BLACK & WHITE

I Oslo var været grått uten at det var kaldt. Jeg kjørte inn til byen som fremdeles føles som min, parkerte i et parkeringshus ved Vulkan, tok med meg bag'en min og sjekket inn på Scandic Vulkan's Bloggers Inn. Oppe på rommet vrengte jeg av meg lag-på-lag med Cashmere og ull og la en tykk eyeliner mens jeg så ned på Kubaparken. Fikk noen sms'er, svarte på noen. Rakk ikke ta stilling til noen av halvveisavtalene mine. Tuslet inn til sentrum og fikk angst av folkemengden på Karl Johan. Følte meg plutselig som en turist i min egen by. Skuldrene mine ble dyttet fra side til side mens fuskepelsen min ble småvåt av duskregnet som plutselig kom.

Marie smiler når jeg kommer. Vi er allerede litt forsinket, men det gjør ikke noe. Etter å ha funnet igjen en glemt nøkkel, tatt en kaffe, knipsa noen outfit og skravla litt slang vi oss i en taxi. Forsinket og blide parkerer vi rett utenfor døren til Plah. Bytter avdeling fordi vi vil ha tapas istedenfor A la Carte. Smiler til servitøren med Rieslingen. Den er tørr og det er digg. Etter mat, etter vin, etter planlegging av Paris, etter å ha lettet på hjertet kaster vi oss inn i en taxi igjen. Freser ned til andre siden av byen. Cappelens Forslag. Youngstorget. Møter Han Fine. Møter andre venner. Møter hovedpersonen. Hans lansering vi er der for. Kompisen som har gir ut sin andre bok. Den står linet opp bak disken med hard typo og krappe bølger. Krø. Det kjøpes bøker og plakater. Drikkes vin. Øl. Spilles lange synth-sekvenser.

Kvelden rundes av på No.19. Oslos beste drinker. Jeg skifter sko. Drikker Midnight Sun. Går sammen med Han Fine gjennom byen, til hotellet vi skal bo på. Savner Oliver. Pakker meg inn i en kritthvit dyne mens jeg ser på gatelysene ved Kubaparken. Sovner og tenker at dette har vært en sykt fint dag.

leather pants & boots from Gestuz · top form H&M ·  rings from Tom Wood

Photo's: Marie <3 

10 kommentarer

Wow, elkser antrekket, spesielt den hvite toppen men den korte booben din!!

Looking good!
Liker skrivestilen din - lett og fin å lese :-)

for en kveld og for en gave <3

Tusen takk! Veldig happy med den toppen :) Og bob'en ;)

Tusen takk. Blir alltid veldig glad for slike komplimenter :)

Kun det beste for deg, baby!

Du skriver så fint.
Det gjør meg glad.

Tusen hjertelig takk :) At du synes det gjør meg glad!

Utrolig fint antrekk! Enig med de over, du skriver så fint og tar så fine bilder, jeg blir alltid i godt humør når jeg titter innom bloggen din.

Tusen takk! Alle de fantastisk hyggelige kommentarene gjør at jeg gleder meg til å blogge, hver eneste dag :)

Skriv en ny kommentar