BLOGGERS INN

I Oslo finnes det en hemmelighet. Den ligger på Vulkan. Inne på Scandic-hotellet. Hemmeligheten heter Bloggers Inn og er et hotellrom.

Når du ikke lenger bor i Oslo skal jeg love deg at nettopp slike hemmeligheter kommer svært godt med når du skal til Oslo for å blogge om bøker, opplevelser, antrekk og kjærlighet. Når du ikke lenger bor i Oslo, og er så og si allergisk mot shabby hoteller med vegg-til-vegg-tepper, er det beyond befriende at hemmeligheten på Vulkan finnes.

Jeg skrev noen ord om hva vi skulle. Han Fine og jeg. Fortalte om en boklansering. Om livet utenfor byen. Om savnet etter bare å være oss to bittelitt. Jeg skrev om hvorfor Han Fine, bloggen og jeg skulle til Oslo. Svaret var heldigvis positivt, og forrige fredag sjekket vi, som du kanskje vet, inn på Bloggers Inn Scandic Vulkan.

Rommet lå i 7.etasje med utsikt over Kuba-parken. Oslo brettet seg utover de store vindusflatene fra det lyse rommet. Ikke noe vegg-til-vegg-teppe. Ikke noe bråk. Ikke noe tull. Bare Oslo, Han Fine og jeg. Myke dyner, Mac'en i senga, fullt minnekort, ulest bok, god stemning og barnefri. Hotellfrokost, sol, varm kaffe & Oslo. Just perfect.

 

 

 

Hvis du også vil sjekke inn på Bloggers Inn klikker du bare her!

2 kommentarer

Hvor er smykket fra? Så fint!

Smykket er fra Efva Attling. Ringene som du såvidt ser på bordet er fra Tom Wood! :)

Skriv en ny kommentar