A little Friday DIY

Er det én ting jeg har gledet meg til siden jeg var liten er det å skulle ha julaften hjemme hos meg. I huset jeg alltid har drømt om. Sammen med familien. I år skjer det. Julaften skal tilbringes hjemme hos Han Fine, Oliver og meg. Planleggingen av årets julebord er derfor allerede i gang, og forberedelsene starter med en aldri så liten DIY. Ideen fikk jeg av Fjellby, som jeg også fikk kjøpt de små trærne av. Det vil med andre ord egentlig si at det er hun som gjorde grovarbeidet, mens jeg holdt noen flasker under varmt vann for å løsne etikettene før jeg klippet ut trærne og festet dem på. Superenkelt, og fantastisk fint - eller hva? Og nå som deler av årets julebord er under arbeid, kan jeg gå videre til å planlegge resten.

...

I love what we Norwegians call "Julebrus". It's something too sweet and awesome. I'm the kind of girl that still drinks this instead of alcohol when Christmas eve arrives. This year my boyfriend and I am hosting Christmas eve for our families, and with that comes preparations out of a new dimension. I'v been dreaming of this day forever - the day I set my first Christmas table in my own house. Maybe a bit too housewife to admit for a fashion blogger, but what the hell. I love it!

 

Juletrærne har jeg kjøpt av Fjellby og klistret på den desidert beste julebrusen som finnes - fra Hamar Lillehammer Bryggeri. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar