TOP SHELF

Om sommeren bruker jeg minimalt med sminke. I denne varmen renner den jo bare av uansett, og jeg liker at huden får puste uten at jeg skal skryte på meg å være hundre prosent sminkefri. Denne sommeren, som alltid, går jeg for en naturlig look, og dette er produktene som står mitt hjerte nærmest:

I tillegg til at Les Beiges-serien fra Chanel har en umåtelig lekker innpakning, har jeg blitt avhengig av flere produkter fra Les Beiges Healthy Glow-kolleksjonen. Dagkremen og Detox masken fra REN gjør underverker og sørger for tilstrekkelig med fukt uten at huden blir fettete og shiny. Og når ansiktet er på plass får halsgropen selskap av Molecule 1 eller No title av Margiela, mens øreflippen blir pyntet opp med cuffs fra Lola's Project i perlete Chanel-stil med en twist.

Ahhh, you gotta love the simpleness of summer!

2 kommentarer

Jeg er veldig svak for pen emballasje, heldigvis er dette bra produkter :) Jeg er svært fornøyd med pudderet fra serien, bruker det som et diskret solpudder. Ser naturlig ut og gir nydelig farge. Kanskje jeg må teste ut glow fluid også.. Jeg bruker også parfymen fra MMM, faktisk en av parfymene mine jeg ikke går lei. Fortsatt god sommer!!

Kjære Line. Du burde så absolutt teste glow fluid - er superfornøyd! Og, ja. MMM er bare så innmari digg :)

Fortsatt god sommer til deg, og takk for at du er innom!

Skriv en ny kommentar