nytt kapittel i historien om intodust CREATIVE.

Mye spennende som skjer i et rasende tempo for oss, and it feels so damn good!

leather-pants: h&m / jacket: muubaa / beanie: fwss / bag: cala&jade / favourite college-sweater: bikbok / boots: gestuz

WHITE DRESS & PASTEL WALLS

Vært på kino idag. Han Fine tok meg med. Django Unchained. Se den. Seriøst. Se den!

Ellers har Vik & jeg vært innelåst på møterommet vårt i hele dag, satt opp fremdriftsplaner, jobbet idé, strategi, spist Sushi, og lagt intodust-planer!

Konklusjon: Skikkelig bra dag.

dress: second female / turtle neck: h&m / boots & beanie: old/don't remember

MY CHOICE - YOUR CHOICE

Jeg skal ikke skryte på meg et strengt kostholdsregime. Jeg kommer heller aldri være jenta som møysommelig teller kalorier for å gå ned i vekt. Jeg vil heller aldri være en av dem som dømmer andres levemåte. Jeg tror på at friheten til hvert enkelt menneske er ukrenkelig, og jeg tror at det alltid finnes andre årsaker til ting enn vi trodde i utgangspunktet. Når det er sagt ønsker jeg å legge vekt på at dette ikke er en form for helse-hysteri-propaganda-post, heller ei en bedrevitende-fra-min-høye-hest-post. Det er bare noen tanker jeg har gjort meg de siste månedene.

2013 ser ut til å bli året for sukker-stopp, hvem er sunnest konkurranser, og lange detox-perioder. Jeg kastet meg ivrig på bølgen sånn mot slutten av 2012, trålet Internett eller low-carb-oppskrifter, vurderte å melde meg opp til minst 3 ulike former for Yoga, tenkte at nå må jeg seriøst slutte å røyke, og hvor vanskelig er det egentlig å slutte og spise ris og pasta?

Jeg er en sånn person. Jeg går litt all in hver gang det er noe å la seg rive med av - og egen helse er jo tross alt innmari viktig. Jeg lot meg overbevise om at jeg, i løpet av kort tid som new-born-helse-junkie, ville ha like lange og slanke lemmer som de jeg ser pirke i en salat på Fresko. Julen kom. Jeg hadde fortsatt ikke meldt meg på én av de 3 formene for Yoga jeg så bestemt skulle starte det nye året med, og jeg spiste fremdeles pasta med kjøttdeig til middag. Jeg hadde meldt meg ut av treningsstudioet jeg ikke har satt mine føtter i på flere måneder, og joggeskoene mine aner jeg ikke lenger hvor er.

I 2013 er jeg fremdeles 161 cm over bakken. Bommer. Jeg kommer aldri til å bli jenta med de lange lemmene. Jeg er heller ikke hun som veier det hun spiser i løpet av en dag. Jeg er jenta som inviterer venner over på karbro-fråtsing når hun har bursdag, som synes ris er noe av det beste som finnes, og som ikke helt vet hva alle de ulike grønnsakene gir for effekt. Jeg vil bare være lykkelig og fornøyd med meg selv.

Jeg tok følgende grep:

- Gikk til innkjøp av verdens søteste ballettsko fra Bloch, og begynte å danse ballett én gang i uken. Det er noe jeg har hatt lyst til å gjøre i en evighet!

- Starter dagen med en Smoothie som inneholder det jeg synes er godt, og skal forsøke meg på et mer variert og sunt kosthold.

- Jeg skal gjøre ting for min egen skyld, ikke fordi det er politisk korrekt eller topp-trend akkurat nå.

