SNEAK PEEK

Før jeg ble mamma har jeg alltid tenkt at det er viktig å ikke miste seg selv når det først skjer. Jeg bestemte meg tidlig for at barn er noe jeg ønsket meg, men har alltid hatt en visjon om å klare å kombinere mammarollen med Celine. Nå, snart 5 måneder etter at jeg ble mamma, står jeg fast ved det - så godt det lar seg gjøre. Det er merkelig. Hver gang jeg er sammen med Oliver føler jeg meg klar til f.eks å skulle reise bort fra han i 1 døgn. Han er så trygg og blid og omgjengelig. Nå, to dager før jeg faktisk skal reise bort i 1 døgn, kjenner jeg allerede på et savn jeg ikke trodde skulle være mulig. Jeg klemmer litt ekstra på han hver gang jeg bærer han, smiler og ler litt ekstra sammen med han når han får mat, ligger litt ekstra tett inntil han mens han tar en lur på dagtid. Det viser seg altså å være vanskeligere enn jeg trodde å kombinere. Mamma og Celine. For jeg er plutselig begge deler. Den ene delen som bare vil være sammen med han, og den andre delen som gleder seg enormt til å reise bort, bare være meg selv alene - og kle meg opp i verdens fineste kvaliteter uten å være redd for å bli sikla på.

På torsdag stikker jeg til København. Som finalist i Zalando Nordic Bloggers Award i kategorien "Best Newcomer". 100% Celine. 100% alene. Oliver blir igjen hjemme sammen med Han Fine. Han gleder seg. Bestemmer meg derfor herved for at jeg gleder meg, jeg også. Gleder meg til å være bare meg. Gleder meg til å være med på prisutdeling og middag. Gleder meg til å få ha på meg norsk design i Danmark. Gleder meg til å være sykt stolt over det!

 

 

 

Er så heldig at jeg har fått låne med meg en all black, totalt nydelig sak fra Tom Wood til reisen. Her er en sniktitt. Jeg gleder meg til å vise dere the whole thing!

4 kommentarer

Gleder meg til å se hele!

Gleder meg til å vise frem hele ;)

God tur, Celine - all lykke til!

Tusen hjertelig takk, Mona! Håper jeg klarer å gjøre stas på kjolen deres! ;)

Skriv en ny kommentar