I'm Moving

Som noen av dere kanskje allerede har fått med dere har bloggen vært på flyttefot. Jeg ønsker å takke Side2 for et fantastisk godt samarbeid, og for all støtte og oppbacking. 

Våren kom uten at den egentlig kom. Vinden blåste kaldt mens jeg tok av meg en fuskepels. "Ok, jeg er klar nå," sa jeg til Blå. Han knipset. Jeg sto der. Umotivert. Bildene ble slettet et kvarter senere - en død fisk kunne se mer levende ut enn meg på dem...

Jeg dro til Paris. Motivasjonen kom tilbake. Kanskje det var sol og 19 varmegrader, kanskje det var at jeg i det hele tatt gadd å bruke tid på å fikse meg, kanskje det var fordi jeg måtte. Jeg vet ikke, men motivasjonen var der - en ny giv jeg bestemte meg for å melke for harde livet også vel hjemme igjen.

Det skjedde ikke. Noen dager ble til en uke. En uke ble til to. Så tok jeg valget. Et valg jeg har gjort før. Jeg bestemte meg for å starte på nytt. Telefoner ble tatt, avtaler sagt opp, domene kjøpt. Kib&Morits hjalp meg med ny identitet, og i det sekundet jeg så den nye meg selv utenfra visste jeg at det var helt riktig. Jeg er nemlig ikke redd for det som er nytt, men jeg romantiserer det som har vært.

Jeg trenger noe mer enn en blogroll. Jeg trenger et helt virtuelt univers som ikke går på kompromiss av meg selv. Dette er resultatet. Arkivet mitt er det som var. Du finner hele historien, og fortsettelsen som følger, HER. Målet med celinemee.no er fremdeles å inspirere, og jeg håper å kunne gjøre det enda mer, og på flere områder, enn før. Jeg vil trekke inn mer bokstaver, mer lifestyle, mer beauty, og mer mini-inspo. For å klare å skape det visuelle uttrykket jeg hadde in mind måtte jeg flytte. Jeg måtte bli meg selv igjen.

Så, her er det altså. Med en dash fra fortiden, og med blikket rettet mot det nye. Jeg vil gjøre det på min måte, gjennom mine øyne, og via mitt tastatur.

Jeg håper dere vil følge meg videre på celinemee.no

newbeginnings1

 

shirt from Leon & Harper - jeans from Acne - scarf from Hermés

Én kommentar

Så spennende! Og selvfølgelig skal jeg følge med videre. Du er rå, jeg elsker å titte innom alt du deler. Det får meg til å smile. Godt at jeg linket til den nye adressen da jeg laget posten Mødre på bloggen min. Synd at jeg ikke hadde lagt den inn i bloglovin, for jeg har vel gått glipp av litt. For et nydelig univers du har laget deg (med litt hjelp), det er virkelig deg!

Skriv en ny kommentar