OG, jeg deltok på en Raw Food kurs igår. Jeg har snakket om det tidligere, at jeg gav et kurs til venninnen min i bursdagsgave. Igår satt vi oss i bilen, og kjørte opp til Røa for å lære mer om det mye omstridte kostholdet. Maten smaker himmelsk, og alt ser utrolig friskt ut. Smakene kommer ordentlig frem, og desserten er bare til å dø for. Jeg er super-excited, men merker fort at jeg aldri kommer til å bli 100% Raw. Det er bare ikke meg. Til tross for det er jeg inspirert til å ta med meg deler av dette kostholdet inn i mine daglige rutiner, og derfor anser jeg dette som den nærmeste formen for diett jeg noensinne vil komme. Det passer meg utmerket at en ikke teller noe som helst, at maten fremdeles smaker kjempegodt, at jeg faktisk blir mett av det, og at energinivået opprettholdes. OG, det tiltaler meg at ingen, på noen som helst måte, trenger seg inn i mitt liv, forteller meg akkurat hvor mye jeg skal spise av hva til lunsj, og at det lar seg kombinere med det jeg allerede synes er godt - og ikke vil leve uten. Fredags-taco er en av de tingene for min del, and I'll be damned før jeg gir avkall på den. Å implementere litt Raw i kostholdet mitt vil være for å få tilstrekkelig med alle vitaminer og mineraler jeg trenger. Det vil være som den del av punkt to på min liste over grep - et mer variert og sunt kosthold. Magen min skal være happy, hodet skarpt, og kroppen vil forhåpentligvis følge etter. Jeg lurer absolutt ikke NOEN ved å si at vekt ikke er en medvirkende faktor, for det er den, for meg også.

Konklusjonen for min del er: Ikke kast seg ukritisk på kostholdstrender hvis du egentlig ikke vil. Da går det nemlig aldri. La din egen magefølelse bestemme hvordan du ønsker å leve ditt liv - det er det strengt tatt ikke noen andre som har noe med. La deg selv være din eneste konkurrent - kun da er motivasjonen reell. Baby-steps. Ingen forventer at du skal bli helseguru over natten - sett deg heller realistiske, små delmål.

Kos deg, og vær den beste utgaven av deg selv. For Guds skyld. Du lever (mest sannsynlig) bare én gang.

photo's: Celine / Raw Food @ Elite Helse

 

CELINE x DARIA

Céline har alltid de fineste kampanjebildene, synes jeg. Denne sommeren er intet unntak - spesielt siden fantastiske Daria Werbowy spiller hovedrollen. Effortlessly cool, androgyne elementer, og klassiske referanser binder alt sammen, og toppes med loafy sandaler og røde negler. Perfekt! Helt perfekt! Og bare sånn for å ha sagt det én gang for alle: Finnes ingen fetere logo (med unntak av intodust sin, selvfølgelig) ;)

photo's: Céline

ALL THOSE GRAINS.

Ingen hemmelighet at jeg er fan av litt noisiness i bilder. Hei, høy iso. Hei, mørk trappeoppgang. Hei, Celine.

pants: bikbok / boots: via roma (studio G12) / leather west: samsøe&samsøe / tee & cardigan: h&m

UNDER YOUR SPELL, THE TEASER!

I helgen jobbet vi med dette, sammen med de dritflinke gutta i Studio Illegal, og andre helt rå folk! Her får du en bitteliten smakebit på hva du har i vente. GLED DEG! Det gjør vi. Denne gangen reiser vi tilbake i tid, og forteller deg en visuell historie om dama vi ville drømt om å være for 50 år siden.

Vi i intodust.no gjorde styling sammen, og du kan mildt sagt si at vi ble inspirert av eget arbeid. HAHA. Tror ikke du skal se bort ifra at det dukker opp noen antrekk med elementer fra 40 tallet fremover, så stay tuned!

 

STRIPES LIKE A ZEBRA

Klokken er rett før leggetid for denne jenta. Har akkurat kommet hjem fra en fantastisk hyggelig bursdagefeiring for min fineste venninne Ida. Middag og drinker er aldri å forakte, og kvelden ble som forventet skikkelig bra! Jeg pleier som regel å kjøpe klær til Ida i bursdagsgave, men i år slo jeg til med noe helt annet. Jeg ble nemlig ekstremt interessert i dette med Raw Food tidligere denne uken, under STYLEmag-lanseringen hos Mardou&Dean. Jeg kastet meg derfor rundt og bestilte likesågreit et Raw Food-kurs til Ida og meg allerede neste helg hos Isabella i Elite Helse (det er hun som leverte maten til eventet.) Folk har nemlig fortalt meg at opplevelser er den beste gaven en kan gi, og Ida fortjener kun det beste. Så neste helg stikker vi til Smedstad for å lære mer om deilig og sunn power food! <3

Nå må jeg som sagt legge meg. Imorgen er nemlig fullspekket av styling, kameraer, og blitzlamper! Jepp - vi snakker selvfølgelig ny Editorial for intodust.no!

pants & coat: H&M / shoes: Margiela for H&M / sweater: American Apparel / bag: Cala&Jade

MIN STIL!

