THE COLLEGE & THE FURRY FRIEND

Lørdag. Litt egentid på beautyfronten mens Marie& Christian triller Oliver rundt i Oslo. Når vipper er lagt og jeg nesten føler meg litt fyllesyk etter å ha ligget med lukkede øyne i 120 minutter treffer jeg dem ved Eger. Oliver sitter i en stol og får mat. Marie sin mat står urørt, hun har ikke hatt tid til å spise, men hun smiler fra øre til øre når jeg kommer. De har kost seg så sinnsykt!

Han Fine møter oss mens vi sitter på Steam med en kaffe i godt selskap med Janka og familien. Babyboom på en lørdag. På Eger i Oslo. Han Fine og jeg rusler rundt. Kjøper noen julegaver, spiser en god lunsj. Jeg har funnet frem et par gamle bukser fra Zara. Stoffet er så tynt at det blåser rett gjennom dem. Jeg fryser og pakker jakka ekstra godt rundt meg. Tenker på at jeg bare for noen år siden, pre Han Fine, sikkert ville dinga rundt i Oslo kvelden i forveien, i et eller annet outfit det blåste enda mer gjennom - med neglesprett presset ned i stiletthæler. Jeg ser på dagens skovalg. Sneakers. Helt bevisst. Synes ikke det ser så bra ut med killer-heels på trilletur. Synes derimot det er helt innafor med bukser det blåser gjennom og en pels som bare Pariserne ville godkjent. Vintage, selvfølgelig.

...

Yesreday I took my little family for a swing in the city. Good lunch, some Christmas presents, a beauty session and good friends. Cold as ice,  but oh so nice! Kept my outfit pretty casual - way too thin pants, a cozy college and a vintage fur.

 

photo's: Marie

4 kommentarer

Elsksmelsk på kombo'en <3 Høres ut som en superkoselig lørdag :)

Det var en super lørdag! :) Og tusen takk. Deilig å omtrent kunne gå ut døra i pysj uten å føle seg shabby ;)

Skriv en ny kommentar