VINYL

"Noe av det beste med å bo i hus er at vi kan spille så høyt vi vil!" konstanterte jeg mens vi pakket opp to pappesker med nytt anlegg.

Han Fine nikker og er enig. Han fikk anlegget til bursdagen sin. Vinylspilleren har vi fått tidligere. Nå har Han Fine kjøpt inn overgang og forsterker. Vi kobler opp alt sammen.

"Hvilken vil du høre på først?" spør han.

"Du kan velge," svarer jeg. "Det er din bursdagsgave!"

Han Fine kikker gjennom fire plater han fikk av Oliver. Snur på dem. Forteller meg trivia om Dylan's glakristne detour på 70-tallet og at han pleier å høre på Lord sitt album i bilen. Han sier han liker min musikk, også. Jeg drikker kaffe. Oliver plundrer på teppet sitt - han studerer armene sine. Han Fine har funnet ut hva han vil høre på. Han vet at jeg også digger låta han skal spille.

"Vet du hvor mye ABC måtte punge ut for å bruke Tomorrow never knows i Mad Men, eller?" spør han, og svarer selv før jeg rekker å gjette.

"250 000 dollar!"

Ps: Låta vi snakker om er selvfølgelig en Beatles-sang fra albumet Revolver. I følge ABC selv er det første gang Beatles blir brukt i en TV-serie. Jeg digget det.

8 kommentarer

Dette er så fint <3

Du deler så nydelige glimt fra hverdagen! Nyt sommeren og høy musikk i det som ser ut som et veldig fint hus :)

Tusen takk, Ingvild! Det er så deilig å høre litt sprak sammen med favorittmusikken:) hehe...

Blir så innmari glad for slike kommentarer, Line. Tusen takk. Vi nyter sommeren - endelig kom jo sola også tilbake. Håper du også har en fantastisk sommer. :)

Gleder meg til å høre på musikk hos dere i sommer. Med en gin tonic i hånda på terrassen :) LOVE!

Ååh, ja! Anytime, my dear. Anytime! ??

<3 bare vent til fadder sol skal synge du ...

Åh- det blir jo episk. Beatles kan gå å legge seg! Haha

Skriv en ny kommentar