11 SECRETS

Det går en liten bølge av dette om dagen, og siden jeg synes det er innmari moro å lese andres henneligheter prøver jeg meg like greit på noen selv. Ok, så er det kanskje ikke hemmeligheter, men iallefall en aldri så liten liste over trivielle ting du muligens ikke visste om undertegnede.

1. Hele meg går i opp og ned - på godt og vondt. Jeg er utadvent og introvert, care-face og sårbar, selvsikker og usikker, blid og sur, uovervinnelig og unnskyld-at-jeg-er-til, sta og medgjørlig. I tillegg er jeg ufattelig værsyk. Alt om hverandre og hele tiden.

2. Jeg fungerer ikke uten Cola Zero og gruer meg til Oliver blir så stor at jeg ikke åpenlyst kan drikke det foran han uten at han biter seg merke i det. Da må jeg på rehab - det funker jo ikke å skulle lære han til å drikke kjipt vann når mamma bøtter nedpå med svarte bobler...

3. Praksis er min læremetode. Jeg er svært rastløs, klarer ikke pugge meg til ting og er så og si tallblind. Matte finnes bare ikke logisk for meg. Da jeg gikk på barneskolen fikk jeg en Polkagris for hvert mattestykke jeg klarte når jeg gjorde lekser. Det var på det nivået, og har vel egentlig ikke blitt noe bedre nå.

4. Som liten gråt jeg hver gang jeg skulle hjem fra farmoren min fordi jeg var redd for at jeg aldri skulle få se henne igjen. Nå som hun ikke er her lenger skjønner jeg hvorfor jeg var redd for at hun skulle bli borte...

5. Jeg skriver en bok som mest sannsynlig aldri kommer til å bli en bok.

6. Noe av det verste jeg vet er å måtte å på offentlige toaletter. Jeg får helt noia av tanken på at folk venter i kø utenfor.

7. Julen er noe av det fineste jeg vet. Jeg kan lett begynne å gråte når den første snøen faller eller når jeg hører en fin julesang. Jeg begynner å gleder meg til jul når høsten kommer for alvor, og kan bruke mange timer på å finne riktig juletre. Edelgran pyntet med verdens fineste pynt jeg har arvet av farmor.

8. Det skumleste og fineste jeg har opplevd er å elske noen ubetinget. Det går ikke én dag uten at jeg er livredd for at noe skal skje med enten Oliver, Han Fine, familien eller vennene mine.

9. Alt Bret Easton Ellis og Paul Auster skriver sluker jeg. Gjerne med Trentemøller på øret ved bassengkanten i Italia.

10. Paris er den vakreste byen jeg vet om, og jeg kan være deppa i flere dager etter å ha kommet hjem derfra. Første gang jeg var der var sammen med Han Fine etter at vi bare hadde vært sammen i noen uker. Vi har reist dit minimum 1 gang i året siden den gang.

11. Du ser meg omtrent aldri i noe annet enn kosebukse og en myk genser når jeg er hjemme. Det å skulle se en film i sofakroken iført jeans er helt utenkelig for meg.

4 kommentarer

Cola i kopp,ved forespørsel er det kaffe

Haha!! Sykt bra :)

Morsomt å lese :)

Gøy at du likte det :)

Skriv en ny kommentar