collaboration

Morning Rehab.

Nå skal jeg dele en fun-fact med dere. Jeg bruker minimalt med tid på badet, typ maks 15-20 min inkludert dusj. Jeg er i tillegg stor fan av alt som kan korte ned denne tiden ytterligere. Kanskje derfor jeg klippet meg kort? Neida. Det var ikke det, men dere skjønner poenget. Jålete til tross...

Tykke, fyldige bryn har stått øverst på ønskelisten til mange av oss lenge, meg selv inkludert. Etter 90-tallets fadese med tynnere bryn enn Spice Girls har jeg gjort det til en fast morgenrutine å fylle på med en blyant eller skygge. Hver morgen. For min del trumfer øyebryn både mascara, concealer, og eye-liner når tiden blir knapp. Jeg har lenge tenkt at det hadde vært digg å få fikset litt på dem, men sånn tattis-bryn eller threading er ikke helt min greie, så jeg har lett etter et alternativ. Nå har jeg endelig funnet det. Idag startet jeg derfor dagen, eller formiddagen for min del ettersom Oliver har begynt å ville stå opp rundt 0500, hos Brow Rehab i Pilestredet. 45 minutter senere, og etter farge, voksing, forming, og masse gode råd gikk jeg ut i Oslo med et smil om munnen. En perfekt start på en travel uke før jeg retter snuten mot Paris på fredag. Herlighet, som jeg gleder meg!

...

If there's one thing I dislike it's spending too much time in the bathroom. I have this routine that takes about 20 minutes shower included, and for every new move Oliver makes that time gets shorter and shorter. Therefore I'm a huge fan of cheating and solutions that buys me more time, and still look good as hell. Today I found that kind of thing when I started my day at rehab. No, not that kind of rehab, but an eyebrow rehab. It took about 45 minutes to get them coloured, vaxed and shaped. How marvellous, indeed, and such a good way to start a new week! 


Keen på freshe bryn du og? Selvfølgelig er du det. Sjekk ut Brow Rehab Oslo her.

Friday it is, then.

Idag smiler jeg fra øre til øre. Det viser seg nemlig at jeg setter meg på et fly retning Paris, ikke bare én, men to ganger denne våren! Mer om det litt senere. Akkurat nå er det tid for å vise dere dagens Two Ways to Wear. Fra helhvitt og sneakers til college og pointy flats. Jeg må innrømme at nettopp disse innleggene har vært veldig morsomme for meg å gjennomføre. Jeg liker som dere garantert vet by now ideen om plagg som kan brukes på vidt forskjellige måter. Jeg kunne vist dere større kontraster. Jeg kunne gått helt ut av min egen komfortsone for å skissere konseptet enda bedre. Jeg har valgt å bare være meg selv, og sette sammen antrekk som er meg. Er ikke det hele poenget? Å kjenne sin egen stil, men allikevel klare å leke fritt innenfor det som føles komfortabelt for akkurat deg?

...

Ok you guys, guess what?! This spring I'm heading for my favourite city no less than two times! More on that subject later, I promise. For now I just popped by to show you today's version on my Two Ways to Wear-project! From yesterday's all white to a lettered college sweater and pointy flats. I love to play with classics and modern classics, the feminine against the tomboy-casual, and most important - to create a variation in what I wear within my own comfort zone. Here's one outfit I definitely feel is all about the above. From me, with love! Have a great Weekend, darlings!

 pants by Lindex' Two ways to wear collection · flats from 3.1 Phillip Lim · sweater from Rika

 

 

 

(innlegget er skrevet i samarbeid med Lindex)

The whites.

Hvitt er optimistisk. Det blir jeg også, når solen skinner sånn som idag. Sakte, men sikkert kommer snøen til å smelte ned til små bekker som skiller vei når grusen legger seg som store hauger ved kumlokkene i Oslo. I suburbia er det fremdeles kritthvitt. Vannet jeg badet i forrige sommer er dekket av snø og langrennspor. Jeg liker kontrastene. Asfalten som har kommet frem i byen min, mot snøen som soler seg i suburbia. Jeg liker at den gule greia på himmelen plutselig varmer huden min, at jeg må brette ned solskjermen i bilen, og at det er irriterende at jeg glemte solbriller hjemme. Jeg liker det, og jeg liker hvitt. Helhvitt.

 

...

 

As this week's starting on its end, I greet the sunlight that suddenly's kissing my cheeks. I welcome every bit of it, and I love how everything feels a little lighter everyday that passes by. This week my Two Ways to Wear-adventure continues, with something oh, so white, and ooooooh, so lighter days!

 


coat & pants by Lindex' Two ways to wear collection · sneakers by Adidas Stan Smith · tee from T by Alexander Wang · necklace from Lola's Love and pendant from my boyfriend · tote from Margiela for H&M

 

 

 

(innlegget er skrevet i samarbeid med Lindex)

A BIEK GIVEAWAY

Jeg har et ambivailent forhold til blanke ark. På en måte er de befriende i form av å være starten på noe nytt, men de kan også være fryktelig skumle og overveldende. Bokstavene kan fort føles små mot hvitt papir. Allikevel er jeg altsår en skikkelig sucker for notatbøker, og har nå altså falt pladask for norske BIEK.

Igår kunne dere lese om notatbøkene fra BIEK, og hvordan Han Fine og jeg bruker bøkene. Idag er jeg nysgjerrig på hva dere ville brukt dem til! I den forbindelse har jeg fikset det slik at en av dere inspirerende sjeler stikker av med en gavepakke fra BIEK satt sammen av meg, og i den fargen du selv ønsker. 

Så, let's hear it! Hva ville du brukt bøkene til? Du kan svare i kommentarfeltet eller sende meg en e-post på celine@intodust.no. Jeg plukker ut og kontakter en vinner dagen før Norges bursdag.

Lykke til!

Klikk på bildet for å bli enda bedre kjent med notatbøkene fra BIEK.

HELGENS HEITESTE TIPS!

Alle som har fulgt meg en stund har sett denne vesken hengende på armen min opptil flere ganger. De som kjenner meg i virkeligheten vet at det er én veske jeg aldri går lei. Den heter Gumma og kommer fra norske Cala&Jade. Jeg har den i flere fargekombinasjoner som enkelt lar seg kombinere med hverandre, og jeg elsker at den rommer alt jeg bestemmer meg for å drasse rundt på. Inkludert Macbook Air, sminke, papirer, speilrefleks, filofax og, ja. Alt, egentlig!

Ja. Alle som kjenner meg vet at jeg digger Gumma. Og det er derfor sykt moro at vi akkurat nå lodder ut en på intodust.no! Det er ikke vanskelig heller.

1: Klikk på bildet under, følg oss på Instagram og finn konkurransebildet

2: Kopier bildet og del det med dine følgere. Bruk #intocontest og @intodustno i bildeteksten

That's all! ;) Lykke til og god helg!

hits