MOTIVATION!

Hei folkens. Jeg er lei meg for uhyre dårlig oppdatering fra denne kanten, men til mitt forsvar er det svært lite annet enn venting som skjer her om dagen. En uke og en dag over termin idag. I skrivende stund sitter jeg i Oslo sentrum med en Chai latté i hånden og prøver å få tiden til å gå før vi skal til Rikshospitalet på en såkalt "en uke over termin sjekk." Jeg har aldri følt meg tyngre. Det er en helt absurd følelse, å vente på denne måten. Jeg virrer mellom å være livredd og umåtelig utåmodig, ved godt mot og dritsur. Mest av alt føles det merkelig å lengte etter noen som er så kjent og ukjent på samme tid.

Ja. Jeg kan skrive under på at tiden går sakte om dagen og at motivasjonen ganske kjapt kan gå fra topp til bunn. Sånn som her om dagen for eksempel. Da jeg prøvde å få på meg en jumpsuit jeg tidligere badet i - det var med hånden på hjertet plass til to Celine i den. For noen dager siden var det ikke plass til én Celine engang. Hele greia raknet og gikk i stykker. En tur i søpla og noen tårer senere bestemte jeg meg for at jeg trengte og fortjente en liten pick-me-up. Tanken på enkelt å smette inn i denne og farte rundt med mini på armen til sommeren gjør iallefall at smilet henger litt løsere om dagen. Av og til er det utrolig hva en playsuit til 299,- kan gjøre for humøret.

4 kommentarer

Snart over ?
Tiden som venter kommer til å bli en tornado i livet.....men når dette er over oppdager du en ny ro og salighet til livet.
Lykke til, liker bloggen din så godt

Hei Trude :) Tusen takk for hyggelig kommentar, blir så glad av sånt! Ja, det blir en omveltning jeg ikke tror det går an å forberede seg på. hehe... Var på trivselskontroll idag, så hvis legen har rett kommer mini til verden i løpet av helgen. Vi venter enn så lenge fremdeles i spenning. :)

Hold ut, fine du! Masse lykke til i dagene som kommer :) Kos deg med babyen og boblen den lille familien kommer i. Ta godt vare på deg selv. Gleder meg til oppdateringer om det nye livet, når du har overskudd og tid til det. Du er snart i mål! Klemmer og heiarop fra meg

Tusen hjertelig takk, Line :) Heiarop og positive kommentarer tas imot med stor glede! Oppdateringer kommer selvfølgelig - det lover jeg :) Ha en super søndag! Klem, Celine

Skriv en ny kommentar