CONTROL.

Igår kveld satt Han Fine og jeg i hver vår del av stuen. Jeg klippet ut elefanter til dåpen med Twin Peaks på Mac'en og dagens tredje kaffe på bordet.

"På fredag, etter at jeg har vært i Oslo, skal jeg pynte et av bordene til dåpen," sa jeg til Han Fine mens han var på vei mot kjøkkenet. "Som en slags mal!"

Han Fine så på meg. Jeg merker at han syntes jeg var litt gal og litt søt. "Gjør det du, skatt. Det blir sikkert kjempefint!" svarte han.

Confession time. Jeg er en skikkelig kontrollfreak. Noe av det verste jeg vet er å føle at tiden ikke strekker til. Så denne uken har jeg sett meg nødt til å pick my battles. Le blog kommer dessverre litt i skyggen av elefantklipping og planlegging. Det beklager jeg, men det er ikke min skyld. Døgnet har tross alt bare 24 timer.

8 kommentarer

Så fantastisk å kunne prioritere riktig og bare ikke bry seg om hva andre forventer!!!:)

Haha! Søte du. Digger ideen med prøvebord. Og disse elefantene både høres og sees fantastisk fine ut. Alt godt for dåpen og ha en strålende helg:)

Hihi, høres ut som du har stålkontroll! Masse lykke til med dåp, er sikker på at bordene kommer til å se nydelige ut :)

Noen ganger må man bare gjøre det sånn. Men, jeg liker det ikke. hehe... Kommer sterkere tilbake over helgen, med rykende ferske bilder fra dåpen, selvfølgelig ;)

Haha. Prøvebord måtte til. Og tusen takk - nå gleder jeg meg veldig til imorgen :)

Tusen takk :) Skal ikke se bort ifra at det kommer noen bilder av både bord og pynt når det hele er over!

Vi gleder oss veldig mye!! Oliver <3

Tusen takk for igår, kjære <3

Skriv en ny kommentar