Dear wardrobe santa.

All I want for Christmas. Hvis jeg plutselig vinner masse spenn i Flaxlodd-kalenderen min. Kanskje ikke den mest kreative listen, men bestående av absolutte must-haves i min garderobe - enten det er noe jeg har fra før og har slitt ut, eller noe jeg ikke klarer å glemme.

Velocite-jakken har vært på ønskelisten i mange, mange år nå - den står der selvfølgelig fremdeles. Perfeksjon av en jakke. Måtte også sette opp nye Stan Smith på lista. Mine fra i våres går snart i oppløsning. Går for de med grønt next time, for variasjonens skyld. Alle som kjenner meg vet at jeg har verdens største soft-spot for overalls. Denne kobinasjonen fra Zara er noe av det fineste jeg har sett på lenge. Gucci-vesken har jeg postet før, men jeg klarer da simpelthen ikke å glemme den. Den snakker vel i grunn for seg selv, eller hva? Og så snakker vi Teddy. Fra Arnie Says. Har den i hvit. Hadde dødd for en i svart også. Det er jakken jeg slenger på meg til absolutt alt. Og sist, men ikke minst crusher jeg på jeansen fra Frame om dagen. Har foreløpig ingen Frame-jeans, så spørs om ikke samlingen må få selskap av Le Garcon asap.

...

 

Every year my mom gets me this Flax-calender for Christmas, and every year I think I'm going to win. I do sometimes. Like 50 NOK. Most surtanly won't win the big price this year either, but if I do I wanna spree on these items, for sure! A mix between favourites I alredy have but has worn out, something I've been wanting for years but can't afford, and something brand new to expand my wardrobe with. Did anyone say Merry Christmas?!


 

Acne, Velocite shearling jacket - Adidas Stan Smith - Zara, overalls & sweater - Gucci, Jackie flap bag - Arnie Says, Teddy coat - Frame Denim, Le Garcon jeans

 

 

 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar