JUST ANOTHER DAY.

Dagtid, torsdag: Vi har ikke varmtvann i huset, så jeg tar en "french shower" før jeg hopper inn i dagens klær. Jeg sporter min splitter nye, og snart ihjel-bloggede, strikk fra Saint Laurent, og er dritfornøyd. Jeg gir Han Fine og Oliver et kyss på kinnet og tripper over grusen. Jeg skal til Oslo for å kjøpe noen interiørskatter. Bilen min starter ikke. Den bare står der. Batteriet er flatt. Må låne en annen bil. Kjører til Oslo mens jeg hører på nyheter og musikk om hverandre. Irriterer meg over en dame som kjører i 50 uansett om det er 30 eller 80-sone. Parkerer på House of Oslo. Strener inn på Illums. Er dritgira. Kjøper det jeg skal. Går ut igjen. Finner ikke "brekket" på den lånte bilen. Blir stående som en idiot i parkeringshuset før jeg endelig finner ut av det og kommer meg på veien igjen. Kjører til Skøyen for å spise lunsj med Vik. Skravler og innser hvor mye jeg har savnet henne mens vi var på ferie. Sender melding til Han Fine på Facebook - telefonen hans er ødelagt. Skriver at jeg er på vei hjem og at jeg kan lage middag.

-

Kveldstid, torsdag: Han Fine sier hadet. Vi rakk ikke middag før han måtte dra i et møte. Oliver spiser før vi går ned på butikken for å handle inn mat jeg skal lage til Han Fine kommer tilbake igjen. Hjemme igjen leker Oliver på teppet sitt. Jeg begynner på et blogginnlegg men blir stoppet av Oliver som vil opp. Jeg løfter han og vi går inn på badet. Begynner leggerutiner. Han spiser litt igjen når pysjen er på. Oppe på soverommet legger jeg meg ved siden av han i sengen vår. Klokken er 1845. Han smiler og gnir seg i øynene. Jeg bestemmer meg for at han kan få sovne i sengen vår og at jeg heller kan løfte han over i hans egen etterpå. Jeg våkner av at Han Fine stryker meg på kinnet. Forvirret setter jeg meg opp. Oliver sover ved siden av meg. Faen, sier jeg. Han Fine ler.

-

Natt, torsdag: Gjør alt jeg ikke rakk. Varmtvannet er tilbake. Jeg dusjer. Bloggen er oppe igjen etter en liten kræsj. Jeg blogger. Torsdag ble plutselig fredag, og fredag er en ny dag.

 

 

 

sweater from Saint Laurent  · jeans from Acne  · sneakers from Adidas (Stan Smith)  · bag from Céline  · rings from Tom Wood  · ear piece from Lola's Love · hat from Lindex  

Photo's by Viktoria

4 kommentarer

Christi Elin

Du har den fineste bloggen. Elsker den rolige asmofæren, layouten og de fine bildene.

Oi, for en sykt fin kommentar! Nå ble jeg så glad at jeg hopper i stolen her! hehe.. Tusen hjertelig takk :) Ha en kjempefin dag.

<3 Mee-sol! <3

Skriv en ny kommentar