UTÅLMODIG.

Dagen etter imorgen skal han egentlig komme til verden. Bare 5% av alle babyer kommer til verden akkurat på termin. Jeg mistenker derfor at mini venter litt til, til tross for at både Han Fine og jeg begynner å bli passe spent og utålmodig. Plutselig kjennes alle de ekstra kiloene jeg nå veier skikkelig tunge, og den ferdigpakkede sykehusbag'en som står ved døra nærmest håner meg hver gang jeg tror det kanskje skjer noe, for så at det gjør det ikke allikevel. Nysgjerrighet, redsel, spenning, glede og mer redsel gjør at det er vanskelig å finne noen form for ro. Huset er ferdigvasket, barnerommet klart, klærne hans nyvasket med skånsomt vaskemiddel. Alle sa at jeg kom til å bli så drittlei på slutten at fødselen vil virke mindre skummel. Jeg gir delvis etter. Nekter ikke for at jeg fremdeles er så redd at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. Nekter heller ikke for at jeg nå er såpass lei, spent og klar for å bli kjent med mini at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. 50-50 med andre ord. Det må da være godt for noe...?

2 kommentarer

Masse lykke til med innspurten!! Jeg skjønner du er redd, det var jeg også, men det er ingenting å frykte. Kroppen tar over og vet hva den skal gjøre ( litt sånn urkvinne ;) ) Snart har du den lille i armene dine og det blir helt fantastisk! Stor klem

Tusen hjertelig takk for fin kommentar og påminnelse om det som venter etter det skumle. hehe... Jeg gleder meg fantastisk mye! Stor klem.

Skriv en ny kommentar