THE sweater.

Noen dager på overtid, men sånn er det når migrene og forkjølelse får herje i romjulen. Sånn er det vel egentlig ikke bare i romjulen, men i hverdagen generelt. Jeg har iallefall kommet meg ut av det som kan anses som en liten koma, og er nå klar for å gripe an det nye året! Tilbake til poenget. Jeg lovet dere en nærmere titt på innholdet i en viss orange pose jeg bar på her om dagen.

Den kom ikke hjem til oss før gjestene ankom på julaften. Han Fine hadde gitt en orange eske i en orange pose til lillebroren min i forkant. Den ville røpet for mye. Da gjestene var på plass var det imidlertid ingen tvil om hvem den orange gaven var til. Det var heller ikke noe spørsmål hvem den var fra. Han Fine har tydeligvis funnet seg en ny favorittbutikk på gavefronten, til min største begeistring. Det hele startet rett etter at Oliver ble født. I forkant hadde jeg proklamert at det i alle høyeste grad var på plass med en push-gift etter fødselen. Let's face it - det gjør så innihelvete vondt at en oppmerksomhet for strevet bare skulle mangle. Lite visste jeg da om min kjæres evne til å tenke utenfor både blomsterbuketter og sjokoladeesker. En dag kom han nemlig hjem med en orange pose med en orange eske oppi. Det var en langt over gjennomsnittet bra push-gift. Mitt første silkeskjerf fra evig klassiske Hermès. Blått- og hvitstripete. Jeg var, og er fremdeles i ekstase over hvor fint jeg synes det er. 

Før denne julen stilte han aldri spørsmålet om hva jeg ønsket meg. Når jeg spurte om han visste hva han skulle kjøpe, svarte han "en kilo reker fra fiskebilen." Jeg sa han ikke skulle tulle. "Du elsker jo sjømat," svarte han så. Jeg var imidlertid aldri bekymret. Ikke bare er Han Fine verdens flinkeste til å ha med små hverdagsoverraskelser som blomster hjem til meg, han har også en helt rå smak, og kjenner meg ekstremt godt. Denne julen valgte Han Fine å overgå seg selv på gavefronten, i form av kombinert jul- og bursdagspresang. Å, ja. Jeg har forresten bursdag på tirsdag, så da fikk jeg sneket inn det også. Han gikk all in og tok pusten fra meg med 100% lamaull fra the one and only, Hermés. How very Parisian, indeed.

 

...

 

After a few days under the weather I finally got back on track today. That migraine is a bitch. Before I took a little nap from the world I promised you a closer look on what's inside a certain orange bag. What can I say, you guys. My boyfriend went all in and placed the most beautiful thing ever made under the Christmas tree. Not only is it in a quality I can't even describe, it also slides right into the Parisian recipe, which he of course mentioned when I opened it. Therefore I took a little trip to Paris in our livingroom today. With my birthday only a few days away, yeah I just had to mention it, I rock away with my oh so classic love signed Hermès... 

 


 

 jeans from Acne · sweater from Hermès · bracelet from Trois Petit Points · pumps from Saint Laurent · the book was a gift from my best Marie · the Paris-toy belonges to Oliver and was a Christmas present from us to him.

10 kommentarer

Utrolig stilig genser og ikke minst skoene!

Ønsker deg et fortsatt godt nyttår!

Madde K.K: Ja, er den ikke fantastisk? :D Og skoene. En skikkelig klassiker. Godt nyttår til deg :)

Fantastisk! Han er bra fin Han Fine. Minner om Hun Fine her i huset :-)

Men; hvor har dere kjøpt Paris-leken til Oliver? Helt nydelig den også!

Maria: Ja, han er innmari bra!! :) Paris-settet har vi bestilt fra http://www.nord-design.no/ . Ypperlig side. :)

Christi Elin

Ah, perfekt antrekk! Er det noen jeg skulle stjålet garderoben til så må det nok være deg. ;) Godt nytt år!

Christi Elin: Så hyggelig sagt! :) Tusen takk, og godt nyttår!!

Anders: Hjertelig takk :)

Wow, så heldig du er! Utrolig fin :) Elsk på buksa og skoene også.

Iselin Mathilde: Ja, føler meg veldig heldig <3

Skriv en ny kommentar