THERE'S A NEW LINE IN TOWN...

 Med noen massive ringer har de tatt hele verden med storm. De har klart det "umulige" - å skape en hype som allikevel føles personlig og unik for hver enkelt. Nå som de lanserer kleskolleksjon i tillegg er jeg sikker på at de vil runde universet, for herregud så smashing førsteinntrykket er! Kolleksjonen består av 10 plagg og er et samarbeid mellom Tom Wood og bloggeren Styleheroine. Det er tidløst og moderne, en hårfin balanse mellom smalt og kommersielt. Fargepaletten er mørk, men optimistisk, og plaggene er så ut til fingerspissen gjennomført at de relativt snille prisene nesten virker for gode til å være sanne. I tillegg til chunky strikk byr Heroine by Tom Wood på røft skinn, den klassiske "herreskjorten", cocoon-shapede kåper og rålekre sigarettbukser i ull.

Oh, my God. I'm in love with everything.

6 kommentarer

Aiaiai, dette så ut som drømmeplagg <3 Vet du når og hvor det kommer i butikk? Har hørt noe om at det kommer sent i høst, så spørs om ikke Londonbudsjettet blir spart til disse skjønnhetene av noen plagg!

Hei Thea :) Såvidt jeg vet kommer det i butikk f.o.m. oktober! Og, ja. Det er bare å begynne sparingen - det har iallefall jeg gjort! hehe... ;)

Så utrolig fine klær!! Jeg elsker nøytrale farger og klassiske plagg så kommer til å gå på en smell når merket lanseres.. Den grå genseren på det første bildet gir meg neten åndenød ;)

Shit!!! Så kult! Kjenner jeg er spent på den skinnbuksen i forhold til både passform og pris. Gleder meg til det kommer i butikk:)

Helt enig! Klassisk men uten at det blir kjedelig beskriver kolleksjonen utrolig godt. Og kvalitetene er også bare helt rå!

Skinnbuksen sitter helt fantastisk på. Smal uten å bli pølseskinn. Utrolig myk og god i kvaliteten. Husker ikke helt prisen, men var en god pris til å være skinn! :) Bare å glede seg!

Skriv en ny kommentar