Oh, wow! What a week! :) intodust CREATIVE har mange spennende prosjekter på gang, og hverdagen krydres med alt ifra deilige frokoster og glitrende middager for intodust.no! I tillegg fikk jeg Elle tilsendt i posten en ettermiddag, and guess what! I'm featured!! Tusen takk til de fantastiske Elle-jentene for at dere ville ha meg med i magasinet denne måneden!

En annen ting vi har gjort denne uken er å besøke Storheil Agenturer, som huser merker som Just Female, Second Female, og nå - Black Lily! Vi var så heldige å være tilstede når Anh-Marthe pakket opp AW13, og fant THE kamerabag i en av eskene! HERREGUD, jeg er forelsket, og den passer perfekt til min Nikon speilrefleks! Bootsene er heller ikke å forakte, og begge deler står nå øverst på min ønskeliste!

 

 

SPOT MY LEOPARD!

Klokken 17.00 igår serverte Nina Jarebrink coctails, middag, og sin nyeste kolleksjon til oss! AW13! Knall rødt, 70s glamour, klassiske snitt, og spennende materialer preget Nina's univers denne gangen - mer om dette får dere lese litt senere.

Nå i første omgang - gårsdagens style! Er totalt opphengt i disse buksene fra Carven om dagen!

pants: Carven / shoes: dinsko / turtle neck: whyred / hat: kjøpt i Tokyo / jacket: vintage

A VERY STYLISH BREAKFAST!

Velkommen til en denimblå mandag! Usannsynelig lys til 15 blå minusgrader å være. Ubeskrivelig fargerik til midten av januar å være. Lanseringen av den nyeste utgaven til STYLEmag fant sted i Mardou&Dean's fantastiske lokaler på Majorstuen. Elite Helse var på plass med forfriskende Raw Food, og Essentially's juice smykket opp mørkeblå denim med deilige råvarer og sterke farger. Hello, Detox! Hello, god start på uken! Hello, hint of spring!

Tusen takk til STYLEmag og Mardou&Dean for invitasjon, fabulous selskap, og helt rå mat!

photo's: Celine / intodust

BRAIN DETOX & BABY STEPS

- Du må lære deg å slappe av, sier Han Fine. Han sier det mens jeg driver med micro-management når han tørker støv, og samtidig som jeg lurer på hva jeg skal ha på meg.

- Vi skal på Spa. Det er bursdagsgaven din. Du skal lære deg å slappe av, og de store muskelknutene i nakken din skal bli massert.

Vi drar på Spa. Han Fine og jeg. Til EU. Til Strömstad. Et Choice-sølvkort senere er vi oppgradert og får en rabattkupong på kveldens middag. Jeg er rastløs i steam-rommet, flyter opp i det store badekaret, og leker med boblene i jacuzzien. Tilbake i det store badekaret spør jeg om vi skal sjekke om vi klarer å få vannet til å bli helt stille. Det gjør vi. Helt til jeg blåser små ringer ut i det stillestående vannet.

- Se så fint det er!

Jeg leser magasiner, flytter på møbler på hotellrommet for å få tatt akkurat DET bildet, og drikker Chablis sammen med Han Fine. Vi spiser sjømat, og lurer på hvordan vi skulle klart oss uten hverandre. Dagen etter tilbringes i en hvit, litt for stor, badekåpe med "Strömstad Spa" logo på. Jeg får massasje, spiser god lunsj og lar iPhonen ligge igjen på rommet. Jeg driter i hva som skjer utenfor det stillestående vannet i det store badekaret, og jeg glemmer hvor mye klokken er.

- Det er sånn jeg fungerer, vet du. Jeg trenger litt ekstra lang tid for å lande, sier jeg.

- Jeg vet, sier Han Fine og spør om vi skal reise innom Euro Cash og kjøpe med noe kyllingfilét hjem.

- Jeg elsker deg, sier jeg. Og, ja. Kylling er godt. Det blir fint.

 Resten av bildene fra spa-weekend ser du i innlegget under.

HEI & SÅNN.

