EXCITING NEWS!

Det er ikke hver dag spennende e-poster treffer innboksen. I et hav av spam fra et eller annet idiotselskap det er umulig å bli kvitt, meldinger om at e-fakturaer nå ligger klare i nettbanken, mer spam og bilder jeg sender til meg selv fra telefonen fordi jeg ikke gidder å koble den opp via iTunes, er det ikke ofte jeg virkelig sperrer øynene opp og blir skikkelig glad over plinget som signaliserer ny e-post.

I august, mens jeg svettet bort på ferie i Italia, fikk jeg imidlertid en svært hyggelig e-post. Fra Zalando. Det viste seg at jeg var nominert til "Best Newcomer" til Zalando Nordic Blogger Awards! "Wow," tenkte jeg.

Etter å ha sett de andre nominerte tenkte jeg at det ikke var noe særlig til håp om en finaleplass. DET endret seg på fredag da mailen om at jeg er plukket ut som den norske finalisten tikket inn. Shit, shit, shit!

Ydmyk, glad og en smule stolt vender jeg derfor nesen mot København den 25.september for finalen. Mer om det kommer definitivt senere! Nå venter armkroken til Han Fine, en episode av Band of Brothers (ja, vet jeg er typ 6 år for sent ute..), et stort glass Cola Zero og en stor, digg collegegenser. Det synes jeg nemlig at jeg har fortjent.

12 kommentarer

Det er så gøy det!!! Et stort gratulerer fra Tåsen:) Klem!

Hjertelig takk, kjære deg! Gleder meg til kaffe imorgen! ??

Gratulerer så mye!! :) Dette er velfortjent!

Takk så mye, Line! Og tusen takk for at du alltid skriver så snille kommentarer!:)

mariemurstad

Så stolt og så fortjent. Gratulerer =)

Du er så bra, du! Tusen takk vennen! ??

Hjertelig takk, flotte deg! Håper du har det fint!:)

Gratulerer, ja det fortjener du absolutt og nominasjonen også!

Hehe. Takk skal du ha :)

Velfortjent??

Tusen hjertelig takk, Anne! Betyr mye at nettopp du synes det!:) Stor klem

Skriv en ny kommentar