LITEN BÅT, VOL.2

Ok, dere husker båt-cravingen min fra petit Bateau? Mens jeg satt og laget akkurat det innlegget tikket det inn en Snap fra Mariei ført en t-skjorte med samme motiv.

Noen kvelder senere sitter Marie på jobb. Jeg har baby-fri og er på Universal-festen. Marie har verken Cola eller sukker, så jeg bestemmer meg for å overraske henne på kontoret med begge deler. Jeg sitter og ser på venninnen min mens hun steamer den nye kleskolleksjonen til Tom Wood. (Mer om den senere, by the way - den er forbanna rå!) Vi spiser hvit sjokolade med bringebærbiter og får en etterlengtet venninneprat før jeg kjører henne hjem.

"Bli med inn en tur," sier Marie.

Inne hos Marie får jeg bamseklemmer av både mannen hennes, Christian, og hunden deres Kokos. Marie forsvinner i noen sekunder før hun kommer ut igjen med et grått tøystykke i hendene. Det er t-skjorten fra Petit Bateau.

"Værsågod," sier hun og rekker meg t-skjorta med båt på.

"Kødder du?" nesten skriker jeg.

Hun kødder ikke. Hun sier at hun hadde en ekstra og at hun tenkte jeg fortjente den. Det varmeste og sterkeste mennesket jeg kjenner smiler sånn som bare hun kan. Med smilehull og hele pakka. Jeg smiler tilbake. Med smilehull og hele pakka.

tee from Petit Bateau · boyfriend jeans from Acne · loafers from H&M 

Photo's: Marie

4 kommentarer

Herlighet så koselig historie!!! Og t-shirt kan jeg tenke på var vel fortjent:) kledde deg godt!

Tusen takk for det - jeg er så fornøyd med den. hehe...

Veronica Edvardsen

Heldig du er :) Hvordan er Petit Bateau på størrelsen?

Hei Veronica! Det er jo et fransk merke, så jeg vil si litt smått, men det kommer jo an på hvordan en liker å ha plaggene. Jeg liker ting oversized, så denne i medium var helt perfekt!:)

Skriv en ny kommentar