A BIEK GIVEAWAY

Jeg har et ambivailent forhold til blanke ark. På en måte er de befriende i form av å være starten på noe nytt, men de kan også være fryktelig skumle og overveldende. Bokstavene kan fort føles små mot hvitt papir. Allikevel er jeg altsår en skikkelig sucker for notatbøker, og har nå altså falt pladask for norske BIEK.

Igår kunne dere lese om notatbøkene fra BIEK, og hvordan Han Fine og jeg bruker bøkene. Idag er jeg nysgjerrig på hva dere ville brukt dem til! I den forbindelse har jeg fikset det slik at en av dere inspirerende sjeler stikker av med en gavepakke fra BIEK satt sammen av meg, og i den fargen du selv ønsker. 

Så, let's hear it! Hva ville du brukt bøkene til? Du kan svare i kommentarfeltet eller sende meg en e-post på celine@intodust.no. Jeg plukker ut og kontakter en vinner dagen før Norges bursdag.

Lykke til!

Klikk på bildet for å bli enda bedre kjent med notatbøkene fra BIEK.

10 kommentarer

Ville brukt de som dagbok! en stor til vanlig dagbok og en liten en til reisedagbok når jeg drar på eventyr med min fine mann :-)

Innlegget ditt her om dagen minte meg om to ting - én) at jeg har lyst på BIEK stationary, to) at mitt studentbudsjett ikke strekker til. Har vært forelsket i BIEK siden jeg skrev meg på epostvarsling om når nettbutikken åpnet. Jeg ville hatt med bøkene overalt som en god erstatter til mobilens notater. Fullfører bachelor nå, og målet fremover er å finne tilbake til inspirasjonen og gleden som skriving har gitt meg tidligere, som forsvant da jeg begynte å studere og alt bare ble mas og jag. Jeg trenger et sted som bare kan være mitt, forhåpentligvis i disse bøkene. Fargen måtte vært rød.

Miriam Porsmyr

Jeg ville brukt dem som dagbok, notisbok, huskelapper osv. Et landingssted for alt som bobbler inni meg. Kanskje dagboken kunne blitt som Carries, en fremtidig bok. Notisboken kunne hjulpet meg med å huske alt det fantastiske, og ikke fullt så fantastiske som dukker opp i hodet.
Og alle trenger vel et sted å skrive poesi, ikke sant?

Jeg er på en evig boligjakt med min kjæreste slik at vi kan flytte ut av våre respektive kollektiv og inn med hverandre. I denne sammenheng er det vanskelig å holde styr på alle de ulike leilighetene og alle de små detaljene som fikk meg til å elske eller hate dem. I løpet av en uke ser jeg på kanskje 10 leiligheter, og jeg trenger sårt oversikt! En leilighetsdrøm-bok, full av små notater, beregninger om hva jeg kan ha råd til og ikke, hvor jeg kan lime inn utklipp av fine møbler, malingsprøver og kobberfargede lamper jeg drømmer om å ha hengende over en frokostkrok.

Ser for meg en orange eller svart på forelesningsbenken til høsten. Notater om kunsthistorie og inspirasjon.

Superfine! Jeg er glad i å lage mat og finner stadig nye retter jeg vil prøve. Jeg ville gjerne hatt en slik bok å skrive ned oppskrifter i, samt lime inn matinspirasjon.

Jeg er et ekstremt rotehue, men likevel pleier notatbøkene mine alltid å være den plassen det er systen og orden.
For øyeblikket skriver jeg siste delen av bacheloren i utviklingsstudier, om gatebarn i Indonesia - jeg bor under store stygge notatbøker, som drukner alt av inspirasjon og skriveglede. Nesteår skal jeg ut og redde verden ordentlig og begynne som sykepleier - og jeg ønsker å begynne på ny igjen, redde verden med en ny, orange notatbok, som roper etter et organisert kaos av kreativitet og lærdom.

.. og mine grå, kjedelige og overfyllte notatbøker om verdenskriger og nød, skal ligge nederst i skuffen, mens min nydelige nye skal ligge øverst og minne meg på at det kanskje er håp. Klisje? Jatakk - men noen må jo holde på med det også.

Ah! Jeg ville brukt min notatbok til å notere hverdagssysler og møte-notater. En notatbok er jo som en historie i seg selv når man ser tilbake på den. Jeg bruker fortsatt avtalebøker, ikke kalenderen på iPhone/iPad, det er noe eget å se tilbake på alle skribleriene. <3

Siden jeg skal starte på videregående til høsten, hadde det vært gøy med en fin notatbok å skrive ned ting i. En notatbok med stil, en slik som ingen andre har! Jeg ville skrevet ned alt jeg ønsker å oppnå i livet, slik at jeg kommer meg gjennom enda tre år med skole. I tillegg ville jeg skrevet ned alt som gjør meg glad, slik at jeg aldri tar for gitt noe av det jeg har! En svart BIEK hadde gjort alt dette så mye enklere!

Alle de gangene man ligger våken i senga og plutselig får et hav av ideer, tanker, innfall, tenker på ting man må huske, ting man har glemt eller ting man drømmer om å gjøre. Uansett, når man ligger der og tenker, tror man alltid at man vil huske det også når man står opp.
Jeg har likevel ikke kontroll på hvor mange ganger jeg har våknet og tenkt at det var et eller annet jeg tenkte på, som nå er glemt og som jeg skulle ønsket jeg hadde skrevet ned da jeg lå der og tenkte, med ikke gadd å finne fram macen.Eller alle de gangene jeg har fått ideer til tekster mens jeg sitter på bussen, omgitt av masse nye intrykk.
Så mange ganger legger jeg merke til fine sitater i bøker jeg har lest, nye ideer, fragmenter av tekst til noe jeg vil skrive, små detaljer som inspirerer.
Om jeg hadde hatt en slik nett liten notabok, ville jeg hatt den med meg over alt, slik at jeg kunne ha skrevet ned alle disse inntrykkene og husket dem.
Jeg har et lite mini-bokprosjekt som jeg har planer om å fullføre til vinteren, og en slik notatbok med ideer og notater hadde vært supert for å samle alle usammenhengende og spredte tanker og ideer på et sted.
Et sted hvor jeg kan samle alt det mentalet rotet (litt mer) ryddig og organisert mellom pene permer.

Skriv en ny kommentar