OLIVER'S DÅP

Siden le blog har fått lide av min dåps-obsession den siste tiden synes jeg det er på sin plass å dele noen snapshots med dere. Ok da, så er jeg i tillegg ganske stolt over opplegget, så er vel mest for å vise hvor fornøyd jeg er med resultatet.

Å planlegge en dag for personen som betyr aller mest for deg er vanskelig. Spesielt når han ikke skjønner at dagen er hans. Oliver gjorde oss imidlertid til verdens stolteste foreldre med eksemplarisk oppførsel både i kirken og under dåpsfesten etterpå. Igår var altså dagen vi fylte stuen vår med 36 mennesker som vil bety mye for sønnen vår i tiden som kommer. 8 faddere og nær familie. 6 kaker og 48 makroner fikk endelig fylle kjøkkenbordet. På komfyren sto 3 kasseroller med gryte fra Marie. I gangen toppet gavehaugen seg med alt i fra sølvtøy til eventyrbøker og Vitra-klassikere.

Idag, dagen derpå, er mammahjertet så stolt og takknemlig at jeg ikke helt vet hvilket ben jeg skal stå på. Å fylle det lille huset vårt med så mye varme og kjærlighet kommer til å sitte igjen som et av de beste minnene i mitt liv. Oliver og jeg har hatt en rolig dag med kos, lek og masse left-overs. Nå sover han trygt i sengen sin mens Han Fine og jeg smiler og skryter hemnigsløst av den lille gutten som vi mener er verdens aller fineste lille menneske.

Lurer du på hvor ting er fra finner du svaret her:

servise fra Rosendahl · blomster og vaser fra Mina Milanda · duker fra Åhlens · Eames-elefantene er et diy-prosjekt med papir fra Norway Designs · servietter fra Kremmerhuset · pomponger fra Linnea's hage  · kake fra Kakemannen

2 kommentarer

Så nydelig det ble! Oliver Johannes er heldig :) Masse god tur til København, blir nok helt topp! Krysser fingrene for at du tar med deg prisen.

Åh, så hyggelig at du synes det ble fint :) Og tusen takk for lykkeønskninger til ukens happening! Jeg krysser fingrene selv, men synes det er utrolig stas bare å være finalist :) Ha en super kveld.

Skriv en ny kommentar