Meet & Greet er for folk som liker å sosialisere. Det er også for de som er så heldige å være semifinalist til Vixen Blog Awards! Vik og jeg er sånne folk. Vi liker å sosialisere, og vi er så heldige å være semifinalister i hele 3 kategorier! I tillegg la proffer fra KMS/Tendenz hendene på hodene våre igår, og vips, så var vi hårfine, på toppen av det hele. Jeg ble superforelska i en krøllbørste som heter Blue Lightning (en hårføner/krølltang damene brukte på 80-tallet, og som herved melder sitt comeback), og det er den blå saken som har laget mine house-wife-krøller for anledningen.

Og i og med at jeg allerede nå går rundt med illusjonen om at det snart er vår i bakhodet, ble det like så greit mint+hvitt igår. Hvite sko koste seg med brune snørester, mens resten av meg koste seg med bobler og hyggelige folk.

pants: UFF / blouse + shoes: H&M / rings: chloé + line&jo + byme / hair by KMS / Tendenz

FRENCH VIBES

Fikk en ny bluse igår. Av fin venninne. Den er akkurat passe feminin, synes jeg. Også har den prikker. Det liker jeg godt. I tillegg har hun kjøpt den i riktig størrelse, altså ikke over-sized som jeg garantert hadde gått for, og det er perfekt - for er det noe det er manko på i skapet mitt er det klassiske items jeg faktisk føler meg komfortabel i. Så komfortabel følte jeg meg i denne at jeg like så greit slang opp håret, la tykk eye-liner, og malte leppene mine Dior-rosa! Sometimes it's really good to be a girly-girl! Spesielt når Han Fine inviterer meg med over veien på en dobbel latté på Soya.

shirt: H&M fra verdens beste Ida / pants & coat: H&M trend / boots: Isabel Marant / bag: Céline / nail polish: Essie (watermelon)

BIRTHDAY GIRL!

Jeg er av den typen som alltid har elsket å ha bursdag. Det gjør jeg fortsatt, til tross for at jeg strengt tatt burde begynt å kjenne aldersangsten ved hver fødselsdag. I 27 år har jeg krabbet og gått rundt på denne planeten, og i 27 år har jeg hatt verdens beste familie og venner til å feire med. DET skal en ikke kimse av. Igår var intet unntak da jeg inviterte til kake og vin med de fineste vennene en kan ha.

Tusen, tusen takk for fantastisk selskap, magiske kaker, og helt rå bursdagsgaver. Jeg er evig glad i dere <3 Nå stikker Han Fine og jeg bort til Kaffebrenneriet for å drikke bursdagskaffe. Ahhhh! Jo, jeg elsker å ha bursdag!

MUTTERA & JEG

Muttera er min "ekstramamma". Vi har kjent hverandre siden jeg var 6 år. Hun er mammaen til min eldste venninne, og vi feirer jul og bursdager sammen. Da jeg var liten satte Muttera på en timer for at jeg skulle spise opp maten min fortere. Hun sa også at venninnen min og jeg måtte spise minst 10 erter hver, selvom vi ikke ville. Årets julegave fra Muttera var hjemmestrikket. "Homemade by Muttera" sto det på merkelappen. Og jeg har, som nevnt tidligere, bodd i den siden jeg pakket den opp på julaften. I tillegg har jeg rukket å bestille en ny, litt lenger versjon, i grått. Muttera sørger med andre ord for at jeg går gjennom resten av vintertiden pakket inn i baby-alpakka. DET er digg, det.

sweater: Homemade by Muttera / shorts: H&M trend / penny-loafers: dinsko

01.01.13

Nyttårsaften. 5 retters middag. Lettere skrekkslagen når slaget slår tolv. Nei, jeg stoler ikke 100% på fulle folk som sender opp raketter. Harestua. Det er der Han Fine er fra. Jeg liker at venner er samlet rundt et bord hvor vin, mat, og gode samtaler leker med hverandre. Jeg liker å våkne opp av at solen stikker meg i øynene, og at tåka skjuler hemmelighetene fra igår. Jeg liker at Han Fine og jeg ser på Emil i Lønneberget og drikker Cola Zero under hver vår dyne. Jeg liker at vi ikke har dårlig tid, og jeg liker at alt er helt stille etter at røyken fra rakettene har blandet seg med tåke. Jeg liker meg akkurat nå. Sånn skikkelig.

hits