PLUS ONE

Når du ser meg nå ser du mest sannsynlig én til. Når du snakker med meg hører kanskje en annen i bakgrunnen. Jeg er en til, føles det som. Det er vanvittig uvant for meg å være plus one. Og det er ikke jeg som bestemmer lenger, det er han. Oliver. Han bestemmer når jeg skal dusje, spise, sove, lese magasiner, blogge, se på film, gå tur osv. Det er en stor omveltning for oss alle tre, på godt og vondt. Jeg er ikke en sånn mamma som klarer å holde maska hele tiden. Jeg blir både frustrert og sliten, naturlig nok. Dagene flyter i hverandre, og vi lærer stadig den lille gutten vår bedre å kjenne. Noe av det beste han vet er å få sovne på brystet til en av oss, med armene tett pakket opptil haken og beina krøllet sammen under magen som en ball.

Imorgen gir vi oss ut på den første utflukten til Oslo sammen - Oliver, Han Fine og jeg. Det skal bli deilig å få en kaffe i pappkopp mellom hendene, treffe en venninne, få tatt outfitbilder og kjenne Osloasfalten under skosålene igjen!

2 kommentarer

Så fine dere er! Takk for at du er ærlig, det er veldig fint og til tider veldig slitsomt å bli mamma. Den første tiden blir man sliten og ofte frustrert av, men det går seg til. Det blir jo mye av ansvaret som faller på oss mammaene den første tiden, mye pga ammingen (som er en heltidsjobb!!)Det er uvant at det er et lite menneske som styrer hele tilværelsen, men etter hvert får man mer rutiner og dagene blir nokså forutsigbare. Kos dere med nydelige Oliver :)

Tusen takk for hyggelig kommentar! :) Ja, tenkte det var best å være ærlig først som sist. Hehe... Er glad for at jeg har gode venninner som var ærlige med meg før jeg selv ble mamma.

Skriv en ny kommentar