SAME BUT DIFFERENT

 

Jeg har tatt en ordentlig garderobe-detox den siste tiden. Som over gjennomsnittet interessert i mote er det noen ganger lett å la seg rive med, og bruk-en-gang-legg-så-bakerst-i-skapet-mentaliteten dukker opp titt og ofte. Spesielt når det gjelder plagg jeg viser her på le blog - jeg vil jo ikke være hun kjipe som går i det samme hele tiden. Men, når sant skal sies er jeg en person som faller ganske hardt for enkelte plagg og gjerne går igjen i dem til de detter fra hverandre. Etter garderobe-detoxen her om dagen gav jeg meg selv derfor et løfte. Jeg skal være flinkere til å bruke de samme tingene, men forsøke å heller være kreativ med nøkkelplaggene jeg liker aller best!

Først ut er denne snekkerbuksen dere allerede har sett meg i mange ganger før, sist kombinert med en grov, ribbestrikket genser. Den samme dagen som hadde på meg den var jeg så heldig å få sikret meg et item jeg har cravet etter en stund nå - kimonoen fra Gaultier for Lindex. Med en kaffe i hånden og en leende Marie som holdt oppe snekkerbuksen min gikk jeg for et lite klesskift på gata.

Fra tykk strikk til sart silke. Én snekkerbukse, én location i Oslo, to antrekk.

Let's play!

 

 

 

 

 

 

kimono from Gaultier for Lindex · dungarees from Mango · boots from Acne · sweater from Epilogue

 

Photo's: Marie

4 kommentarer

Smashing! Sykt fin kimono. Det er jeg så svak for, et meget anvendelig plagg!

Tusen takk! Ja, er den ikke bare helt rå? I butikk den 8.oktober!! Denne merker jeg kommer til å bli en all around-favoritt for min del, like fin hjemme i sofakroken som på stranden og til chunky boots og jeans ;)

<3 du er sjukehus.

Skriv en ny kommentar