Bienvenue.

Snøfnuggene flyr utenfor huset vårt i suburbia. Jeg måker vei bort til bilen uten votter på. Angrer på at jeg dreit i det, men ikke nok til at jeg gidder å løpe 4 meter for å hente dem. Huset er stille. Oliver er levert i barnehagen. Jeg spiser granola med oppkuttet banan mens jeg ser på snøen. Åpner mail, leser, ser på snøen, åpner et word-dokument, skribler, ser på snøen, finner frem day-planneren min, noterer, synkroniserer kalenderen min, lader iPhonen, ser på snøen, pakker sammen, grøsser ved tanken på snøen, driter i votter en gang til, kjører til Oslo. 

Edith Piaf kvitrer over anlegget. Hun er en av mine favoritter, og til og med hendene mine blir varme når Hymne l'amour fyller rommet. Jeg er fremme på kontoret - i disse dager bedre kjent som Arnie's Bistro. Showrommet vi viser arniesays' AW15 fra. Showrommet vi har gjort om til en fransk bistro. Showrommet som huser hele høstens utrolige kolleksjon jeg skal vise dere ved en annen anledning. Enn så lenge får dere en smakebit av Arnie's Bistro. Min arbeidsplass og andre hjem. Hvor sykt fantastisk er det ikke?!

...

I'm bold enough to state the soon to be obvious. arniesays has the most incredible showroom there is when showing our AW15-collection. We have turned it into a French Bistro. Actually, I don't bother to say much more than that. Just take a look at this!

Ps: I'll definitely show you the collection as well, at a later point, but for now I wanted you to see my amazing work space and second home. 

  

2 kommentarer

Flott! Vil bare si at bloggen din er en favoritt!

Jeg er også veldig fan av Arniesays :)

Nyt dagen;)))

Marit: Hei Marit! Så utrolig hyggelig av deg! Det gjør meg glad. Og litt ekstra glad blir jeg jo når du liker arniesays! Du bør glede deg ordentlig til vårens kolleksjon, for ikke å snakke om alt som kommer til høsten!! :)

Skriv en ny kommentar