I WON!

For en gårsdag det ble! Her er en update.

Det hele startet med noen tårer på vei ut i bilen hjemme. Å dra fra Oliver var vanskeligere enn jeg trodde. Vel fremme på Gardermoen var tårene tørket, sminken (nesten) på plass igjen og humøret på oppadstigende kurve. Sjekket inn en koffert, som egentlig fikk plass på flyet, på grunn av en parfyme jeg antok var over 100ml. Den var ikke det. Landet i København til strålende sol og slang teddy-jakka over skulderen. Sa sikkert fem ganger at jeg var dritvarm. Ankom hotellet før rommet var klart. Stakk på 7-eleven for å kjøpe Cola Zero. Kom tilbake. Fikk rommet. Hang opp kveldens antrekk. Leste nyeste Cover som jeg fikk damen på 7-eleven til å ta opp av en eske før de var plassert ut i butikk. Dusjet og gjorde meg klar. Smatt inn i kjolen fra Tom Wood og nye sko. Innså allerede da at det kanskje ikke var det lureste å gå inn nye sko akkurat idag. Trakk på skuldrene, slang teddy-jakka over skuldrene og tok heisen ned for å møte de andre.

Lokalet og musikken var i typisk København-stil ute ved et havnelager. Rått uten å bli for kaldt. Pyntet uten å være trashy. En minimalistisk lysekrone overvåket det hele, mens fantastisk mat og drikke gikk ned like fort som konfettien ble blåst rundt i lokalet. Etter forretten var det klart for min kategori, Best Newcomer. Ante fred og ingen fare, regnet med at dansken eller finnen kom til å ta seieren med seg hjem. Marianne Jemntegård entret scenen, vi klappet for alle finalistene. "And the winner is..."

Jeg skjønte ingenting. Hun sa noe om "a yummy mummy" etterfulgt av navnet mitt. Jeg skjønte ingenting. Gikk på autopilot opp på scenen og priset gud og gudene vet hvem ellers for at jeg dro på litt ekstra med pudder idag. Jeg må ha vært rød som en hummer. Jeg skjønte ingenting. Hadde derfor ikke forberedt noenting. Klarte å si "Oh, now I'm a bit shaky. I don't know what to say, but thank you so much!"

Jeg skjønte ingenting. Jeg vant Best Newcomer i Zalando Nordic Blogger Awards 2014. Hvor sykt er ikke det?!

14 kommentarer

OMG!! Dette er helt rått!!! Så fortjent! Stolt <3<3

Gratulerer!!! Vel fortjent :) Du har en super blogg som jeg leser hver dag. Gleder meg til nye oppdateringer - så "Way to go girl"!

Tuuusen takk, beste Vik. Nå ringer jeg deg! Haha

Hjertelig takk! Og så hyggelig at du er innom hver dag- da må jeg virkelig forsøke å oppdatere hver dag. ;)

Superfortjent søte deg <3

Tusen takk, fine deg!:)

Dette er så gøy det og fortjent! Føler meg ganske så "fersk" på bloggen din, men er bergtatt og inspirert til tusen! Fortsett med dine fine ord og herlige bilder:)

Wehey! Gratulerer så masse med pris - så gøy :-)

Tusen takk for fantastisk snille ord :) Blir jo helt rørt her. hehe..

Tusen takk :) Det er helt utrolig morsomt!

Hipp hurra for deg Celine! Nå ble jeg innmari glad på dine vegne! Dette er velfortjent :) Kos deg med familien og nyt helgen!

Takk, flotte deg. Blir så glad for kommentarene dine - like hyggelig hver gang :) Riktig god helg til deg :)

du er helt rå!!! gratulerer i massevis og du fortjener det. digger bloggen din :*

Wow! Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar