For the love of leo...

Det er noe som har slått meg de siste dagene. Gleden over at permisjonsdagene er over. Misforstå meg rett, jeg elsket å bli kjent med, og tilbringe hver eneste dag sammen med Oliver, og jeg savner han så mye at både bakgrunnsbilder, skjermsparere og mobilen generelt er stappfull at det lille smilet hans. MEN, og her kommer et stort men - følelsen av å være inspirert til å kle seg for og dra på jobb er umåtelig deilig å kjenne på igjen. Når sant skal sies har jeg tilbakt altfor mange dager i koseklær og UGG's de siste 8 månedene. Nå er jeg tilbake. For å markere nyoppdagelsen av igjen og elske klær fant jeg frem en old but good favourite idag. Leo-fusken min. Sammen med skinn, quilt og croco fra Leo Wulff nyter jeg at solen har vist seg frem og et par timer overtid på jobb idag. 

 

...

 

Those of you who have been in maternity leave know this. It's easy to loose the inner fashionista when you have a mini. Truth be told, I've been very comfortable in my chill-out uniform, and the only thing I've been spicing up with is Converse instead of my beloved UGG's. But over the past few days it's been a change. Somehow I've managed to wake up from my leave-coma and put myself right back on the horse, as they say. It's suddenly fun to put together an outfit again. Celebrating this awakening with an old Leo-friend together with a new one, and with leather and quilt on the top of it all. Ahhh... Spicy!


 
 

leo jacket and loafers from H&M · leather pants from Gestuz · jewelry from Lola's Love · rings from Tom Wood · singlet from American Apparel · sweater from Arnie Says ·  bag from Leo Wulff

 

Photocred: Marie

7 kommentarer

Da jeg leste teksten ble jeg litt satt ut, for du sier omtrent rett ut at å kle seg for jobb er bedre enn å være hjemme med sønnen din (selv om jeg tror at det ikke er det du mener). Den engelske oversettelsen var mye bedre formulert :) Jeg forstår for øvrig godt hva du mener, "mammauniformen" blir litt kjedelig i lengden, selv om den er veldig behagelig :)

Kamilla: hei Kamilla. Jeg synes det er utrolig leit at du leste det jeg skrev på den måten, det blir jeg faktisk veldig lei meg for. Det er som du også sier, isåfall dårlig formulert av meg. Jeg synes imidlertid det er synd at en skal måtte tenke så nøye gjennom noe så enkelt som å være inspirert til å finne kreative løsninger i min egen garderobe, hvilket var det eneste innlegget egentlig handlet om. At det skal knyttes opp mot hvor glad jeg er i å tilbringe tid med sønnen min synes jeg er trist. Jeg tenkte faktisk nøye gjennom hvordan jeg skulle få sagt det uten å få rettet en pekefinger min vei. :)

inspirerende! Noe av det som gjør bloggen din så fin er kombinasjonen av din teft for mote og interiør og de personlige tekstene. Det er så bra at man kan være opptatt av egenutvikling og mote samtidig som man er mamma. Det ene utelukker så absolutt ikke det andre. Kjærligheten til sønnen din sees så tydelig i det du skriver. Jeg blir inspirert av at du synes å ha beholdt mye av deg selv og ikke bare er mamma. Mange mister liksom seg selv og fokuserer kun på barna sine. Det må være lov til å holde en balanse. Ønsker deg en topp søndag! Klem

Line: Tusen hjertelig takk, Line. Det du skriver her er akkurat det jeg ønsker å si, dog sikkert litt klønete innimellom. hehe... Jeg setter uansett veldig stor pris på alt du skriver. Tusen takk for det :)

Kjære deg. Du er så god varm tilstedeværende mamma for Oliver, itillegg til at du fortsatt er Celine som ikke bare er mamma, det er kunst. Er så utrolig stolt av deg, på alle mulige måter. <3

mm.: Tusen, tusen takk. <3 Betyr så mye at slike ord kommer fra deg.

Var ikke meningen at du skulle bli lei deg - jeg ville bare si at det framsto slik utifra det du skrev. Men jeg trodde som sagt at du ikke mente det slik! Kanskje det var jeg som mistolket teksten, ikke vet jeg :)

Så klart utelukker ikke det ene det andre, som noen skriver over. Det vet jeg alt om selv; er tobarnsmamma i samme bransje, og det er så gøy å kle seg i "ordentlige" klær igjen etter lang permisjon med jeans og t-skjorte HVER eneste dag...!

Skriv en ny kommentar