Monday News.

Desember har såvidt begynt å gjøre sitt for julestemningen her hjemme. Han Fine og jeg henger opp lys og tenner Kongerøkelse. Oliver ble 7 måneder igår, og markerte det hele ved å krabbe litt for første gang. Jeg kjøper kakebokser, ingredienser, spør om vi kan spise grøt til middag og drar på julebord. Med den nye jobben min. Den 5.januar begynner jeg nemlig i ny jobb, og jeg har gledet meg sånn til å fortelle dere om den. Den 5.januar blir jeg en del av gjengen hos Arnie Says og Tatler. Ikke bare er jeg en stor Arnie-fan fra før, nå skal jeg også få jobbe med en norsk merkevare jeg virkelig liker! Jeg skal gjøre alt mulig fra sosiale medier og konseptutvikling, sikkert hjelpe til litt under innsalget, avlaste der det trengs, og få mange nye kolleger. Jeg håper selvfølgelig dere vil ta følge med meg inn i en ny hverdag, hvor hjemmetilværelsen med verdens beste gutt blir byttet ut med pendling, voksenprat og masse, masse jobb. Herlighet, som jeg gleder meg!

...

I've kept it as a secret the past weeks, but today the secret's out. My maternity leave is coming to and end, and I will kickstart 2015 with a brand new job. One month from now I'll be joining the great team of Arnie Says and Tatler in Oslo. I hope you will stay tuned for exciting updates from my everyday work life when the new year starts - I'm really looking forward to sharing it with you guys! 

 

 badge-semi-rosabadge-semi-green

5 kommentarer

Gratulerer med jobb og livet generelt, Celine! Her jeg sitter i Korea er det ekstra hyggelig å lese om "bondelandet" og norsk julestemning. Gir høy-konsentrert hjemlegsel, men det kan jeg leve med. Håper resten av desember blir strålende!

Hei flotte deg! Så hyggelig å høre fra deg :) Og så spennende med Korea. Har sykt lyst på en tur dit selv. hehe... Håper du får en fantastisk desember og at du har det bra.

Stolt av deg!! <3 <3 og Oliver :)

Tusen takk, kjære deg :)

Skriv en ny kommentar