His own little world.

Da jeg var liten hadde jeg et kvadratisk rom. På veggene var det en rosa tapet med skyer og stjerner på. Jeg hadde køyeseng med glitrende klistremerker på, selvlysende stjerner i taket, masse bøker, og en rosa ballkjole med puffermer hengende i skapet. Kommoden min var hvit og sto ved vinduet. Oppå dem sto det et hav av Lykketroll hvis hår ble bleket av solen. Jeg hadde et Barbiehus med heis, en snor jeg brukte som stigbøyler hengende på skrivebordsstolen min mens jeg latet som at selve stolen var en hest, og sikkert femten bamser sittende i sengen min på dagtid. Om kvelden plasserte jeg sikkert fjorten av dem pent på rekke og rad oppå et teppe, mens favorittbamsen min hadde permanent plass i sengen min. Han heter Børsten og har nå permanent plass i Oliver sin seng. 

Ja, det er noe helt eget med barnerom. Og antageligvis husker jeg det som noe helt annerledes enn min mor og far. Når vi skulle innrede Oliver sitt rom var det derfor viktig for oss å tenke på hva vi tror Oliver vil like. Vegg i vegg med vårt soverom, og bak en dør med bokstavene hans på skjuler det seg en liten Oliver-verden. Et hvitt rom med skråtak. Det er ikke stort, men det er hans. Det hele begynte med at Han Fine kom hjem med en Tintin-kalender og seks rammer mens jeg fremdeles var gravid. Vi kuttet og tilpasset de fineste bildene til bilderammene og hang dem opp på den ene veggen hans. Etter dåpen hans flyttet en bokhylle Han Fine har arvet inn sammen med alle eventyr- og sangbøkene hans. Så en kommode, så noen bamser. Før vi visste ordet at det flyttet også Oliver inn. Vi ventet ganske lenge med tanke på at rommet er så nærme vårt, men vi trengte tid- både Oliver og vi. Det måtte føles riktig før han flyttet inn til seg. 

Nå er Oliver litt over ni måneder gammel. Han reiser seg opp i sengen sin, ler og babler. Og han sover inne på sitt eget rom. Føler derfor det er på sin plass å vise dere litt av Oliver sin verden. Den som bare er hans...

...

It's been a little over nine months since my boyfriend and I became parents, and over the past few weeks our little darling's been moving into his own room. A small, white one with his name on the door. It's been such a long time since my last interior post, and I felt it was about time to show you the cutest part of our little house here in suburbia. Oliver's litte world...

 


1: Bokstavene på døren kjøpte vi til dåpen, og fant fort ut at det passer perfekt som dørskilt inn til Oliver's verden.

2: Tintin-bildene er egentlig fra en kaldender og ble et lite DIY-prosjekt i fjor før Oliver ble født.

3: Gyngestolen har jeg arvet etter farmor, som hadde arvet den etter sin mor igjen. Den står ved siden av sengen hans, og vi tar oss alltid tid til litt sang og en nattahistorie  på fanget før han skal sove. Det er kanskje den fineste tiden av døgnet. Røros-pleddet fikk han av tante og onkel til dåpen sin.

4: Spøkelsene fikk Oliver før han ble født av et vennepar. De lyser opp og lager en skikkelig lun stemning.

5: Sjefen selv vinker hei, hei!

6: Eames Elephant har selvfølgelig flyttet opp til Oliver's verden.

7: Mamma har en gul regnjakke, og Oliver har en gul regnjakke. Ved siden av henger settet han reiste hjem fra sykehuset i, ulldressen farmoren hans strikket til han ble født, og Hadelandsdrakten han fikk til dåpen. 

8: Kaninlampen står på døgnet rundt. Han ittter på den mellom sprinklene i sengen sin.

9: Kommoden er hvit, og oppå kommoden bor Oliver-toget.

 


7 kommentarer

åhh, så nydelig!

Ønsker deg en fin uke :)

Madde K.K: Tusen takk. Jeg tror Oliver er enig! :) God uke til deg!:)

Aww, for et fantastisk fint rom til en liten prins :) Jeg er ikke mamma ennå, men blir jo helt baby-syk av alle de nydelige bildene av Oliver hihi :) Kos dere i gyngestolen i kveld!

Lisa: Tusen takk. Bare å skaffe seg en liten en ;) hehe... Det er veldig, veldig hyggelig - og veldig krevende selvfølgelig, men det skal det jo være :)

Det tror jeg så gjerne :) Uff nei, ja, jeg "må skaffe meg" en liten en tror jeg ;) Hihi! Klem til deg og mini

mariemurstad

O. verdens stolteste faddder

mariemurstad: <3 fadder-sol!

Skriv en ny kommentar