ALL OF ME.

Det er høst. Det blåser og jeg tar på meg sko uten strømper og angrer, men gidder ikke snu. Det er for sent. Jeg må forte meg. Det hjelper lite at jeg har hull i jeansen. Det som skulle bli et diskret og såkalt kult hull ved kneet ble til voldtekt med saks. Hullet ble så svært. Du ser det jo selv. Jeg burde gått tilbake å tatt på meg en annen jeans, men gidder ikke snu. Det er for sent.

Jeg slenger meg, som alltid, i bilen. Skal til Oslo. Kobler opp telefonen via bluetooth. Den kobler seg av når jeg putter i laderen. Jeg kobler den på igjen for å ringe. Ringer. Ringer litt til. Snakker ferdig. Setter på musikk. Hører på cheesy ballader og synes det er helt innafor. Blir forelska i Han Fine på nytt når jeg hører på John Legend's All of me. Trykker på repeat. Hører på den en gang til. Det kribler i magen og jeg glemmer kalde føtter i tynne sko. Glemmer hullete jeans jeg angrer på at jeg klippet i. Glemmer vinden og synes plutselig det er innmari fint at det snør litt.

Åja. Forresten. Jeg er en sånn som ikke bare kan bli sykt nostalgisk og kobler alle favorittsangene mine opp mot hendelser og følelser. Jeg kan også høre på de jeg virkelig liker om og om og om igjen, og skifte humør i løpet av 3 minutter hvis rett låt treffer. Hele meg.

jeans from H&M · knit from Twist&Tango · cap from Lindex · shoes from 3.1 Phillip Lim

 

Photo's: Marie <3

2 kommentarer

Hei,

Jeg e l s k e r bloggen din!

Jeg er helt lik når det kommer til musikk! Det er veldig fint og veldig rart på samme tid.

Jeg tenkte bare jeg skulle si ifra om at jeg har hatt problemer med å komme inn på bloggen de siste to ukene. Det ser ut til at den er nede i ny og ne, uten at den er det hos deg? Så at du postet på instagram at du hadde postet dette innlegget, men akkurat da fikk jeg bare beskjed om at bloggen ikke kunne åpnes.

Christina

Hei Christina!

Tusen takk for kjempehyggelig kommentar, det gjør meg veldig glad at du liker bloggen.

Og tusen takk for at du sier ifra. Jeg er veldig klar over problemet og driver derfor å skal skifte database osv nå om dagen, det tar bare litt tid å finne riktig løsning. hehe...

Håper du fortsetter å prøve, så skal jeg gjøre mitt for at den snart ikke detter ned hver eneste dag ;)

Celine

Skriv en ny kommentar