Culottes, vol.deux.

Jeg hadde på meg denne dagen etter at jeg hadde den på meg første gang. En arnie sa da til meg: Celine, ekke du sånn moteblogger, a? Kan ikke gå med samme bukse to dager på rad da! Han sa det riktignok med glimt i øye for å erte meg, men jeg tok meg selv i å tenke over det senere. Shit, tenk om folk tror jeg aldri går i det samme to dager på rad! For det gjør jeg. Ok, kanskje ikke to dager på rad, men heller to ganger per uke. For en stund siden husker dere kanskje at jeg postet en del under termen "two ways to wear"? Det er noe jeg tenker å forstette med. Så her kommer den. Igjen. Culotten jeg akkurat har kjøpt på Zara. Runde to.

...

It's a fact that some people might think that a fashion-blogger never wears something twice, and certainly not the same twice a week. How dull, don't you think? Isn't fashion all about creativity, seeing possibilities in an item, mix and match, crash and burn? At least I think so. Therefore I continue my two ways to wear parade here on Le Blog. Wearing my brand new Culotte two days in a row, just with a little different styling.

 

 

Photo credit: Marie <3

 

 

 

12 kommentarer

mariemurstad

Fornuftig OG fin ..mmm

mariemurstad: haha! Fornuftig er jeg kanskje ikke kjent for. Hahahahaha. Men, takk, vennen! ??

Liker at du har beina plantet på jorden selv om du tar deg sabla godt ut og er moteblogger! :) like it a lot

Du er helt fantastisk flink til å kle deg. Ordentlig flott:) faktisk kanskje den aller flinkeste motebloggeren! men jeg lurer på en ting. Hvor har du kjøpt de helsorte stan smith'ene dine? I Oslo finner jeg de bare i herrestr. Syntes du forresten de er vanlige i størrelsen?

Ha en super kveld:)

Mari: Hei Maria! Wow, for et kompliment!! Nå ble jeg skikkelig glad! :) Jeg har kjøpt dem på Zalando.no. Veldig genialt ettersom du kan be om å få epost dersom de er utsolgt for str din slik at du får beskjed hvis de kommer inn igjen! Håper du finner dem! De er jo så kule. Jeg synes de er ganske normale, bruker vanligvis 37, men tror jeg har disse i 37 1/3 :)

Maria: Takk! Jeg svever jeg også, altså, men synes av og til det er riktig å vise litt flere sider av meg selv. :)

Veldig fint! :) Syns også det er viktig å bruke de samme plaggene om igjen. Dette er noe som har plaget meg med de største motebloggerne, som kjøper en kjole til 5000 kroner, bruker den èn gang på bloggen og selger den noen måneder senere på blogshopen deres. Er ikke hele poenget med å ha en basegarderobe at man skal kunne bruke det med alt?! :)

iselinmathilde: Hvordan andre motebloggere velger å gjøre ting skal ikke jeg legge meg opp i :) Alle og enhver må velge det selv. Jeg for min del har selvfølgelig lyst på de samme tingene som "alle" andre, og jeg unner meg nok mye mer enn jeg burde. Hehe... Men, jeg har også en familie, og et budsjett å forholde meg til. Så en ufrivillig realist, kanskje? Hehe.. I tillegg har jeg nok aldri vært en skikkelig trendslave. Jeg vet hva jeg liker, hva jeg føler meg komfortabel i, og går for det uavhengig av minitrender og andre. Men, påvirket blir jo selvsagt jeg også! :) Ha en super dag! Klem

Perfection!

Det er sant. Det er en fin måte å se det på. Men jeg personlig syns det beste er å ha et plagg man har brukt mange ganger, som du vet ser bra ut. Som er en gammel venn som sier "slapp av, I´ve got your back" :D

Du fikk i alle fall til å style buksa, og hvis du ikke hadde sagt noe om at du brukte den to ganger på en uke, tror jeg ingen hadde tenkt over det. God helg! :D

iselinmathilde: det er veldig snilt sagt! :) Synes det er et veldig spennende tema- hvilken retning hele sirkuset tar! God helg til deg, og tusen takk for at du alltid kommer med så fine kommentarer!:)

Skriv en ny kommentar