BLUE JEANS. WHITE SHIRT.

 

Jakten på den perfekte, blå jeansen kan vare en livstid. Jeg har imidlertid funnet min nå, i en alder av 28 år. Jeg skal ikke skryte på meg en altfor vanskelig jeans-fasong sånn i utgangspunktet, men det å finne en passform og vask med det lille ekstra er ikke enkelt.

Jeg har altså funnet min. Med det lille ekstra og hele opplegget. Den er fra Made in Heaven. Modellen heter Paris, noe som i tillegg passer meg helt perfekt. Paris har jo, som dere garantert vet by now, en helt spesiell plass i hjertet mitt. Det dere kanskje ikke visste er at jeg ikke hadde vært i Paris før jeg traff Han Fine. For 5,5 år siden. Vi hørte på Edith Piaf i den knøttlille leiligheten hans i Gamlebyen. Jeg sa noe om at fransk må være det peneste språket i verden. Han spurte om jeg hadde vært der. Jeg svarte nei. At jeg sparte den byen til noe helt spesielt. At det ikke var en by jeg bare ville dra til for å ha vært der. Jeg ville oppleve den sammen med en jeg brydde meg om. Han spurte om vi skulle dra.

Vi hadde bare datet i noen uker før vi dro. Til Paris. The city of lights. Byen som etter bare noen timer ble den vakreste byen jeg hadde sett. Med atmosfæren som ene og alene finnes der. En by hvor du kan spise "Pain au Chocolat" til frokost, mens du drikker altfor mye kaffe og tar en røyk samtidig i, uten dårlig samvittighet. Byen som oppfant den ujålete looken med jeans, en hvit skjorte og pumps. Gjerne med en vintage pelsjakke over skuldrene og med bustete hår som eneste tilbehør. Byen som ser fantastisk ut i all slags vær, til alle årstider, og til alle døgnets tider. Byen Han Fine tok meg med til. Bare noen uker etter at vi hadde begynt å date. Byen vi så soloppgangen i, fra Sacré-Coeur, den siste dagen vi var der - etter å ha døgna mens vi drakk vin, røkyket altfor mange sigaretter, så på sjakk og bestilte room-service. Byen jeg helst må besøke to ganger i året. Byen Han Fine og jeg aller helst reiser til når vi skal dra noe sted. Byen som er litt vår fordi den betyr så mye for oss begge to. Paris.

Etter å ha elsket hverandre, og Paris, i over 5,5 år fant jeg altså min nye favorittjeans. Blå med navnet Paris. For snart 7 måneder siden fikk vi en ny en å elske. Un petit garçon, hvis navn selvfølgelig kan uttales på fransk (hvis du adder en i). Oliver.

Tre bokstaver brodert for hånd på en blå jeans med navnet Paris.

CLO. Tre bokstaver hvor to av de tilhører de to som betyr aller, aller mest for meg.

...

 As many of you probably know by now, Paris is my absolut favourite city. When I found a jeans with that very name, by MiH, I took a trip down memory lane. 5,5 years ago I met the love of my life. Him and I went to Paris together after only a few weeks of dating. I had never been there before, but knew I would love it befor we even got on the plane. I was right. Ever since that, we've tried to visit The city of lights at least once a year. This year has been an exception. Naturally, since we got a brand new person to love into our lives almost seven months ago. Our little boy, Oliver. 

So when I found my new favourite jeans who's name is Paris, I decided to kind of dedicate it to my petite famille. Three letters. Hand monogrammed. CLO. 

 

hand monogrammed jeans form MiH jeans · shirt from Tom Wood · loafers form The Last Conspiracy

11 kommentarer

v a k k e r t ! Fikk lyst til å sette meg på første fly til Paris. Og fin buksa da;)

:) Tusen takk, kjære deg! Og ja. Alltid keen på å dra til Paris!!

Dritfin! Er den normal i størrelsen? Holder på å bli gal, finner ikke bukse i Ålesund og liker å prøve først :)

Den er ganske normal, men heller kanskje litt mot å være stor i str. hvis en skal si en retning. hehe... Håper du har det kjempefint i Ålesund, bortsett fra buksejakten da ;)

Ååå, nå fikk du meg nesten til å felle en liten tåre. Så vakkert! Tror sjeldent på love stories, men den her var for ekte til å ikke være sann <3

Så enkelt, men alltid like fint!

Den er helt sann! Er egentlig ikke den største romantikeren selv, men har heldigvis funnet en som setter pris på de små tingene, og ikke minst vet akkurat hva som får meg til å smile litt ekstra :)

Tusen takk! :)

mariemurstad

Faddersol breakdown.
<3 dere ass. Paris

Du skriver så bra, Celine. Presist og enkelt, men likevel sart og vakkert!

Tusen hjertelig takk, Nina. Håper alt er bra med deg :)

Skriv en ny kommentar