Grey scale.

God aften! 

Livet som Arnie-jente er helt ok, for å si det mildt. Min forkjærlighet for god basic, oversized snitt, myke kvaliteter og rene farger kommer til sin fulle rett. Idag gikk jeg for grått. Teddy-tekstur og grått. Med en dæsj av blek rosa, tykk eyeliner og nude lepper. Åja, og når vi først er inne på Arniesays, som jo er min nye arbeisplass, så tenkte jeg å fortelle dere litt mer om akkurat det. Jeg er helt fersk i en stilling som også er ny. Jeg har egentlig ingen tittel, men føler web-koordinator, konseptutvikler og tekstforfatter grovt dekker mine daglige gjøremål. Vi er en liten gjeng som trives med mange baller i luften. Vi flyter ofte inn i hverandre, og vi bidrar der det trengs uten å tråkke hverandre på føttene. Vi er lokalisert i verdens hyggeligste lokaler på Majorstuen, i forbindelse med butikken Story i Professor Dahls gate. Dette er Arnie's Home. Og nå også til dels mitt. Nå går vi en hektisk innsalgsperiode i møte, samt pressedag, nye og spennende prosjekter, og selvfølgelig fantastiske vårnyheter i butikk! Stay tuned - dere kommer til å høre langt mer om jobbhverdagen min. Jeg lover.

 

...

 

So. As you probably already know, I'm an Arnie-girl now. And a proud one, that is. Comfy everyday wear with a delicate twist is just up my alley, for sure, and I simply love to see my wardrobe filled up with Arniesays-favourites. I haven't told you too much about my new job yet, simply because I need to adjust and find my place. My work description is kind of floating, with several areas to be involved in. Just the way I like it. And while I'm getting used to my new everyday life, I find myself in love with every step on the road. All dressed in Arniesays, of course.

 
 

pants & sweater from Arniesays · sneakers from Adidas Stan Smith · bag from Ecco · ear piece from Lola's Love

 

Photocredit: Line

 

 

 


14 kommentarer

Du er rett og slett min favorittblogger, du slår til og med Camilla Pihl!

Maria: Wow, DET tar jeg virkelig som et kopliment! Tusen, tusen takk :)

Så fantastisk flott du ser ut (again!), Celine! Jeg ville bare fortelle deg at du har en utrolig inspirerende og koselig blogg, jeg scroller opp og ned, fram og tilbake og storkoser meg med inleggene dine :) Happy onsdag til deg og den lille familien din :)

Lisa: tusen hjertelig takk. Denne kommentaren gjorde dagen min komplett! :)

christi elin

Så mykt og fint! Herlige farger og veska var supersøt :)

christi elin: Ja, er den ikke fin? :) Fra Ecco.

Heia!

Så flott du er! Herlig antrekk og inspirerende blogg:-) Vet du hvor i Oslo genseren og vesken selges? MÅ HA;-)

Therese: Hei! :) Tusen takk! Du, nå skal du få en gledelig nyhet. Genseren er fra arniesays og henger i disse dager til rabattert pris hos Tatler i Bogstadveien!! :) Vesken fikk jeg i gave, men skal finne ut hvor de finnes <3

Supert! Da blir det en tur til Tatler i morgen!!! Takk for raskt svar:-)

Therese: Så bra! Du får hilse fra meg ;)

Sykt digg genser og nydelig farge på veska :) Arnie Says er jo helt fantastisk!

iselinmathilde: ikke sant? Føler meg ekstremt heldig som får jobbe med arniesays- elsker jo merket, og synes det er veldig hyggelig å høre at dere også liker det!

Skriv en ny kommentar