Les Culottes et...

Værgudene sto og lo av oss idag. Skikkelig. Som en skikkelig teaser. Fra gårsdagens solstråler til dagens snøfresing i suburbia. Jeg må ærlig innrømme at det tok skikkelig motet fra meg. Helt til jeg bestemte meg for å drite i det og kjøre på med en vårlig fargepalett og altfor tynne culottes. Vinden blåste rett gjennom dem mens jeg så og si måkte av frontruta på bilen, men sta som jeg er var det ikke snakk om å skifte igjen. Nei, fy faen. Nå skal det bli vår.

Jeg har forresten spennende nyheter. Gjett hvem som stikker til Paris under Fashion Week?! Joda. Yours truly. Touchdown Paris den 6.-8.mars for å være med på sirkuset sammen med Line. Tror du jeg gleder meg?! Før den tid er det pressedag hos arniesays, planlegging og gjennomføring av photoshoot på jobb, masse henging med Blå og Oliver, og forhåpentligvis en haug av kaffekopper sammen med venninner. Hvis døgnet bare hadde flere timer... Og litt mindre ruskevær...

...

Oh, my God. How about this weather... Really...? I seriously considered to stay in bed when I saw my car buried in snow this very morning. Instead of spending my day in self-pity, I took a warm shower and decided to spend my day in way too spring-ish Culottes. My way of giving this nonsense of a weather the finger, I guess. And you wanna know another thing? I'm going to Paris one more time this spring. And pretty soon! For Fashion Week with the wonderful Line from Side2. Just the thought of that made me smile all day long, although my legs became ice cold and the windy snow messed up my morning.
17 kommentarer

mariemurstad

Paris. Du er fin! Og blå da. og O.

Stilen din er så utrolig kul. Og snekkerbukser er dødsrått. Jeg trenger dog et lite tips. Jeg er nemlig 183 cm høy... og har kjøpt meg en snekkerbukse. Svart og slim. Kul den og. Men - hva styler jeg den med? Har du noe tips?

mariemurstad: Takk, vennen min. Bare en liten måned igjen til vi to stikker. mmmm!!

Charlotte: Hei Charlotte! Så utrolig hyggelig å høre. Tusen takk :) Så kult at du har kjøpt deg en snekkerbukse. Jeg heier! :) Og så heldig du er som er så høy! Jeg med mine 161cm blir misunnelig av slikt. hehe...

Når det gjelder styling tenker jeg at du egentlig kan bruke den til hva du vil. Synes jo en typ klassisk look med en turtle-neck og penny-loafers kan være veldig kult. Tenker umiddelbart at å kjøre helsort hadde vært kult, evt. en camelfarge? Ellers synes jeg jo også at å vise litt ankler i snekkerbukse er veldig fint, da det gjør plagget litt mer feminint. Er stor fan av Converse eller Stan Smith's, og bare med en enkel tee inni for et mer casual uttrykk :) Hvordan er stilen din ellers? :) Håper jeg gav deg noen tips nå, hvis ikke kan jeg komme med flere!

Ha en fin dag.

Det antrekket der skulle jeg gjerne kopiert rett av! Råfint!

Jeg skal også til Paris samme helga, i bryllup riktig nok, men håper å få sett litt snasen streetstyle! :)

Line Harbak: Hei Line! Så hyggelig- tusen takk! :) Åh, bryllup i Paris høres jo amazing ut. Kos deg masse!:)

Tusen takk for tips! :) Da blir det turtle-neck i morgen og en ny look testes ut fremover :) Gøy med forandring!

Wow!! Du ser rååålekker ut! Nå angrer jeg skikkelig på at jeg ikke kjøpte de culottes'ene hihi :D Kos deg i Parigi!

Lisa: Tusen hjertelig takk! :) Tror den fremdeles henger på Zara! ;)

Charlotte: Så bra!! Det blir sikkert kjempebra! :)

Herlig outfit! Hadde lyst på et par lignende ullculottes fra H&M, men de ble utsolgt foran nesa mi. Men jeg skjønner ikke at noen klarer å gå med en del av leggene bar på vinterstid. Hilsen frossen Finnmarking :p

iselinmathilde: Hehe... Må innrømme at jeg tilbrakte mesteparten av dagen i andre, langt varmere sko (les:UGG's), men skiftet for bilder og møter på jobb! ;)

Aah, smart! Det bruker jeg også gjøre :)

Du er så fin og kul! Herregud, save some for the rest uf us :p

Hanne: Hehe, så snill du er! Tusen takk! :) PS: Du hadde ikke sagt det samme om du hadde sett meg akkurat nå. Koseklær og no make-up! ;)

Tror jeg faktisk ingenting på! Du er så natural beauty <3 :)

Hanne: Takk, snille deg. :) <3

Skriv en ny kommentar