Knitted...

Klokken er plutselig 0730 uten at Oliver har gitt en lyd fra seg. Uten at jeg husker det har jeg flyttet han over fra sin seng til vår. Han ligger i midten og lukter sånn som bare han lukter. Jeg kryper helt inntil han og i et par minutter ligger vi akkurat sånn. Så våkner han. Han er i et fantastisk godt humør. Spiser litt grøt, får på seg julegenser og bobledress. Lue og votter. Vi kjører til barnehagen mens han gurgler i baksetet. I barnehagen har de tent lys. De smiler når vi kommer og Oliver smiler tilbake. Jeg føler meg rolig og trygg når jeg sier hadet og vender nesen hjemover igjen. En varm dusj, en kaffe, og fem klesskift senere skal jeg til Oslo og julelunsj med Arnie Says-gjengen. Før jeg reiser drar jeg Han Fine med meg ut i snøen. Noe motvillig, må jeg si. Han visste ikke at kaffepausen når han har hjemmekontor automatisk ble byttet ut med frosne fingre og outfit-bilder. Jeg insisterer og sier det er så dårlig med lys om dagen. Han blir med. Trekker på seg boblejakke og lue. Jeg niholder meg fast i armen hans da jeg holder på å tryne. For fjerde gang. Han ler og spør om jeg virkelig skal ha på meg de skoene der. 

"Ja," svarer jeg mens jeg vrikker foten. 

Han rister på hodet. Tar bilder. Sier at jeg skal kose meg og at vi ses etterpå. Så kjører jeg til Oslo. Mine nye kolleger er allerede på plass når jeg kommer. Måtte selvfølgelig svinge innom Bogstadveien for å kjøpe ferdig julegavene. Ble ikke ferdig, bare nesten. Lunsjen er alt du kan tenke deg, og litt til. Skikkelig julete og delikat. Før jeg vet ordet av det sitter jeg og hører på julemusikk i bilen igjen. Plukker opp Han Fine, kjører opp i barnehagen. Er selvfølgelig de siste foreldrene som er på plass. Får dårlig samvittighet, men den går bort når Oliver smiler bredt til oss. Etter grøt, kaffe, pepperkaker og sang kjører vi hjem. Oliver sovner i bilen. Sover fremdeles etter at bobledress og lue er av. Sover en halvtime på sofaen. Så våkner han. Fremdeles i et strålende humør. Vi leker litt. Jeg går på butikken mens Han Fine og Oliver skifter til pysj og spiser kveldsmat. Klokken 1915 sover han. 

Foten gjør ikke vondt lenger. Middagen er snart servert. Modern Family tikker og går fra Netflix. Peisen skal fyres opp i. Nå er det juleferie.

...

 

Well, hello holidays! My day has been quite a ride, with everything from gift shopping, Christmas lunch with my new colleagues, a holiday get together at Oliver's kinder garden, and a stilettos on the ice situation on the menu. I begin to get a sense of what's to come in 2015, with logistics, way too much to do, and bad conscience mixed with the thrill of going to work and have two arms at a time, for once. Now, as our little santa's falling asleep, my boyfriend an I will enjoy a good dinner and some episodes of Modern Family before I go on with my Christmas preparations. Tonight it's all about baking! 2 kommentarer

Utrolig fint antrekk :)

iselinmathilde: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar